SPBL2015 Vierumäki ottelulistat ja uusi pelaajalistalomake

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

1457_discussions.jpg?width=250Suomen Paintball-liitto on julkaissut Vierumäen kierroksen ottelulistat ja samalla myös pelaajalistalomakkeen, jolla joukkueiden pitää jatkossa ilmoittaa turnauksissa pelaavat pelaajansa.

Liiton tiedotetta:

Lisäksi SPBL:n taholta on päätetty siirtyä käyttämään vakioitua pelaajalistapohjaa, joka tulee korvaamaan entisen sekalaiset lipppulappuset sekä kuulalaatikoiden kansiin kirjoitetut listat turnauksissa. Jatkossa jokaisen joukkueen kapteenin tulee toimittaa ko. lista täytettynä ja allekirjoitettuna kapteenien kokoukseen (allekirjoituksella kapteeni vahvistaa annetut tiedot oikeiksi). Ilman kyseistä listaa joukkue ei voi pelata ko. turnauksessa (Vierumäellä asiassa voidaan SPBL:n taholta hieman joustaa johtuen asian julkaisuajankohdasta). Huomaattehan, että pelaajien nimitietojen (ja mahdollisen pelinumeron) lisäksi pelaajalta tarvitaan lisenssinumero (Sportti-ID) sekä lisenssin tyyppi (A/B/C/Kerta) pelaajalistaan. Vakioidulla pelilistalla pyritään helpottamaan erityisesti liiton lisenssivastaavan työtä lisenssien tarkistamisen osalta, parantamaan valvonta ja vastuukysymyksiä sekä entisestään parantamaan pelaaja- ja joukkuetietojen tilastointia SPBL:n taholta.

Turnauksen tulokset julkaistaan PB-Results online palvelussa tuttuun tapaan, pelilistat ja aikataulut löytyvät myös sieltä.

http://pbresultsonline.com/ (Linkki sivustolle, tapahtuma oikeassa reunassa SPBL 2/4 Vierumäki).


Pelaajalistalomakkeen voi ladata tästä: Pelaajalista.doc

Otteluohjelma tiedostona: Ottelulistat_vierumaki_2015.doc


Otteluohjelma Lauantai 11.7 Vierumäki SPBL 2015

2DIV Horna - Adrenaliin
2DIV WCP - Viper Red
2DIV PH Paintball - Urho Purple
2DIV Adrenaliin - CC
2DIV Horna - PH Paintball
2DIV WCP - Urho Purple
2DIV Viper Red - CC
2DIV Adrenaliin - PH Paintball
2DIV Horna - WCP
2DIV CC - PH Paintball
2DIV Urho Purple - Viper Red
2DIV Adrenaliin - WCP
2DIV CC - Urho Purple
2DIV PH Paintball - WCP
2DIV Viper Red - Horna
2DIV WCP - CC
2DIV Urho Purple - Horna
2DIV Viper Red - Adrenaliin
2DIV CC - Horna
2DIV Urho Purple - Adrenaliin
2DIV PH Paintball - Viper Red
2DIV 2-DIV 1 - 2-DIV 2

1DIV Räyhä - Takeover
1DIV Iron Balls - PPW
1DIV Cyclone VDO - Trivoga Silver
1DIV Räyhä - PPW
1DIV Takeover - Trivoga Silver
1DIV Iron Balls - Cyclone VDO
1DIV Trivoga Silver - Räyhä
1DIV PPW - Cyclone VDO
1DIV Takeover - Iron Balls
1DIV Cyclone VDO - Räyhä
1DIV Trivoga Silver - Iron Balls
1DIV PPW - Takeover
1DIV Räyhä - Iron Balls
1DIV Cyclone VDO - Takeover
1DIV Trivoga Silver - PPW
1DIV 1-DIV 3 - 1-DIV 4
1DIV 1-DIV 1 - 1-DIV 1

Otteluohjelma Sunnuntai 12.7 Vierumäki SPBL 2015

3DIV Creditor - Viper Green
3DIV Takeiron - Nokkapokka
3DIV PPW - Jämsän Paintball
3DIV Classic - Creditor
3DIV Viper Green - Jämsän Paintball
3DIV Takeiron - PPW
3DIV Classic - Nokkapokka
3DIV Jämsän Paintball - Creditor
3DIV Viper Green - Takeiron
3DIV Jämsän Paintball - Classic
3DIV Nokkapokka - PPW
3DIV Creditor - Takeiron
3DIV Classic - PPW
3DIV Jämsän Paintball - Takeiron
3DIV Nokkapokka - Viper Green
3DIV Classic - Takeiron
3DIV PPW - Viper Green
3DIV Nokkapokka - Creditor
3DIV Classic - Viper Green
3DIV PPW - Creditor
3DIV Jämsän Paintball - Nokkapokka
3DIV 3DIV 1 - 3DIV 2

SM Urho - Trivoga
SM DT - FF
SM Trivoga - Cyclone
SM DT - Urho
SM Cyclone - FF
SM Trivoga - DT
SM FF - Urho
SM Cyclone - DT
SM FF - Trivoga
SM Urho - Cyclone
SM SM-Liiga 3 - SM-Liiga 4
SM SM-Liiga 1 - SM-Liiga 2




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

viimeisin viesti: @kimmo-kainulainen: 29/12/16 23:51:42
Panu Kujala
Panu Kujala
@panu-kujala
9 vuotta sitten
20 viestiä

Tämä oli taas fiksua pistää täytäntöön alle päivän varoitusajalla?

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

Kaipa siitä liitto Vierumäellä joustaa niin kuin tekstissä onkin mainittu, lauantaina pelaavista osa varmaan jo reissussa joten lomakkeen printtaamiset voinee unohtaa eikä niitä lisenssien Sport-ID:täkään taida monella muistissa olla.




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry
Panu Kujala
Panu Kujala
@panu-kujala
9 vuotta sitten
20 viestiä

Sempä takia sen olisi voinut ihan hyvin siirtää seuraavaan turnaukseen ja ajaa läpi vähän hallitummin.

Jani Leskinen
Jani Leskinen
@jani-leskinen
9 vuotta sitten
335 viestiä

Aikatauluista kannattaa huomioida että vain päivän ensimmäinen aloitusaika on relevantti. Esim liiga kestää 5,5-6 tuntia todellisuudessa eikä suinkaan alle 4.

Pamppu
Pamppu
@pamppu
9 vuotta sitten
89 viestiä

On taas fiksua itkeä kun itse tiedotteessakin sanotaan että asiasta voidaan tulevalla kierroksella joustaa? Valitan ehkä hieman epämiellyttävän sävyistä vastaustani, mutta on jokskeenkin vaikea käsittää että täällä ensimmäinen kommentti on negatiivinen, facebookissa rutistaan miten "en tykkää" ja sekin vielä ilman suurempaa selvennystä.


Palautetta saa antaa, mutta palaute ilman korjausehdotusta on melkoisen turhaa ja rutina ilman asian syvempää ymmärtämistä ihan yhtä turhaa.


Hyvää turnausta kaikille kaikesta huolimatta.

Jarno Hiltunen
Jarno Hiltunen
@jarno-hiltunen
9 vuotta sitten
13 viestiä

Voin rustata pdf:n editoitavilla kentiilä (jos käy?), niin pelaajalistan teko helpottuu atk:lla. LibreOfficella toi listan leiska on melkoisen persiillään.

Panu Kujala
Panu Kujala
@panu-kujala
9 vuotta sitten
20 viestiä

En ole uudistusta vastaan, joka on sisällöltään ja tavoitteiltaan on itse asiassa ihan positiivinen ja varmasti helpottaa vastuuhenkilöiden työskentelyä. Vaan yleensä tapaa jolla tiedotteita tunnutaan usein aika randomin oloisesti julkaistavan vaihtelevin aikatauluin, välillä liiton sivuilla, välillä pelkästään täällä. (usea yhtäaikainen kanava tokia aina parempi viestinnänä kattavuuden varmistamiseksi)

Väliin huomautuksena että ainakin näin alkukaudesta tuntuu siltä että kokonaisuudessaan liiton viestintä on parantunut viimevuodesta. Mutta ei vielä ole ihan niin järjestäytynyttä kuin voisi mahdollisesti olla.

Jos tällainen asia, joka selkeästi ei ole kovin kriittinen, saadaan päätetty vasta näin kalkkiviivoilla niin eikö olisi järkevämpää jättää sen täytäntöön pano vasta seuraavana listalla olevaan myöhempään turnaukseen? Sen sijaan että otetaan se mukaan näin viime metreillä kun se voi mahollisesti aiheuttaa sekaannusta ja turhaa säätöä? 

En tiedä miten paljon kukaan liitossa kerkiää tai on miettinyt miten, missä, mitä ja millaisilla aikatauluilla eri asioita pyritään viestimään?

Ymmärrän että kaikki tämä homma perustuu vapaaehtoisuuteen ja aikaa ei varmasti ole hirveästi ylimmääräistä. Mutta edes karkeasti mietitty viestintä strategia voisi kuitenkin tehdä hommasta mahdollisesti hieman helpompaa, ja kaikille tiedotteiden seuraajille johdonmukaisempaa ja paremmin tavoittavaa?

Poikkeustilateitakin varmasti tapahtuu, mutta silloin voisi ehkä avata hieman niitä syitä minkä takia tällainen poikkeus on tuntunut tarpeelliselta, varsinkin jos se tehdään hyvin pienellä varoituksella.


Pamppu
Pamppu
@pamppu
9 vuotta sitten
89 viestiä

Miksi ei uudistusta otettaisi käyttöön välittömästi, varsinkin kun sitä ei ole pakko tällä kierroksella noudattaa? Jo se, että edes muutama joukkue käyttää listaa, helpottaa lisenssivastuuhenkilön työtä merkittävästi. Siis työtä, josta maksettava kertakorvaus antaa tekijälleen arviolta 1-3e tuntipalkan.

Sen voin kertoa että viestintää ei ole mietitty liikaa, joskin on sitä pyritty parantamaan koko ajan. Homman ongelma on edelleen se, että innokkaita tekijöitä ei ole kovin kummoisesti ja vaikka niitä jokunen olisikin niin erityistä viestintästrategiaa ei ole. Kovia viestintävisionäärejä on nähty, mutta kukaan ei ole vienyt hommaa aivoriihitasoa syvemmälle koska into lopahtaa yleensä juuri silloin kun jotain pitäisi alkaa konkreettisesti tekemään.

Päätökset ja tiedottaminen tapahtuvat juuri sillä aikataululla kun liiton hallituksen aika riittää. Monella liitolla tiedottaminen ym. on huomattavasti johdonmukaisempaa ja asiat etenevät johdonmukaisemmin, mutta monessa tapauksessa tämä tarkoittaa myös sitä että työntekijät saavat oikeaa tuntipalkkaa ja/tai työntekijät ovat kokopäiväisiä.

Ainoa syy tämän asian tiedottamiseen lyhyellä varoitusajalla on juuri tuo ensimmäisessä kappaleessa mainitsemani asia.

Tagit