Forum Activity for @tero-kettu

Tero Kettu
@tero-kettu
24/02/19 19:40:51
169 posts

Metsäliiga 2019KilpapaintballUrho ilmoittautuu avoimeen sarjaan.
Tero Kettu
@tero-kettu
24/02/19 17:14:06
169 posts

Metsäliiga 2019KilpapaintballIso-K mukana avoimessa sarjassa.
Tero Kettu
@tero-kettu
23/02/19 18:43:27
169 posts

Metsäliiga 2019KilpapaintballKiehtoisiko ajatus Metsäliigan mekaanisesta sarjasta mutta koet ettei ole kilpailukykyisiä varusteita?

Mahdollisuus turnauksissa Planet Eclipse EMEK merkkainpaketteihin naurettavaan 10 euron vuokrahintaan. Palvelun mahdollistaa ProGames Paintball. Varaa etukäteen!
Tero Kettu
@tero-kettu
23/02/19 16:47:45
169 posts

Metsäliiga 2019KilpapaintballTällä hetkellä mukana:

Avoin sarja,

-BOS Paintball
-PMM

Mekaaninen sarja,

-CTC
-Kirkkonummen Erä (Kirkkonummen kierros)
Tero Kettu
@tero-kettu
23/02/19 16:45:15
169 posts

Metsäliiga 2019KilpapaintballMETSÄLIIGA 2019

Kolme kierrosta, 4.5 Kirkkonummi, 13.7 Heinola, 31.8 Paimio

Mukana 2 sarjatasoa, perinteinen sähkö (Avoin sarja) ja mekaaninen sarja 5 - man joukkuein. Sarja järjestetään jos molemmille sarjatasoille saadaan kolme joukkuetta TAI ainakin toiseen sarjaan vähintään neljä. Per sarjataso mukaan otetaan maksimissaan 6 joukkuetta. 

Jokaiselle joukkueelle minimi 8 peliä

Erän pituus 7 min

Koko sarja 375 e, yksittäinen turnaus 150 e per joukkue

Turnauksen säännöt, METSÄLIIGA 2016 pohjautuen

Kuularajoitukset sarjoissa:

- Avoin sarja, 350 kuulaa per erä

- Mekaaninen sarja, 200 kuulaa per erä

Mekaanisessa sarjassa erikoisuutena, n. 200 kuulaa ottava sähköloaderi sallittu ja sarjassa otetaan mallia ameriikasta, sähkömerkkaimet jotka taipuvat TODISTETTAVASTI tulinopeuteen ROF 5.5, ovat sallittuja.

Ilmoittaudu mukaan sähköpostilla ja kysy tarvittaessa lisää, metsaliiga@gmail.com

Ilmoittautumisen viimeinen päiv 17.3.2019


ml2019.jpg

    

ml2019.jpg
- 249KB


updated by @tero-kettu: 27/02/19 20:22:58
Tero Kettu
@tero-kettu
07/01/19 22:05:28
169 posts

Kilpapaintball 2019 Suomessa,?Kilpapaintball
Hei jengi, uusi kausi on ovella ja 27.1 pitäisi SPBLn kokoustaa pohtien tulevan kisakauden päivämääriä. Nyt jo kuuluu puheita sieltä täältä kuinka joukkueita olisi enemmän jäämässä pois kuin uusia tulossa.

Miksi ei kisapallo jengiä sytytä, miksi sinä et pelaa tänä vuonna tai miksi taas pelaat, miksi lopetit joskus, millä taas pelaisit, miten haluaisit pelata, mikä houkuttaisi uusia mukaan? 

Kysymyksiä joiden ympärille haaveilisin keskustelua syntyvän laajalti, olisi todella hauska kuulla näkemyksiä aiheesta.

Tero Kettu
@tero-kettu
11/10/18 13:36:13
169 posts

Missä menet, Suomi Paintball?Yleinen paintball-keskustelu
Hyvää ja kiinnostavaa ajatusten heittelyä tässä ketjussa, ohessa omaa ajatustani lajiin liittyen yleisesti, ei mihinkään alatyyppiin varsinaisesti jämähtäen :)

Tämä laji huutaa aktiiveja ja tapahtumia. Aktiivilla en tarkoita niitä jotka käyvät joka viikko pelakästään pelaamassa, vaan niitä jotka tekevät omalla aluellaan taustatyötä, kuskaavat kamoja, markkinoivat seuraansa, järjestelevät pelejä ja jaksavat opastaa uusia. Kaivataan enemmän mahdollisuuksia tulla kokeilemaan, ihan ilman varusteita suoraan kentän laidalle, ja päästä pelaamaan tasavertaisilla varusteilla. Oli sitten pohjana metsä tai sup air. Ennen kaikkea vakituisia viikottaisia vuoroja.

Jos sinun alueellasi ei tapahdu mitään, älä jää sitä tuskailemaan, vaan ole sinä se joka ne tapahtumat järjestää. Jos sinulla ei ole aluetta tai ilmahuoltoa, hae yhteistyötä sellaisten kanssa joilla on vaan ei aktiiveja toiminnan pyörittämiseen. Olkoon tuo toimija sitten yksityinen, seura tai yritys.

Miten sitten koukuttaa ne uudet pelaajat? Omasta mielestäni tulee tarjota monipuoliset mahdollisuudet kokeilla lajia, kokeile rohkeasti järjestää eri genren pelejä. Tietty pelaaminen voi olla polku toiseen, sitä ei saa sulkea pois.

Omasta kokemuksesta, mitä pelejä olemme PH Paintballin pelialueilla järjestäneet, kohtuutoimivaksi reseptiksi on osoittautunut:
_____________________________

- Ilmoitettuja tapahtumia ei peruta, vaikka ennakkoilmoittautuminen olisi surkeaa. Jos paikan päälle eksyy vain pari hassua pelaajaa, käytämme hieman aikaa pelialueen siivoiluun, uusien suojien tekemiseen ja vanhojen korjailuun. Sekin on suureksi hyödyksi, kuitenkaan meilläkään ei näin ole jouduttu toimimaan kauden aikana kuin pari kertaa. useammin onkin iloisesti yllätytty kun paikanpäälle tulee hupsista keikkaa muutama ylimääräinen yllätyspelaaja ja onkin päästy pelaamaan. Tämä pätee siihen, pelattiin sitten harrastealueella tai supilla.

-Järjestämme aina muutaman ylimääräisen setin paikanpäälle kokeilijoita varten. 

-Huutelemme ja markkinoimme myös oman piirimme ulkopuolella. Somealustoilla kannattaa hyödyntää erityisesti oman alueen erilaisia tapahtumaryhmiä ja paikallisia puskaradioita

-Koitamme tarjota erilaisia pelitapahtumia aika ajoin. Vakituisten supi ja avointen harrastepelien lisäksi järjestämme ajoittain Magfed-päivän, tai kokeilemme pelata 12 gramman kapseleita käyttäen.

-Aloittaa kuka tahansa miltä pohjalta tai alustalta vain peliuransa, rohkaisemme kokeilemaan muitakin tapoja. Kerromme mahdollisuuksista avoimesti ja houkuttelemme, vaan emme painosta.

-Kohtelemme toisiamme kunnioittavasti vaikka kuka pelaisikin millä kalustolla tai alustalla tahansa, emme pidä yhtä lajityyppiä toista parempana vaan löydämme pelin perusidean ja hauskuuden kaikista. Meillä on ihmisiä jotka pelaavat vain magfedeillä, toiset vain sähköillä subialustoilla, kolmannet mekaanisilla missä vain ja jotkut kaikilla että kaikkialla. Seuran sisällä voi tuomaroida ja olla apuna ristiinrastiin vaikkei päivän pelit omaan tyyliin istuisikaan, kysymyshän on loppujen lopuksi hauskasta yhteisestä ajanvietosta.

_________________________

Näin siis meillä, mutta jokainen löytäköön tyylinsä.. Aikaansa pitää seurata ja muuttua sen mukana sen verran mitä tarvitsee.

Kisapuolen haasteista ja pelaajakadosta pitää kirjoittaa toinen posti ihan erikseen, jääkää odottamaan tai sitten älkää ;)Tero Kettu
@tero-kettu
08/12/17 14:50:17
169 posts

Missä menet, Suomi Paintball?Yleinen paintball-keskusteluYksinkertainen ikuisuuskysymys ihmiset, miten saisimme lisää aktiiviharrastajia tämän lajin pariin?

Julkisten harrastepelien määrä ollut laskusuunnassa jo useamman vuotta ja kisapuolellakin samat naamat pääosin kiertävät vähenevistä joukkueista toiseen, yhtä uutta pelaajaa kohden tuntuu yksi vanha lopettavan, plusmiinusnolla, mikä avuksi ja mitä ihmiset tältä lajilta oikeasti haluavat?

Kertokaa ihmeessä ja popparitkin saa ottaa jo esiin :)
Tero Kettu
@tero-kettu
07/09/17 11:29:01
169 posts

SPBL2017 Vierumäen kierroksen järjestelyinfojaKilpapaintballHuomio joukkueet!

Bulkinkeräystä ei saada tänä vuonna järjestymään, tuplapitti ja junioreiden esteet muodostavat hankalan yhtälön saada toteutettua tämä tehokkaasti.
Tero Kettu
@tero-kettu
03/07/16 13:22:47
169 posts

PH Paintball hakee Paimion Metsäliigaan (9.7) pelaajiaKilpapaintballPH Paintball hakee Paimion Metsäliiga (9.7 lauantaina) kierrokselle joukkueeseensa innokasta tykinruokaa!

Minkäänlainen kokemus ei ole välttämätön eikä edes omat varusteet ( järjestetään tarvittaessa )

Pelaajan tulee omata ainoastaan runsaasti itsetuhoisaa seikkailumieltä, 50-70 e ylimääräistä käteistä pelikuluihin sekä kykyä ymmärtää kirjoitettua tekstiä sen verran, ettei kysy ensimmäisessä kommentissaan "milloin ja missä tämä on"

Palava rakkaus lajiin on suurta plussaa!

Ota yhteys Tero Kettuun / 0445445407

Mieluiten tekstarilla, koska oletusarvoisesti pidän kaikkia tuntemattomia numeroita lehtimyyjinä kautta ilmastointikanavan putsaajina.

Tule seikkailemaan kanssani, yksin on ihmisen ikävä olla!

Tero K
updated by @tero-kettu: 29/12/16 23:55:31
  2