Forumin käyttö @pamppu

Pamppu
@pamppu
05/06/16 19:52:51
89 viestiä

Pelivideoita Vierumäen SPBL:stä 2016



Kilpapaintball



Highlight videotkin on kyllä mielenkiintoisia, joten jos ei muuta niin niitä sitten. Varmaankin pääsee aika paljon pienemmällä editointityöllä kuin kokonaisten pelivideoiden editoinnista? Vierumäki nyt on tosiaan vielä poikkeus kun pelejä löytyy melko hyvin siitä webcastista syntyneestä tallenteesta, mutta kieltämättä innolla odottaisin jatkossa vielä niitä pelivideoitakin.


Highlighteja voisi varmaan vierumäeltä toteuttaa jokusen minuutin mittaisina videoina joissa on useampi hyvä pätkä?

Pamppu
@pamppu
02/06/16 16:15:24
89 viestiä

Pelivideoita Vierumäen SPBL:stä 2016



Kilpapaintball



Harmillista sinänsä jos tähän on tultu... itse olen ainakin kuulunut niiden joukkoon jotka vesi kielellä odottavat videoiden julkaisua ja itse olen katsonut kaikki Cyclonen pelit useamman kerran läpi. Katsojalukemista en tiedä, mutta itse katson videot suoraan juutuubista kun ne tuntuvat omilla laitteilla toimivan paremmin sitä kautta. Paintball.fi:stä katsottuna en jostain syystä saa full screenia päälle, joten siitä syystä siis tuubiin.

Eli erityisesti kiinnostaa tietysti Cyclonen matsit :D

Pamppu
@pamppu
29/05/16 15:22:20
89 viestiä

Vierumäki SPBL 2016 Webcast 28.5



Kilpapaintball



...ja sitä odotellessa, että liigan alkupään pelit saadaan myös näkyviin, nyt tuo tuubipätkä kun näyttää vaan loppupään matsit.

Pamppu
@pamppu
29/05/16 15:15:32
89 viestiä

Vierumäki SPBL 2016 Webcast 28.5



Kilpapaintball



Todella hienoa jätkät!


Tästä webcastista tuli kovasti kiitoksia lajin ulkopuolisilta seuraajilta, oli kuulemma hyvä katsella ja kuunnella pelejä :)

Pamppu
@pamppu
13/11/15 19:44:46
89 viestiä

World Paintball Organization WPBO yhdistämään sarjoja?



Sähkeuutiset



Heti kun Lauret Hamet hämmentää jotain, alkaa mua hiukan epäilyttää. EPBF-touhu on ollut täysin naurettavaa jo vuosikausia ja oletan, että WPBO yrittää myös lypsää rahaa sieltä sun täältä.


EPBF halusi lähentyä SPBL:n kanssa joskus 3 vuotta sitten, mutta sitä sähköpostia jossa EPFB:n ihanuudesta olisi kerrottu lisää... ei koskaan ole tullut. Toivottavasti tästä nyt tulee jotain hyvää, mutta pahoin pelkään että ei tule.

Pamppu
@pamppu
26/10/15 14:03:30
89 viestiä

Otetaan vastaan tarpeettomia!



Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan



Tää lienee sellainen juttu että Helsinki Cyclone osallistuu ainakin jonkinlaisella määrällä sälää. Aiemmin meiltä on mennyt pelikamppeita Pietariin lastenkotiin ja nyt osallistumme tähän kotimaiseen hommaan mielellämme :)

Pamppu
@pamppu
11/09/15 16:19:21
89 viestiä

DYE M2



Tekniikka ja varusteet



Villi veikkaus M2:sta: DM11 päivitettynä ja vihdoin toimivana, mukana myös LCD-näyttö. Ja jos siis näin on, niin ilmankulutus putoaa aika paljon ja mutkan ampumatuntuma on vielä DM14:aa selvästi parempi, napakampi ja kuulan lentorata miellyttävämpi.

Pamppu
@pamppu
11/07/15 12:11:38
89 viestiä

SPBL2015 Vierumäki ottelulistat ja uusi pelaajalistalomake



Kilpapaintball



Miksi ei uudistusta otettaisi käyttöön välittömästi, varsinkin kun sitä ei ole pakko tällä kierroksella noudattaa? Jo se, että edes muutama joukkue käyttää listaa, helpottaa lisenssivastuuhenkilön työtä merkittävästi. Siis työtä, josta maksettava kertakorvaus antaa tekijälleen arviolta 1-3e tuntipalkan.

Sen voin kertoa että viestintää ei ole mietitty liikaa, joskin on sitä pyritty parantamaan koko ajan. Homman ongelma on edelleen se, että innokkaita tekijöitä ei ole kovin kummoisesti ja vaikka niitä jokunen olisikin niin erityistä viestintästrategiaa ei ole. Kovia viestintävisionäärejä on nähty, mutta kukaan ei ole vienyt hommaa aivoriihitasoa syvemmälle koska into lopahtaa yleensä juuri silloin kun jotain pitäisi alkaa konkreettisesti tekemään.

Päätökset ja tiedottaminen tapahtuvat juuri sillä aikataululla kun liiton hallituksen aika riittää. Monella liitolla tiedottaminen ym. on huomattavasti johdonmukaisempaa ja asiat etenevät johdonmukaisemmin, mutta monessa tapauksessa tämä tarkoittaa myös sitä että työntekijät saavat oikeaa tuntipalkkaa ja/tai työntekijät ovat kokopäiväisiä.

Ainoa syy tämän asian tiedottamiseen lyhyellä varoitusajalla on juuri tuo ensimmäisessä kappaleessa mainitsemani asia.

Pamppu
@pamppu
10/07/15 18:15:43
89 viestiä

SPBL2015 Vierumäki ottelulistat ja uusi pelaajalistalomake



Kilpapaintball



On taas fiksua itkeä kun itse tiedotteessakin sanotaan että asiasta voidaan tulevalla kierroksella joustaa? Valitan ehkä hieman epämiellyttävän sävyistä vastaustani, mutta on jokskeenkin vaikea käsittää että täällä ensimmäinen kommentti on negatiivinen, facebookissa rutistaan miten "en tykkää" ja sekin vielä ilman suurempaa selvennystä.


Palautetta saa antaa, mutta palaute ilman korjausehdotusta on melkoisen turhaa ja rutina ilman asian syvempää ymmärtämistä ihan yhtä turhaa.


Hyvää turnausta kaikille kaikesta huolimatta.

Pamppu
@pamppu
15/07/15 17:42:16
89 viestiä

SPBL kierros 2/4 11-12.7 Vierumäen Urheiluopistolla



Kilpapaintball



Hyvä näin, ei voi eikä ehdi kaikkea nähdä :D

1