Forumin käyttö @olavi-ikonen

Olavi Ikonen
@olavi-ikonen
31/03/20 16:32:03
4 viestiä

O: Bob Long Insight NG solenoidin o-renkaat



Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan




Josko jollakulla olisi jäänyt pyörimään Insightin solenoidin o-renkaita (samat myös Phasessa ja Onslaughtissa). Neljälle tarve, enemmänkin voin ostaa jos löytyy.

Saa antaa myös vinkkejä mistä voisi inhimilliseen hintaan saada tilattua.


viimeisin viesti: @olavi-ikonen: 31/03/20 16:32:50
Olavi Ikonen
@olavi-ikonen
16/10/14 01:00:02
4 viestiä

Novice cup 2014 palaute.



Kilpapaintball



Kiitokset hyvistä peleistä ja mahtavista järjestelyistä! Todella hyvä ensikosketus kilpailemiseen. 

Aamun brieffi tuomareiden ja järjestäjien puolelta oli kiitettävän perinpohjainen. Jos ruokailupaikka ei olisi jäänyt hieman hämäräksi, olisi hivottu jo täydellisyyttä ;) Brieffiin käytetty jokainen minuutti tuli varmasti päivän aikana moninkertaisena takaisin sujuvuuden muodossa.

En kokenut kentälle menoa tai sieltä poistumista mitenkään hankalana vaikkai käytössä olikin vain yksi reitti. Kentälle tuleville jatkossa selkeästi "etuajo-oikeus", niin tuskin aiheutuisi enää sitäkään vähää ongelmia mitä nyt.

Joukkueiden "pittien" suuntaan voisi olla yksi tulostaulu. Selkeyttäisi pelivuorojen seuraamista etenkin niissä tilanteissa joissa toinen pareista on jo pelannut peliaikansa loppuun tai saanut kuusi pistettä, mutta toisella pareista on vielä kenties useampiakin pelejä jäljellä. Break time näkyisi silloin myös valmistautuville pelaajille.

Kuulaa meni paljon, mutta saipahan pelatakin paljon. Ja oppia paljon. Seitsemää, joskus hyvinkin toisistaan erilaista, joukkuetta vastaan 6-7 erää kutakin. Erilaisia pelityylejä, breikkejä ja pelipaikkoja pystyi kokeilemaan "rauhassa". Pelimäärä siis mielestäni sopiva, etenkin jos tapahtuma on jatkossakin kerran vuodessa järjestettävä "suppikenttien Suurpeli"

Rosteripisteet on vähän niin ja näin. Löytyykö joukkueisiin aloittelevia pelaajia tarpeeksi jos pisteytystä tästä kiristetään? PH:n joukkueen rosteripisteet (ennen sitä valitettavaa loukkaantumista), oli kymmenen. Kasaan saatiin siis kolme ensikertalaista ja yksi jolla oli hiven aiempaa kokemusta. Ei voi siis puhua mistään hirveästä määrästä noviiseja josta joukkueen sai kasattua. Toisaalta nyt tälläkin pisteytyksellä oli mahdollista joukkueella olla kentällä kaksi 2. div pelaajaa, yksi 3. div pelaaja ja yksi ensikertalainen. Onko tuo enää noviisijoukkue? Mielenkiintoista olisi tietää muiden joukkueiden rosteripisteet.

Ens vuonna uudestaan, eiks je?

Olavi Ikonen
@olavi-ikonen
17/06/14 10:45:54
4 viestiä

M: Pumppupaketti "Kuin uusi"



Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan



Merkkain + lipas ja pullo sekä Freak piippusetti yht. 200 euroa? (plus postikulut jos tarvitsee lähettää)