Forum Activity for @niko-hyytiainen

Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
05/09/17 21:57:02
39 posts

SPBL2017 Vierumäen kierroksen järjestelyinfojaKilpapaintball

JÄLLEEN TURNAUSKIOSKI TÄYNNÄ HERKKUJA JA SYÖTÄVÄÄ ISOONKIN NÄLKÄÄN, KÄTEISTÄ MUKAAN JA SUUT MAKIAKS!!

Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
22/10/16 20:18:50
39 posts

Webcast 2017 ideointi topickkiKilpapaintball

Osallistujille tiedotus: Selostajan näkökulmasta toivoisin että JOKAISELLA TIIMILLÄ olisi pelipaita jossa sukunimi ja pelinumero näkyy selkeästi. Niinkuin mitä tahansa selostettua peliä on mukavampi katsoa/kuunnella kun selostaja mainitsee pelaajia nimeltä ja katsojakin osaa yhdistää ketä hehkutettaessaan tarkoitetaan kun nimi/numero löytyy selästä. Ihan nykyajan joukkueurheilun perusperspektiivejä. http://www.jersey53.fi/ http://www.anthraxpaintball.com/
Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
21/05/16 20:11:10
39 posts

SPBL 2016 ensimmäinen kierros 28-29.5, VierumäkiKilpapaintball

Splättääjille sopiva artistikin(?) esiintyy Lauantaina Scandicissa https://signedevents.com/finland/vierumaki/petri-nygard-vierumaki/ sinne siis!!!?!?!?
Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
20/08/15 18:06:15
39 posts

Freak vs DYE UltraliteTekniikka ja varusteet

Piippu kun piippu, 0.689 ja 0.693 backeillä pärjää haman tappiin asti. Tarkkuuden 90% päättää pallon laatu, loput päättää mutka ja piippu. Tippari 98kin vakiopiipullaan on julman tarkka hyvällä turnauskuulalla.
Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
23/05/15 13:03:36
39 posts

Peliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueellaPeliseuraa

Kiinnostaako paintball? Päijät-Hämeen Paintball ry toimii nimensä mukaisesti Päijät-Hämeen alueella järjestäen erilaisia paintballiin eli värikuulapeleihin liittyviä pelejä, treenejä ja talkoita. Yhden kauden aikana seura järjestää yleensä kymmeniä erilaisia pelitapahtumia, pääasiassa kesäkaudella (huhti-marraskuussa vähän keleistä riippuen) arki-iltaisin tai viikonloppuisin joko Heinolan Hevossaaressa tai Vierumäen Urheiluopistolla viikkopelien muodossa sekä ollen mukana Suomen Paintball-liiton sekä muissakin kilpasarjoissa. Tarjolla on sekä harrastepelaamista että kiinnostuneille mahdollisuus treenata kisajoukkueen mukana.

Talviaikaan järjestetään vähän säiden mukaan satunnaisia harrastepelejä Hevossaaressa sekä reissataan paintball-halleihin eri puolille Suomea.

Toiminta

Seuran toiminta aktivoituu keväisin arki-iltapelien alkaessa, jolloin luvassa on reilusti pelimahdollisuuksia kiinnostuneille. Harrastepuolella pelit luonnollisesti keskittyvät hauskanpitoon monipuolisten kenttien ja pelimuotojen avulla. Kisapuolella seuran tavoitteena on osallistua eri sarjoihin useammalla joukkueella, tapahtumien tuloslistoista tutulla "PH Paintballin" nimellä, joten pelaamaan pääsee myös lajin varsin mielenkiintoisella turnauspuolella, pelipaikat jaetaan harjoitusaktiivisuuden mukaan.

Heinolan Hevossaaressa on kaksi erilaista kenttää: perinteinen metsäkenttä sekä "Varikoksi" kutsuttu, erilaisista kovapintaisista suojista kasattu, kohtuullisen tasaisella alustalla oleva konseptikenttä, joten kentillä pääsee tutustumaan lajin kaikkiin puoliin.

Vierumäen Urheiluopiston alueella on käytössä ilmatäytteisistä suojista rakennettu kisakenttä, jossa pelialustana on keinonurmi ja ympärillä suojaverkot.

Muutama kuva ja videoita kentistä tuolla:

Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Seuralla on reilut parikymmentä aktiivijäsentä ikähaarukalla teineistä nelikymppisiin, valtaosa Päijät-Hämeestä mutta myös kauempaa ja mukaan mahtuu tietysti lisää.

Mukaan toimintaan?

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnoissa tietysti neuvotaan. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla:


updated by @niko-hyytiainen: 29/12/16 23:51:05
Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
24/03/15 19:07:26
39 posts

BPS Bunkkeri 22.2 - PalauteKilpapaintball

Männä vklppuna käytiin kokeilemassa taas tuota "normi" settiä... Onse BPS vaan vitun siistiä.

Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
26/02/15 13:12:24
39 posts

BPS Bunkkeri 22.2 - PalauteKilpapaintball

Mahtavaa äksönii, juuri sellaista mitä peintin pitäisi olla eli toimintaa ja paljon yllättäviä tilanteita. Itse nautin erityisesti laitakoutsauskiellosta, se mm. antoi loppua kohden hyvän sniikkausmahdollisuuden jos osasi olla tilanteen tullen hiljaa. Harmitti vaan kun oma pelityyli oli varmaankin päivän passiivisin ja tajusin sen vasta kun pelit rupesi olemaan loppumassa...

4lle pelaajalle ehkä semisti hintava mutta 6 - 8 pelaajalle jo melkein naurettavan halpaa hyvää turnauspeinttiä. Alkuun olin formaattiin hieman skeptinen mutta nyt ei voi kun suositella.

Kiitos Arto ja muut hulivilit!!

Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
13/10/14 21:03:47
39 posts

Novice cup 2014 palaute.Kilpapaintball

En oikeen tiedä mistä alottaisi kun oli sen verran positiivinen setti kaikinpuolin mutta aloitanpas siitä mistä päivä aloitettiin eli kaikkien pelaajien ja tuomareiden keskeisestä kokoontumisesta missä käytiin läpi säännöt hyvin ja kokoontuminen kesti 20min? Anyway moisesta reipas, mutta lämmin puristus Piiraisen oikealle pakaralle, oli mielestäni erittäin kunnioitettava teko pelaajia kohtaan käydä läpi säännöt ja käytännöt ennen kuin pelit aloitettiin, pieni aika siihen nähden että säästyttiin ylimääräisiltä torikokouksilta ja turhautumisilta, ja myös tuntui että samalla syntyi kunnioitus pelaajien ja tuomareiden kesken vaikkakin tuomarit IBn Santeri ja Mikael yrittivät homohipallaan sitä ahkerasti estää.

Tuplapittisysteemi höystettynä PSPn liputussysteemillä oli erinomaista ajansäästöä. Toki onhan molemmissa sekä normaalissa 2min pisteiden välissä ja Tuplapittisysteemissä omat miinuspuolensa mutta yksinkertaisesti, enemmän pelaamista on enemmän hauskempaa.

Formaatista on hyvin vaikea mennä sanomaan jo sanottua enempää parannettavaa, haluaisin kokeilla formaattia 5-man, pelit ehkä olisivat vielä vauhdikkaampia, kivempia pelata ja katsella.

Nämä siis kentän ulkopuolella aamusta iltaan seisseen ajatuksia.

Kiitokset kaikille osanottajille!  1