Kimmo Kainulainen

Sijainti:

Sijainti: Lahti
Postinumero:
Maa: FI

Tilastot

Uutiset: 1077
Kuvat: 4340
Youtube-videot: 401

Suomesta miesten paintball-maajoukkue

17.05.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball

Tavoitteena Campaign Cupin maajoukkueturnaus Englannissa

Suomesta miesten paintball-maajoukkue

Pitkän tauon jälkeen Suomeakin kaavaillaan mukaan Euroopan paintball-liiton EPBF:n järjestämiin maajoukkueturnauksiin. Tänä vuonna miesten turnaus järjestetään kesä-heinäkuun vaihteessa Englannissa Campaign Cup -turnauksen yhteydessä ja joukkuetta kasataan kesäkuun alussa try out –tapahtuman kautta.

Kauden mittaan Millennium Seriesin turnausten yhteydessä järjestettävistä maajoukkueturnauksista (miesten, naisten, nuorten ja yli 40-vuotiaitten) miesten maajoukkueturnaus on yleensä reilusti suurin. Viime vuonna voiton vei Yhdysvaltojen joukkue, joka pääsi jälleen tauon jälkeen mukaan, kun turnaus muutettiin Euroopan maista koko maailman kattavaksi. Mukana oli joukkueita myös Afrikasta ja Etelä-Amerikasta.

Joukkuetta kasaava Miro Rainio kertoo, että tällä kertaa mukaan odotetaan noin kahtakymmentä tiimiä. Alkusarjaan tulee oletettavasti kolme tai neljä ottelua lohkosysteemistä riippuen ja mahdolliset jatkopelit päälle. Turnauksen osallistumismaksu on 1200 euroa. EPBF:n jäsenliittojen saavat tästä puolet alennusta, mutta Suomi ei ole jäsenä.

Maajoukkueissa tulee olla pelaajia eri seurajoukkueista, mutta sen enempää määriä ei ole täsmennetty. Tapahtuma on ajallisesti jo sen verran lähellä, joten maajoukkueen tavoitteena olisi treenata yhdessä Suomessa kerran tai kaksi mahdollisesti Englannissa turnauksen alla kertaalleen.

Linkkejä:


Tiedote:

Nations Cup 30.6-2.7.2017


Aikaa siitä kun Suomea on viimeeksi ollut edustamassa joukkue on kulunut jo toistakymmentä vuotta. Nyt on aika palauttaa Suomi takaisin kartalle ja kasata joukkue Nations Cupiin.

Miesten World Cup järjestetään Millennium Seriesin Lontoon osakilpailun yhteydessä 30.6-2.7.2017, jonne ollaan nyt siis kasaamassa joukkuetta Suomen parhaista pelaajista. Tarkoituksena on kasata 10 pelaajan joukkue jotta saataisiin kaksi täyttä kentällistä.

Joukkue tullaan kasaamaan valmentajien toimesta tryout-tyyppisesti, jonne ovat tervetulleita kaikki halukkaat suomalaiset pelaajat. Tryoutit tullaan pitämään sunnuntaina 4.6.2017 Progamesin Proparkissa Veikkolassa klo. 16:00 alkaen. Joukkueen valmennuksesta vastaavat erittäin kokenut, 11 suomenmestaruuden mies, Aleksi Peltonen, sekä suomalainen valmennusguru Sam Stark, joka on ohjastanut Cyclonen kahteen peräkkäiseen suomenmestaruuteen.

Progames tarjoaa kentän ja ilmahuollon joten tryoutit eivät maksa mitään. Omaa palloa saa tuoda mukana, Progamesilta saa myös ostettua laadukasta palloa kohtuulliseen hintaan.

Itse turnauksen kulut jakaantuvat tasan pelaajien kesken. Hintaa turnaukselle tullee n. 200€/hlö (sis. osallistumisen ja kuulat), tämän lisäksi vielä matkakulut ja pelipaita. Osa kuluista pyritään kattamaan sponsorointimaksuilla, mutta vielä ei osata sanoa kuinka paljon tukea tullaan kokonaisuudessa saamaan. Toistaiseksi rahallisia tukijoita on kaksi, PPW ja Thomas Welin. Mikäli haluat itse tai tiedät jonkun joka haluaa joukkuetta tukea, voit olla yhteydessä allekirjoittaneeseen tai keneen tahansa SPBLn hallituksen edustajaan.

Ilmoittautumiset tryouteille sekä kaikki asiaa koskevat kysymykset otan vastaan Facebookissa, puhelimitse tai SPBLn ensimmäisellä kierroksella Veikkolassa 27.5.

Terveisin,

Miro Rainio
O4OO6I98O9

 

Tagit

Jaa sosiaalisissa medioissa