Novice cup 2014 palaute.

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
5 years ago
362 posts

Novice Cup tuli pelattua ja selvästi hauskaa oli monella. Kiitos kaikille jotka tuli paikalle ja iso kiitos kaikille jotka oli mukana järjestelyissä. Erityisesti kiitos Led Regionin porukalle jotka talkoilla tuomaroi turnauksen ja PH:n Porukalla joka talkoili paikan kuntoon. Sekä tietysti Paulukselle taulusta ja sen hoitamisesta sekä Jarille leiskan piirtämisestä eikä unohdeta Teroakaan.

Palautetta kaipaisin joukkueilta/pelaajilta millaista oli ja mitä voisi parantaa.

Peliaikaa tuli kaikille paljon suorastaa liikaakin. Alun perin oli odotus siihen kuuten joukkueeseen, ja sen mukaan laskettiin että kaikki jotka tulee pääsee pelaamaan paljon.  Päivän aikana pelattiin 158 pistettä sekä ne jotka päättyi aikaan.
Nyt pelattiin 8 minuuttia 6:en pisteeseen.  Tulevaisuudessa parempi voisi olla 4 pistettä 6:en minuuttiin.  

Keskimääräisesti peleissä pelattiin 6 pistettä. Yhdessäkään pelissä ei pelattu yli 7:ää pistettä. Muutama peli meni 6-0 mutta suurin osa peleistä oli tulokseltaan luokkaa 4-2  pelatun pisteen keskimääräinen kesto oli siis noin minuutti.

Jos pelien määrä on sama kuin nyt oli, on peliaikaa fiksumpi laskea jonkin verran. Nyt tuli palautetta että palloa kuluu paljon ja väsymys alkaa painamaan. Silti perus fiilis tuntui olevan se että ihmiset tykkäsivät siitä että pelata saa ja paljon.

Pallo kulutukseen sen verran että muistelisin Dolls of Ballsin ampuneen 16 casea ja pelasivat 41 pistettä.Kun taas Iron Rookiesin 10 casea ja 37 pistettä eli eroja oli. Olisi kiva kuulla myös muiden lukuja.
Jos verrokiksi otetaan vaikka bootcampin 3 divari kierros Kirkkonummella jossa pelattiin 14 pistettä ja ammuttiin 11 Casea kumpi kuulostaa kivemmalta ? Olisiko jopa 1 puikko + boksi ollut sopivampi limitti ?

Formaatti poikkesi myös siinnä että päivän sijoituksen ratkaisi voitetut pisteet ei ottelut.
 Jos olisi menty SPBL:n tyyliin olisi B.O.S valkoinen voittanut 6 voitolla ja yhdellä tasa pelillä. Dolls with Balls olisi ollut toinen 5 voittoa 2 tasapeliä ja Takeover Crew kolmas  5 voittoa ja 2 tappiota.
Nyt se että pelasi agressivisesti eteenpäin toi voiton Takeoverille koska kerkesivät takoa eniten pisteitä taululle.  Joukkueiden ajatus mallista pelissä kertoneen se jos katsoo voitettujen pisteiden suhdetta hävittyihin.

Takeover                                       31 /9
Dolls with balls                            29/12
B.O.S valkoinen                          27/8
PH Paintball                                  21/25
Iron Rookies                                 18/19
Viper Ruby                                    12/26
B.O.S Sininen                               11/26
Viper Jade                                     8/32

Järjestelyistä olisi mukava saada palautetta myös. Sen verran ainakin tiedetään että kulku aukot tarviisi olla isommat ja niitä saisi olla erikseen kentälle meneville ja pois tuleville.

Ilmahuolto tuntui toimivan vaikka käytössä oli vain  yksi 2 hanainen filliasema. Edes pankkipullot ei olleet suuria, olikohan 30litraa kokonaistilavuus.

Porukka oppi pelaamaan tuplapitein jo muutaman pelin aikana ja siitä nostan hattua. Kun opastin että liputuksen jälkeen kannattaa lähteä pois, niin sitä tunnuttiin ottavan opiksi.  Miksi jäädä odottamaan liputuksen tulosta, kun PSP säännöin liputtajan ollessa likainen on tulos no point. Tällä tavoin pitissä jäi aikaa enemmän valmistautua. En muista että kukaan olisi sekoillut päivän aikana pelivuoroissaan.

Lay out oli hyvä formaattiin eli siinnä ei ollut oikein mahdollista pakittaa puolustamaan kulmiin. Suojia oli sopivasti 4 pelaajaa varten. Tehtiin leiskasta symmetrinen niin ettei aloitus päälläkään ole merkitystä. Snakea ei ollut että senkään avulla ei saanut etua pelikokemuksesta.

Tuomareita meitä oli melkein kokoajan kentällä 8 mutta se 6 olisi kyllä riittänyt. Nyt pystyttiin kierrättämään tuomareita. Tuomareilta sain jo palautetta siitä että päivä meni nopeasti koska pelit kävi kokoajan eikä odottelua ollut. Sekä pelaajat kuunteli tuomareita todella hyvin.

Nyt toivoisin sitten palautetta niiltä jotka oli paikalla. Kaikki palaute on tarpeen jos halutaan kehittää tästä jotain tulevalle kaudelle. Mitä joukkueet tahtoisivat.
Oliko rostereiden pisterajat tarpeeksi kireät ?  
Olisiko kiinnostusta tulevaisuudessakin vastaaville turnauksille?
Olisiko tällaiselle jopa kiinnostusta sarjamuotoisena, mutta silti avoimena kaikille?
Mitä voisi parantaa että saataisiin mahdollisimman kiinnostava sarja?

 


updated by @arto-piirainen: 29/12/16 23:46:44
Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
5 years ago
362 posts

1281_discussions.jpg?width=721Lisäsin leiskan kuvan tänne niitä varten jotka ei olleet paikalla. Leiskaa tosiaan ei julkaistu missään ennen turnausta sen näki pelaajat vasta paikan päällä.

Laura Venäläinen
Laura Venäläinen
@laura-venalainen
5 years ago
2 posts
Kiitos tuomaroinnista! Se toimi mielestäni hyvin ja kentällä autettiin/neuvottiin hyvin eikä tullut tyhmä olo aloittelijallekkaan. Järjestäjille iso kiitos joustavasta asenteesta, saatiin mekin pelit pelattua pienistä ongelmista huolimatta :)
Jonathan Dahl
Jonathan Dahl
@jonathan-dahl
5 years ago
265 posts

hyvä peli oli ja kaikki toimii hyvin mun mielestä :) ensinmäinen turnaus mulle ja koska kerrottiin kaikki niin hyvin niin ei oikeastaan ollu mitään ongelmia pelata. On kiinnostusta tulla uudestaan tämmöseen turnaukseen ja jos tehtäis tästä sarja niin varmasti tulisin. en oikeastaan tiedä mitä vois parantaa koska meillä ei ollu mitään muuta ongelmaa kun että kuulaa meni paljon mutta sehän muuttuu jos pelaa vähemmän pisteitä ja aika lyhentää. KIITOS kaikkille joka teki tästä turnauksesta mahdollinen mulla oli ainakin hauskaa :)

 

Tero Kettu
Tero Kettu
@tero-kettu
5 years ago
169 posts
Tuplapitti on vaan parasta, tässä formaatissa pysyi koko aika syke päällä koska pisteet olivat kaikki nopeita. Vaikka välillä pelatessa toisen varamiehen kanssa peliä puoliksi pelatessa väliä omille pisteille tuli kolmeki erää. Hyvin pysyi rytmissä!
Tero Kettu
Tero Kettu
@tero-kettu
5 years ago
169 posts
PH Paintball pelasi 48 pinnaa( yksi no point) ja kuulaa meni 16 lootaa
Janne Välimäki
Janne Välimäki
@janne-valimaki
5 years ago
5 posts
Hienosti meni mun mielestä. 4 pistettä ja 6 minuuttia seuraavaan kertaan. Kovin on paikat hellänä :D Kaikkein paras fiilis tuli siitä että ensikertalaisia oli niinkin paljon ja ne tykkäs. Eli onnistuneet härdellit. Kiitos kaikille!
Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
5 years ago
362 posts

Sehän tekee 166 palloa per pelaaja per pelattu piste. Alle boksillinen :D 

Tero Kettu sanoi:PH Paintball pelasi 48 pinnaa( yksi no point) ja kuulaa meni 16 lootaa

Tero Kettu
Tero Kettu
@tero-kettu
5 years ago
169 posts

Luulisin että "joissain" pisteissä joku ei ehkä ehtinyt ampua kovinkaan montaa ;)

Kuiteskin tavoilleen uskollisena, seuramme voittaa ja häviää nopeasti :)

Harri Junttila
Harri Junttila
@harri-junttila
5 years ago
3 posts

Sunnuntaina koko asian "karmeus" paljastui. Käytännössä koko kenttä näytti tuolta. Hyvät pelit KIITOS.

1282_discussions.jpg?width=250

Niko Hyytiäinen
Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
5 years ago
39 posts

En oikeen tiedä mistä alottaisi kun oli sen verran positiivinen setti kaikinpuolin mutta aloitanpas siitä mistä päivä aloitettiin eli kaikkien pelaajien ja tuomareiden keskeisestä kokoontumisesta missä käytiin läpi säännöt hyvin ja kokoontuminen kesti 20min? Anyway moisesta reipas, mutta lämmin puristus Piiraisen oikealle pakaralle, oli mielestäni erittäin kunnioitettava teko pelaajia kohtaan käydä läpi säännöt ja käytännöt ennen kuin pelit aloitettiin, pieni aika siihen nähden että säästyttiin ylimääräisiltä torikokouksilta ja turhautumisilta, ja myös tuntui että samalla syntyi kunnioitus pelaajien ja tuomareiden kesken vaikkakin tuomarit IBn Santeri ja Mikael yrittivät homohipallaan sitä ahkerasti estää.

Tuplapittisysteemi höystettynä PSPn liputussysteemillä oli erinomaista ajansäästöä. Toki onhan molemmissa sekä normaalissa 2min pisteiden välissä ja Tuplapittisysteemissä omat miinuspuolensa mutta yksinkertaisesti, enemmän pelaamista on enemmän hauskempaa.

Formaatista on hyvin vaikea mennä sanomaan jo sanottua enempää parannettavaa, haluaisin kokeilla formaattia 5-man, pelit ehkä olisivat vielä vauhdikkaampia, kivempia pelata ja katsella.

Nämä siis kentän ulkopuolella aamusta iltaan seisseen ajatuksia.

Kiitokset kaikille osanottajille!  Rambo69
Rambo69
@rambo69
5 years ago
17 posts

Oliko rostereiden pisterajat tarpeeksi kireät ?  

piste rajat olivat loistavat ei pääse kovan tason pelaajat paelaamaan tälläiseen turnaukseen
Olisiko kiinnostusta tulevaisuudessakin vastaaville turnauksille?

Olisiko tällaiselle jopa kiinnostusta sarjamuotoisena, mutta silti avoimena kaikille?

on kiinostusta tuolla saa kokemusta ja saatais jopa olla useampi osa kilpailu tälläiselle turnaukselle ympäri suomea

Mitä voisi parantaa että saataisiin mahdollisimman kiinnostava sarja?

katsomo laita paremmaksi kun porukka oli pitti laidassa enemmän.. ja katsojiakin saisi olla enemmän esim vierunmäellä voisi mainostaa tästä jotta sais porukkaa katsomaan kilpailua .... turffin päältä hiekka pois niin tulee hyvä... jos näin myöhään syksyllä olisi niin joukkueita jos on saman verran taikka enemmän niin saattaisi mennä jopa 2 päiväiseksi kilpailut esim lohko mallin...ilma huollosta sen verran mitä tiivimmät letkut ovat sitä parempi ei kompuroiden tarvii huutaa niin paljoa kuin nyt... juttelin ilma huollon asiasta tero kettun kanssa jo enemmän, mutta toi että letkut vuotaa niin se vie voimaa kompuralta painaa sitä painetta...

Jussi Kulmala
Jussi Kulmala
@jussi-kulmala
5 years ago
5 posts

Hyvät järjestelyt ja suuri joukkuemäärä tekivät päivästä onnistuneen. Näin ensikertalaisena kisakentältä jäi jotain hampaankoloon ja nauttisin suuresti jos tälläisiä järjestettäisiin useampi vuodessa.

Järjestäjät ovat jo itsessään tehneet omat huomiot mitä tulisi muuttaa, jotta turnaus saataisiin vielä toimivammaksi. 

Rosterin pisterajoihin toivoisin jonkinlaista muutosta jotta joukkueiden rostereita saataisiin isommiksi. 100 on rajana hyvä, mutta se olisi vain yhden ketjun raja. Ymmärrän kyllä sen, että tuomareilla / järjestäjillä ei ole resursseja valvoa tätä, mutta jos valvontaa suoritettaisiin ns "pistokokeilla" ja jos pisteraja ylittyy häviää liian suurilla pisteillä pelannut joukkue koko erän puhtaasti 6-0 ja jos tämä jatkuu samalta joukkueelta vaikka 3 kertaa  niin saa se bannin koko turnauksesta. Pelotteena tämä olisi jo minusta tarpeeksi suuri, ettei halua huijata syntyisi.  (Tämä siis vaan yksi esimerkki / vaihtoehto)

Kiitos kaikille jotka teitte tämän mahdolliseksi!  :)

 

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
5 years ago
362 posts

Rosterin piste rajahan oli niin että siitä ei saanut muodostua kentälle yli 100 pisteen ketjua. 

Eli esimerkiksi se että vaikkapa 8 kpl 3.divaripelaajia sisältävästä rosterista ei olisi muodostunut missään vaiheessa yli 100 pisteen ketjua. Eli se oli otettu jo huomioon.

Jussi Kulmala sanoi:


Rosterin pisterajoihin toivoisin jonkinlaista muutosta jotta joukkueiden rostereita saataisiin isommiksi. 100 on rajana hyvä, mutta se olisi vain yhden ketjun raja. 

Kiitos kaikille jotka teitte tämän mahdolliseksi!  :)

Janne Välimäki
Janne Välimäki
@janne-valimaki
5 years ago
5 posts
Tuli tässä ajatuksiin että jos sen "mitenkään päin 100 pistettä" ottaisi pois, joka vaatii tietysti luottoa jonkin verran tuomareilta, mahdollistaisi sen että mutkattomat pääsisi myös pelaamaan. Monesti niillä joilla niitä pisteitä on, on myös mutka tai kaks... Lyödään jokaiselle hihanauha jossa on pelaajan pisteet tms.
Janne Välimäki
Janne Välimäki
@janne-valimaki
5 years ago
5 posts
Tuplapitti systeemistä sen verran että en näe parempaa vaihtoehtoa tuon kokoiselle porukalle. Aikaa säästyi sen verran paljon. Ja helppohan se systeemi on.

Jos rosterit kasvaa, niin kumpaankin päätyyn pitit. Tulee muuten tuolle yhdelle luukulle melkonen motari ;) tai sitten meno ja paluu luukut...
Rambo69
Rambo69
@rambo69
5 years ago
17 posts

oli helppo pelata tupla pitti systeemillä ootti omaa vuoroa valmiina kun hitit oli poistettu ja ilmat oli lisätty jäi jopa aikakin ootella ja katsella toisten peliä.. ainut sisään meno ja ulos tulo sais olla erikseen, oli jokseenkin ahdasta siitä kulku aukolla. Toinen olis ollut että ne jotka oli poistumassa kentältä olisivat oottanet että ne jotka tulevat kentälle ja poistunut sitten vasta kentältä pois,,,

Tero Kettu
Tero Kettu
@tero-kettu
5 years ago
169 posts
Järjestelykysymys kenttäkohtaisesti, tuollakin olisi ollut kulkutie joka kulmassa, vaikka vaan yhtä käytettiin :)
Paulus Parkatti
Paulus Parkatti
@paulus-parkatti
5 years ago
160 posts

"ilma huollosta sen verran mitä tiivimmät letkut ovat sitä parempi ei kompuroiden tarvii huutaa niin paljoa kuin nyt... juttelin ilma huollon asiasta tero kettun kanssa jo enemmän, mutta toi että letkut vuotaa niin se vie voimaa kompuralta painaa sitä painetta..."

Näin vastauksena ko. pohdintaan, että paineilmaletkun ns. "vuoto" / "pihinä" oli mitättömän pientä/olematonta, eikä sillä ollut varmasti minkäänlaista merkitystä käytössä olleiden kompressorien tuottokykyyn/ilman määrään. Letkun pihinä jopa loppui päivänkuluessa eikä sitä ollut havaittavissa enää esim. ruoka-tauon jälkeen. Mainittakoon vielä, että SPBL:n turnauksissa huolto on hoidettu huomattavasti enemmän "pihisevillä" letkuilla, eikä ilman loppumisesta ole ollut pelkoa. Kyseessä ei ole varsinainen vuoto, jos sieltä tulisi 300bar voimalla vuoto, niin takaan että sen kaikki huomaisivat. Letkut on suunniteltu kestämään 1500bar painetta hydrauliikka laitteissa ja letkut on valmistajalta hankittu tänä keväänä uutena, joten kunnossa ei pitäisi olla valittamista. Kiitämme kuitenkin tästäkin huomiosta ja pyrimme tarjoamaan moitteetona ilmahuoltoa jatkossakin!

Paulus Parkatti, Avoin yhtiö Next-Nature Extreme, ko. turnauksen ja SPBL:n sarjojen vastaava ilmahuollontoimittaja

Janne Välimäki
Janne Välimäki
@janne-valimaki
5 years ago
5 posts
Taas sinänsä oli hyvä että oli yhdessä kulmassa luukku että porukka pääsi jakamaan kokemuksiaan. Veikkaan et muuten olis tiimit ollut omissa oloissaan enemmän joka olis johtanut siihen ettei niin kivaa olis ollut... Tällainen hyvä puoli tässäkin
Olavi Ikonen
Olavi Ikonen
@olavi-ikonen
5 years ago
3 posts

Kiitokset hyvistä peleistä ja mahtavista järjestelyistä! Todella hyvä ensikosketus kilpailemiseen. 

Aamun brieffi tuomareiden ja järjestäjien puolelta oli kiitettävän perinpohjainen. Jos ruokailupaikka ei olisi jäänyt hieman hämäräksi, olisi hivottu jo täydellisyyttä ;) Brieffiin käytetty jokainen minuutti tuli varmasti päivän aikana moninkertaisena takaisin sujuvuuden muodossa.

En kokenut kentälle menoa tai sieltä poistumista mitenkään hankalana vaikkai käytössä olikin vain yksi reitti. Kentälle tuleville jatkossa selkeästi "etuajo-oikeus", niin tuskin aiheutuisi enää sitäkään vähää ongelmia mitä nyt.

Joukkueiden "pittien" suuntaan voisi olla yksi tulostaulu. Selkeyttäisi pelivuorojen seuraamista etenkin niissä tilanteissa joissa toinen pareista on jo pelannut peliaikansa loppuun tai saanut kuusi pistettä, mutta toisella pareista on vielä kenties useampiakin pelejä jäljellä. Break time näkyisi silloin myös valmistautuville pelaajille.

Kuulaa meni paljon, mutta saipahan pelatakin paljon. Ja oppia paljon. Seitsemää, joskus hyvinkin toisistaan erilaista, joukkuetta vastaan 6-7 erää kutakin. Erilaisia pelityylejä, breikkejä ja pelipaikkoja pystyi kokeilemaan "rauhassa". Pelimäärä siis mielestäni sopiva, etenkin jos tapahtuma on jatkossakin kerran vuodessa järjestettävä "suppikenttien Suurpeli"

Rosteripisteet on vähän niin ja näin. Löytyykö joukkueisiin aloittelevia pelaajia tarpeeksi jos pisteytystä tästä kiristetään? PH:n joukkueen rosteripisteet (ennen sitä valitettavaa loukkaantumista), oli kymmenen. Kasaan saatiin siis kolme ensikertalaista ja yksi jolla oli hiven aiempaa kokemusta. Ei voi siis puhua mistään hirveästä määrästä noviiseja josta joukkueen sai kasattua. Toisaalta nyt tälläkin pisteytyksellä oli mahdollista joukkueella olla kentällä kaksi 2. div pelaajaa, yksi 3. div pelaaja ja yksi ensikertalainen. Onko tuo enää noviisijoukkue? Mielenkiintoista olisi tietää muiden joukkueiden rosteripisteet.

Ens vuonna uudestaan, eiks je?

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
5 years ago
362 posts

Käykääpä naputtelemassa tuonne lomakkeeseen rukseja niin tiedetään mitä ihmiset haluaisi jos vastaavaa järjestettäisiin lisää.

http://goo.gl/forms/mKDAKPfkdm

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
5 years ago
362 posts

Muokkasin niin että ei tarvii olla google tiliä kun vastaa.

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
5 years ago
362 posts

Käykää vastaamassa mahdollisimman moni ! 

Hippipippeli
Hippipippeli
@hippipippeli
5 years ago
36 posts

kiitoksia minunkin puolesta. oli mukaa päivä. vaikka joutuikin tuomaroimaan. päähän kyllä silti ammutiin niin paljon että ei vieläkään oikein pysy ajatukset koossa. Voin uhrautua jatkossakin jos vaan tapahtuma saa jatkoa

LagerQvist
LagerQvist
@lagerqvist
5 years ago
65 posts

Puhun nyt itseni puolesta en tiimini vaikka he samaa mieltä varmasti ovatkin :D

näin ensimmäiseksi turnaukseksi oikeastaan minun mielestä koko tapahtuma oli kokonaisuudessaan loistava!

homma pelitti hyvin. kaikki sai selkeät ohjeet miten toimia ja miten ei toimita.

tuomarit olivat hyvin huutamassa OUT! silloin kun lähtö tuli eikä itse huomannut. muutamaan otteeseen jouduin check huutamaan kun sen oivalsi että ei tartte itse alkaa tosissaa koittaa persettään katsoa :D

Palloa B.O.S Valkoisella meni 15 casea.

ilmaistahan tuo ei ollut mutta jokainen tätä lajia harrastava tietää että ei tässä sossun rahoilla paljoa pelailla :P

ainot mikä omasta mielestä tosissaan vois muuttaa olisi tuo 8 min race to 6 vaihtuisi 6 min race to 4. koska viimeisissä peleissä alkoi uupumus puskea lujaa päälle :D sappinesteet oksennettiin kahesti ja jalat kun ei perkule lähteny juoksuun vaikka koitti niin siinä sit mentii ku papparainen töpötellen ekan suojan taakse. mutta luovuttanut en :D

aluksi epäilin tuota rosteri pistemäärää mutta se osottauituikin juuri sopivaksi. taso oli juuri sellainen kuin pitikin.

Ehdottomasti lähdemme mukaan HETI kun seuraava tapahtuma on :)

ja tuo sarjamuoto tosissaan olisi aivan loistava systeemi :) varsinkin näin aloitteleville pelaajille.. meillä kuitenkaan tuota pelikokemusta subi kentästä ol kuin 3-4kk eli tuolta oppi niin paljon uutta ja sai uusia tuttavia joiden kanssa varmasti reenaillaan yhdessä. 

Pääasia on kuitenkin se että viihtyy ja on hauskaa ja niin siinä pääsi käymään :) parhaita kokemuksia tämmöiset :)

jopa vaimoni joka oli meidän pitti henkilökuntaa , ei ole niin kauhean innostunut ollu tästä lajista.... kävikin niin että parin ekan erän jälkeen se oli innoissaan yhtä paljon kuin me :) laski siellä pisteitä ja oli touhussa mukana. ja sanoi että varmasti tulee mukaan jos vain tälläisia lisää tulee :) eli jopa henkilöt jotka eivät pelanneet pystyivät pitämään hauskaa ja viihtyivät sen koko 8tuntia on ainoastaan hyvä merkki!

vielä kerran KIITOS kaikille jotka mahdollistivat tämän tapahtuman ja jäämme odottelemaan uutta tapahtumaa :)

Mika Klemola
Mika Klemola
@mika-klemola
5 years ago
58 posts

Hyvä Juha ja hyvä Järvenpää!! Vähänkö harmittaa kun kotikaupungissa on nyt joukkue ja en pääse siihen pelaamaan! Hyvältä näytti Juha teidän pelit, ei muutakuin ilmoittautumista sarjaan vaan (3div)!

Arto Piirainen
Arto Piirainen
@arto-piirainen
5 years ago
362 posts

Novice Cup kyselystä saatiin paljon infoa siitä mistä oli tykätty ja mistä ei ollut pidetty. 

Tavallaan palautteesta paistoi selvästi yksi kaksijakoinen asia: Oli positiivistä että sai pelata paljon mutta samalla se aiheutti negatiivisen fiiliksen koska pallolasku oli iso. 

Silti 46% oli sitä mieltä että peli määrä oli sopiva ja 33% sitä mieltä että tuli liikaa. Yksi ois voinut pelata enemmänkin. 

Tähän on vaikea saada selvää ratkaisua ja jos sitä palloalaskua vertaa pelattujen pisteiden määrään vaikka SPBLn 3.divariin niin pelatun pisteen hinta oli murto osa. 

Tuomarointiin oltiin tyytyväisiä samoin järjestelyistä oltiin positiivisesti yllättyneitä. Paikka oli kaikkien mieleen,ainut negatiivinen asia oli että ruokailu paikkaa joutui etsimään :D 

Neljän pelaajan rosteria pidettiin hyvänä ainoastaan yksi kyselyyn vastanneista oli sitä mieltä että viisi olisi ollut parempi muuten kaikki pitä neljää sopivana. Rosterin pisterajaa pidettiin pääosin sopivana 88% vastanneista oli sitä mieltä että raja oli sopiva. 21% koki päässeensä pelaamaan samantasoisia vastaan ja 46% pääosin samantasoisia. Tästä voisi päätellä että turnauksessa kaikki pääsi kokemaan onnistumisen tunteita ja jokainen joukkue voitti päivän aikana pisteitä. Kukaan ei vastannut että vastustajat olisivat olleet liian kovia.

Mitä tulee siihen että oli pallolimittiin niin 88% oli sitä mieltä että se oli sopiva. Muistelen etten nähnyt keneltäkään loppuvan pallon koko päivän aikana. Tai no Piia kerälil palloja maasta mutta oli kuulemma ottanut vahingossa tyhjänpuikon mukaan kentälle. Ne joiden kanssa puhuin sanoi että keskimääräinen kulutus per piste oli boksi + yksi puikko.

Yleisesti ottaen palaute oli positiivistä. Ilmapiiriä kehuttiin ja jopa se että jouduttiin puskemaan päivää aikanopealla tahdillä läpi kun tiedettiin että päivänvalo alkaa loppua klo 18 jälkeen ei tuntunut syövän fiilistä. Tuplapitti systeemiäkään ei koettu ongelmalliseksi. 

Kiitos vielä kerran kaikille jotka oli paikalla ja jotka antoi palautetta ! 

Hippipippeli
Hippipippeli
@hippipippeli
5 years ago
36 posts

Crewin Nikolla loppu pallot ainakin kerran ja sen takia se hyppeli kuin pupu siellä jossain vaiheessa

Tero Kettu
Tero Kettu
@tero-kettu
5 years ago
169 posts
Tarkkuutta ampumiseen, kyllä se siitä ;)

Tags