Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9095
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Millenniumin Campaign Cup ja maaottelu viikonloppuna Englannissa

user image 30.06.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Maajoukkue
paintball.fi

Nettikatsojan opas turnaukseen

Millenniumin Campaign Cup ja maaottelu viikonloppuna Englannissa

Eurosarja Millennium Seriesin kauden kolmas turnaus järjestetään viikonloppuna Englannissa Lontoon eteläpuolella  South of England Event Centre-messualueella, jonne kokoontuu toista sataa joukkuetta kisaamaan . Lisäksi järjestetään miesten maajoukkueiden turnaus, jossa myös Suomi on mukana.

Normaaliin turnaukseen Suomesta osallistuu Helsinki Cyclone, joka on koko kauden mukana toiseksi ylimmällä semi pro-tasolla, ollen tällä hetkellä sarjassa kahdeksantena. Cyclonella on perjantaina vastassa englantilainen Lucky 15s Staffordshire sekä saksalainen Offenburg Comin At Ya 2. Lauantaina viimeisessä alkusarjan ottelussa vastaan tulee ranskalainen Redball Paris. Neljän joukkueen lohkoista menee kolme parasta jatkoon sekä eniten pisteitä kerännyt neljänneksi jäänyt. Sunnuntaina aamulla alkavissa välierissä voittajat menevät aina voitolla jatkoon.

Lisäksi suomalaisia on mukana vierailemassa ainakin 2. divisioonassa pelaavassa saksalaisessa Saar Fanatics Lebach-joukkueessa sekä 1. divisioonassa venäläisessä Pyatigorsk Russian Roulettessa.

Miesten maaottelu


Tapahtuman yhteydessä järjestetään myös miesten maajoukkueturnaus, jossa myös Suomi on pitkästä aikaa mukana. Siihen osallistuu viimeisimmän tiedon mukaan peräti 24 joukkuetta eri puolilta maailmaa, joten se taitaa olla suurin koskaan järjestetty paintballin maaottelu. Eurooppalaiset tiimit ovat luonnostaan parhaiten edustettuina, mutta mukana on osallistujia myös kauempaa, mm. Australia, Panama, USA, Gabon ja Etelä-Afrikka.

Maaottelussa joukkueet on jaettu kolmen lohkoihin, joita on siis kahdeksan. Näissä pelataan yksinkertainen alkusarja, eli kaksi ottelu per joukkue. Lohkoista menee jatkoon kaksi parasta, jotka sitten pelaavat kerrasta poikki –playoffit, kunnes jäljellä ovat vain finaalijoukkueet.

Suomi kohtaa alkusarjassa USA:n joukkueen perjantaina illalla ja Latvian lauantaina aamulla. Ennakkotietojen mukaan lauantain ottelu on CPL-kentällä klo 8 paikallista aikaa, eli se saattaa tulla katsottavaksi webcastin kautta, jos lähetys vain saadaan käyntiin heti aamusta.

Maaottelun pelit pelataan pääosin perjantaina ja lauantaina illalla, koska valtaosa pelaajista osallistuu tietysti myös Millenniumin turnaukseen eri joukkueissa. Turnaus huipentuu finaaliin lauantaina illalla.

Nettilähetys


Mikäli tekniikka kestää, voi tapahtumaa seurata suorana netin kautta perjantaista sunnuntaihin ilmaiseksi. Kamerat seuraavat keskuskenttää, jossa pelataan pro-sarjan pelit sekä jonkin verran muiden sarjatasojen sekä maaottelun pelejä.

Linkkejä nettilähetyksen seuraamiseen:

Lue myös aiempia uutisotsikoita maajoukkueesta:

Tagit