Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1411
events: 1
images: 7585
youtube videos: 477
Files: 18
Groups: 1

Suomen Paintball-liiton vuosikokouksen tuloksia 2019

user image 27.01.2019
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Seuratoiminta
paintball.fi

Jani Leskinen liiton puheenjohtajaksi

Suomen Paintball-liiton vuosikokouksen tuloksia 2019

Suomen Paintball-liiton vuotuinen kokous on pidetty Espoon Juvanmalmilla. Liitto tiedottaa tietysti virallisemmin, mutta tässä päätöksiä epävirallisesti tuoreeltaan, osa tarkentuu kun uusi hallitus pääsee toimeen:

Jani Leskinen (Urho) valittiin liiton puheenjohtajaksi. Hän on toiminut samassa toimessa aiemminkin 2000-luvun ensimmäisen vuosikymmenen loppupuolella ja vuosikymmenen taitteessa sekä ollut hallituksessa mukana muulloinkin.

Muut hallituksen jäsenet: Kai Siltala (Dream Team), Pertti Berg (Helsinki Cyclone), Tero Kettu (Päijät-Hämeen Paintball) ja Panu Kujala (BOS Paintball).

Tulevan kauden alustavia turnauspäiviä:

Pelipaikkakuntina mainittiin alustavasti Vierumäki, Piikkiö, Kirkkonummi ja Rauma. Ehdotettiin myös sellaista vaihtoehtoa että kierrokset järjestettäisiin vain kolmella kentällä.

SM-liigan ja 1. divisioonan lisäksi pyritään järjestämään jonkinlaista aloittelijaystävällisempää sarjaa kisaviikonloppujen sunnuntaille.

Ilmoittautumisessa mennään aiempien vuosien tyyliin, eli sarjoista aidosti kiinnostuneita kartoitetaan 500 euron ennakkomaksulla, joka tulee hoitaa helmikuun loppuun mennessä.

Kiitokset kuvasta ja infoista Tero Ketulle.

WALKOINEN WOIMA
27/01/19 22:09:43 @walkoinen-woima:

25.5. lyötiin lukkoon alustavasti


Kimmo Kainulainen
27/01/19 22:56:09 @kimmo-kainulainen:

Kiitoksia, editoin tekstiä.


Tags