Forumin käyttö @tero-kettu

Tero Kettu
@tero-kettu
07/01/19 22:05:28
156 viestiä

Kilpapaintball 2019 Suomessa,?


Kilpapaintball

Hei jengi, uusi kausi on ovella ja 27.1 pitäisi SPBLn kokoustaa pohtien tulevan kisakauden päivämääriä. Nyt jo kuuluu puheita sieltä täältä kuinka joukkueita olisi enemmän jäämässä pois kuin uusia tulossa.

Miksi ei kisapallo jengiä sytytä, miksi sinä et pelaa tänä vuonna tai miksi taas pelaat, miksi lopetit joskus, millä taas pelaisit, miten haluaisit pelata, mikä houkuttaisi uusia mukaan? 

Kysymyksiä joiden ympärille haaveilisin keskustelua syntyvän laajalti, olisi todella hauska kuulla näkemyksiä aiheesta.

Tero Kettu
@tero-kettu
11/10/18 13:36:13
156 viestiä

Missä menet, Suomi Paintball?


Yleinen paintball-keskustelu

Hyvää ja kiinnostavaa ajatusten heittelyä tässä ketjussa, ohessa omaa ajatustani lajiin liittyen yleisesti, ei mihinkään alatyyppiin varsinaisesti jämähtäen :)

Tämä laji huutaa aktiiveja ja tapahtumia. Aktiivilla en tarkoita niitä jotka käyvät joka viikko pelakästään pelaamassa, vaan niitä jotka tekevät omalla aluellaan taustatyötä, kuskaavat kamoja, markkinoivat seuraansa, järjestelevät pelejä ja jaksavat opastaa uusia. Kaivataan enemmän mahdollisuuksia tulla kokeilemaan, ihan ilman varusteita suoraan kentän laidalle, ja päästä pelaamaan tasavertaisilla varusteilla. Oli sitten pohjana metsä tai sup air. Ennen kaikkea vakituisia viikottaisia vuoroja.

Jos sinun alueellasi ei tapahdu mitään, älä jää sitä tuskailemaan, vaan ole sinä se joka ne tapahtumat järjestää. Jos sinulla ei ole aluetta tai ilmahuoltoa, hae yhteistyötä sellaisten kanssa joilla on vaan ei aktiiveja toiminnan pyörittämiseen. Olkoon tuo toimija sitten yksityinen, seura tai yritys.

Miten sitten koukuttaa ne uudet pelaajat? Omasta mielestäni tulee tarjota monipuoliset mahdollisuudet kokeilla lajia, kokeile rohkeasti järjestää eri genren pelejä. Tietty pelaaminen voi olla polku toiseen, sitä ei saa sulkea pois.

Omasta kokemuksesta, mitä pelejä olemme PH Paintballin pelialueilla järjestäneet, kohtuutoimivaksi reseptiksi on osoittautunut:
__________________________________________________________________________________________________________

- Ilmoitettuja tapahtumia ei peruta, vaikka ennakkoilmoittautuminen olisi surkeaa. Jos paikan päälle eksyy vain pari hassua pelaajaa, käytämme hieman aikaa pelialueen siivoiluun, uusien suojien tekemiseen ja vanhojen korjailuun. Sekin on suureksi hyödyksi, kuitenkaan meilläkään ei näin ole jouduttu toimimaan kauden aikana kuin pari kertaa. useammin onkin iloisesti yllätytty kun paikanpäälle tulee hupsista keikkaa muutama ylimääräinen yllätyspelaaja ja onkin päästy pelaamaan. Tämä pätee siihen, pelattiin sitten harrastealueella tai supilla.

-Järjestämme aina muutaman ylimääräisen setin paikanpäälle kokeilijoita varten. 

-Huutelemme ja markkinoimme myös oman piirimme ulkopuolella. Somealustoilla kannattaa hyödyntää erityisesti oman alueen erilaisia tapahtumaryhmiä ja paikallisia puskaradioita

-Koitamme tarjota erilaisia pelitapahtumia aika ajoin. Vakituisten supi ja avointen harrastepelien lisäksi järjestämme ajoittain Magfed-päivän, tai kokeilemme pelata 12 gramman kapseleita käyttäen.

-Aloittaa kuka tahansa miltä pohjalta tai alustalta vain peliuransa, rohkaisemme kokeilemaan muitakin tapoja. Kerromme mahdollisuuksista avoimesti ja houkuttelemme, vaan emme painosta.

-Kohtelemme toisiamme kunnioittavasti vaikka kuka pelaisikin millä kalustolla tai alustalla tahansa, emme pidä yhtä lajityyppiä toista parempana vaan löydämme pelin perusidean ja hauskuuden kaikista. Meillä on ihmisiä jotka pelaavat vain magfedeillä, toiset vain sähköillä subialustoilla, kolmannet mekaanisilla missä vain ja jotkut kaikilla että kaikkialla. Seuran sisällä voi tuomaroida ja olla apuna ristiinrastiin vaikkei päivän pelit omaan tyyliin istuisikaan, kysymyshän on loppujen lopuksi hauskasta yhteisestä ajanvietosta.

____________________________________________________________________________________________________________

Näin siis meillä, mutta jokainen löytäköön tyylinsä.. Aikaansa pitää seurata ja muuttua sen mukana sen verran mitä tarvitsee.

Kisapuolen haasteista ja pelaajakadosta pitää kirjoittaa toinen posti ihan erikseen, jääkää odottamaan tai sitten älkää ;)Tero Kettu
@tero-kettu
08/12/17 14:50:17
156 viestiä

Missä menet, Suomi Paintball?


Yleinen paintball-keskustelu

Yksinkertainen ikuisuuskysymys ihmiset, miten saisimme lisää aktiiviharrastajia tämän lajin pariin?

Julkisten harrastepelien määrä ollut laskusuunnassa jo useamman vuotta ja kisapuolellakin samat naamat pääosin kiertävät vähenevistä joukkueista toiseen, yhtä uutta pelaajaa kohden tuntuu yksi vanha lopettavan, plusmiinusnolla, mikä avuksi ja mitä ihmiset tältä lajilta oikeasti haluavat?

Kertokaa ihmeessä ja popparitkin saa ottaa jo esiin :)
Tero Kettu
@tero-kettu
07/09/17 11:29:01
156 viestiä

SPBL2017 Vierumäen kierroksen järjestelyinfoja


Kilpapaintball

Huomio joukkueet!

Bulkinkeräystä ei saada tänä vuonna järjestymään, tuplapitti ja junioreiden esteet muodostavat hankalan yhtälön saada toteutettua tämä tehokkaasti.
Tero Kettu
@tero-kettu
03/07/16 13:22:47
156 viestiä

PH Paintball hakee Paimion Metsäliigaan (9.7) pelaajia


Kilpapaintball

PH Paintball hakee Paimion Metsäliiga (9.7 lauantaina) kierrokselle joukkueeseensa innokasta tykinruokaa!

Minkäänlainen kokemus ei ole välttämätön eikä edes omat varusteet ( järjestetään tarvittaessa )

Pelaajan tulee omata ainoastaan runsaasti itsetuhoisaa seikkailumieltä, 50-70 e ylimääräistä käteistä pelikuluihin sekä kykyä ymmärtää kirjoitettua tekstiä sen verran, ettei kysy ensimmäisessä kommentissaan "milloin ja missä tämä on"

Palava rakkaus lajiin on suurta plussaa!

Ota yhteys Tero Kettuun / 0445445407

Mieluiten tekstarilla, koska oletusarvoisesti pidän kaikkia tuntemattomia numeroita lehtimyyjinä kautta ilmastointikanavan putsaajina.

Tule seikkailemaan kanssani, yksin on ihmisen ikävä olla!

Tero K
viimeisin viesti: @tero-kettu: 29/12/16 23:55:31
Tero Kettu
@tero-kettu
21/05/16 15:37:46
156 viestiä

SPBL 2016 ensimmäinen kierros 28-29.5, Vierumäki


Kilpapaintball

Kehitys kehittyy!

Webcastin lisäksi paikanpäällä koko viikonlopun ensiapupäivystys paikanpäällä. Päivystyksestä vastaa Heinolan Järvipelastajat.

Kioski tulee myös samaan paikkaan kuin viimevuonna, muistakaahan suosia, kioskintuotto menee PH Paintballin junioritoiminnan tukemiseen.

Otamme edelleen vastaan vanhoja ja tarpeettomia varusteita junioreille, kaikki alle L-kokoiset varsinkin tarpeellisia.
Tero Kettu
@tero-kettu
18/04/16 13:04:32
156 viestiä

SPBL 2016 ensimmäinen kierros 28-29.5, Vierumäki


Kilpapaintball

Suomen Paintball Liiton vuoden 2016 sarjojen ensimmäinen kierros käydään Heinolan Vierumäellä, Päijät-Hämeen Paintballin kentällä, Vierumäki Areenalla.

Ohessa paljon asiaa ruokailuista, majoituksesta, bulkinkeräyksestä ja pysäköinnistä, joten lukekaa kaikki kiitos! Erityisesti alueella majoittumisesta kiinnostuneet, tutustukaa tekstiin. 

OSOITE

Pelipaikan virallinen osoite on Cookentie 8. Useimmille navigaattoreille tämä osoite vaikuttaa olevan tuntematon joten Urheiluopistontie 373 löytää myös perille.

Paintball-kenttä sijaitsee Vierumäki Areenan vieressä ja parkkitilaa löytyy kohtuullisesti Areenan pääoven puoleiselta P-alueelta jonne suositellaan pysäköitävän. Tarkempi pysäköintiohje alempana.

RUOKAILUT

Vierumäeltä löytyy runsaasti vaihtoehtoja, erityisesti suositellaan edullista Wanhaa Salia joka on pelipaikkaa lähinnä. Suurempia ryhmiä suositellaan tiedustelemaan pöytävarauksia etukäteen jos tiettyyn aikaan haluaa käydä ruokailemassa. Pelipaikan viereen pyritään pystyttämään kahvi/makkarakioski.

Enemmän tietoa ruokailusta Vierumäen alueella -> http://vierumaki.fi/ravintolamaailma/

MAJOITUS

Majoitusvaihtoehtoja niistä kiinnostuneille löytyy useita, sekä suoraan Vierumäen alueelta tai lähialueilta. Vierumäki sijaitsee liki saman matkan päässä sekä Lahdesta että Heinolasta,molemmista kaupungeista on noin 15-30 min matka pelipaikalle.

Majoitusta Vierumäellä (5min pelipaikalta) :

Vierumäen opiston majoitusta tarjoushintaan linkin takaa, alueen kovan kysynnän vuoksi varaa majoituksesi 28.4 MENNESSÄ: 

https://www.lyyti.fi/reg/Paintball_SMturnaus_Vierumaella_272952016majoituksen_varaaminen_8457

Lisäksi alueella sijaitsevasta Scandic Vierumäestä voi tiedustella majoituksia, http://www.scandichotels.fi/Hotels/Suomi/Vierumaki/Scandic-Vierumaki/


Majoitusta Heinolassa (10-15 min pelipaikalta):

www.tukkijatka.fi (hotelli)

www.kumpeli.fi (hotelli)

www.suomicamping.fi/heinasaari (mökkejä, asuntovaunuilua ja telttailua)

www.cronins.fi (majatalo)

Majoitusta Lahdessa (15-30 min pelipaikalta)

www.scandichotels.fi/Hotels/Suomi/Lahti/Lahti/ (hotelli)

www.sokoshotels.fi/fi/lahti/sokos-hotel-lahden-seurahuone/ (hotelli)

Muitakin vaihtoehtoja löytynee läheltä ja kaukaa, tässä nyt kuitenkin alkuun jokaiselle jotain.

BULKINKERÄYS

Viimevuoden malliin PH Paintball järjestää viikonloppuna kaikille pelaaville joukkueille bulkinkeräyksen kootusti PH Paintball junioreiden toimesta.


Peinttijuniorit keräävät pisteiden väleissä kaikki puikot kentältä piteissä sijaitseviin bulkkilaatikoihin.

Palvelu on joukkueille maksuton. Halutessanne voitte tukea peinttijuniorien harrastusmahdollisuutta Päijät-Hämeessä vaikka pussilla kuulaa.

PYSÄKÖINTI

Ohessa ajo-ohjeita paikanpäällä.

Itse pelialue sijaitsee montussa ja umpikujassa, joten kentän viereen EI oteta muita ajoneuvoja kuin pallontoimittajien ja ilmahuollon autot.

Pelialueen yläpuoliselle pikkuparkkikselle EI muita ajoneuvoja kuin bussit ja vastaavat isommat.

Henkilöautoliikenne opastuksen mukaan kahvion/katsomolaidan ohi purkupaikalle, jossa ripeästi auto tyhjäksi ja ajoneuvo parkkiin Areenan toisella puolella olevalla SPBLlle osoitetulle parkkipaikalle (hiekkakenttä). 

Pois lähtiessä sama kierros uudestaan.

Jos herää kysymyksiä järjestelyitten tai pelialueen suhteen, ota yhteyttä joko info (at) phpaintball.fi tai 0445445407


Kaikille tervetuloa mukaan ja onnea peleihin.


viimeisin viesti: @tero-kettu: 29/12/16 23:54:01
Tero Kettu
@tero-kettu
29/03/16 22:08:16
156 viestiä

Metsäliiga 2016


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Viimein jännitys purkautuu ja saamme kauankaivatut maksutiedot Metsäliigan kautta 2016 varten.

Koko sarjaan ovat ilmoittautuneet mukaan: Urho, Iso-K, PMM, PH Paintball, Steelnuts ja SPU (!)

Eräpäivä 29.4.2016
Summa:500€
Tilinumero: FI56 3939 0051 0450 78 / BPS ry
Viesti: Metsäliiga 2016, joukkueen nimi

Pelkästään yhdelle tietylle kierrokselle (Heinola, Paimio, Nokia) ilmoittaudutaan maksamalla kierroskohtainen maksu 180€ alla olevan ohjeen mukaisesti viimeistään kaksi viikkoa (14pv) ennen kierrosta.

Eräpäivä: 14pv ennen haluttua kierrosta
Summa: 180€
Tilinumero: FI56 3939 0051 0450 78 / BPS ry
Viesti: Metsäliiga 2016, joukkueen nimi, kierros
Tero Kettu
@tero-kettu
09/03/16 19:01:49
156 viestiä

Basic Paintball Series 2016


Kilpapaintball

PH Paintball hakee ainakin yhtä ellei kahtakin pelaajaa sunnuntaina järjestettävän BPS turnauksen alempaan sarjaan sairaustapauksen vuoksi.

Aiempi kisakokemus ei välttämätön.

Kiinnostuneet voivat ottaa yhteyttä Tero Kettuun ( 0445445407 )
Tero Kettu
@tero-kettu
06/03/16 19:12:00
156 viestiä

Metsäliiga 2016


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Metsäliiga kierrospaikat 2016


 


14.5 Heinola, Hillbilly Areena


9.7 Paimio, Coast to Coast


17.9 Nokia, Steelnuts HQ


Sarjamaksu on sama kuin edellisvuonna, 500 e koko sarja.

Kierroksia kuitenkin yksi vähemmän. Tämä puhtaasti siitä syystä että kierrosjärjestäjille jää enemmänkin kuin luu käteen, vaikka omat kulut edes :)

Sarjaan osallistuu tällä haavaa 6 joukkuetta koko sarjaan. Yksittäisille kierroksille osallistuminenkin mahdollista jolloin kierrosmaksu 180 e. 

Yksittäisille kierroksille osallistuvien tulee ilmoittautua mukaan viimeistään seitsemää (7) päivää aiemmin ennen järjestettävää kierrosta osoitteeseen metsaliiga@gmail.com, samaten kierrosmaksun on oltava tällöin suoritettuna.

Koko sarjaan osallistuville joukkueille toimitetaan maksutiedot lähiaikoina. Sarjamaksu tulee olla 17.4 mennessä.


 / 16