Forumin käyttö @ville-korppi-ahola

Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
02/02/18 10:48:01
39 viestiä

Team Linnut liittyi Battle Buddyyn



Peliseuraa




Turussa ja kymenlaaksossa pääasiassa toimiva Linnut tiimi on liittynyt Battle Buddyn euroopan paintball jaostoon.

Battle Buddyn löydät facebookista osoitteesta: https://www.facebook.com/BattleBuddyPaintballProgramEuropa

Battle Buddy on nuoria vastaalkajia varten perustettu järjestö jonka jäsenet/joukkueet  Auttavat nuoria paintballin maailmaan pääsemisessä ohjeistaen, opettaen ja olemalla pelikaveri. Tekniikkaa, sääntöjä, toimintatapoja, auttamista jne. Ruotsin paintti joukkueet ovat jopa keränneet vanhaa materiaalian junnu aloittajille joilla ei ole varaa varusteisiin muuten, Linnut   Suomessa ei ole vielä tälle tasolle kerennyt.

Jos sinä joka luet tätä olet junnu ja mietit miten aloittaa niin voit kysyä vaikka Linnut joukkueelta. Linnut on pääasiassa lipassyöttösillä pelaava / metsäpallo joukkue, emme pelaa kilpapeinttiä vaikka ehkä siitäkin jotain tiedetään.

Linnut löydät facebookista: https://www.facebook.com/groups/980973158710879/

Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
02/02/18 10:26:08
39 viestiä

Peliseuraa varsinais suomesta?



Peliseuraa



Linnut ryhmällä on Turus 3 jäsentä ja pelaillaan CTC kentällä useimmin, henk kohta käyn muualkin mutta ehkä noi 2 muutakin vois joskus lähtä mukaan toisaallekin. Magfed mutkilla pelataan.

Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
02/02/18 10:23:20
39 viestiä

Peliseuraa Tampereelta



Peliseuraa



En ole mansesta mutta voisin tulla joskus pelaamaan tein kanssa muuten vaan. Vois lähtä Linnut tiimi muitakin mukaan. Mulla on vaan magfed vehkeitä.


viimeisin viesti: @ville-korppi-ahola: 02/02/18 10:23:48
Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
30/12/17 20:05:43
39 viestiä

Missä menet, Suomi Paintball?



Yleinen paintball-keskustelu



Se on se pelien puute sitä kun ei ole missään mitään epävirallisia puskapelejä mihin ees hankkia omia varusteita.... Usein se on suunilleen näin että  aja 150 kilsaa avoimeen peliin johon osallistuminen maksaa 15 e ja sitte vielä  sanotaan että ei omia kuulia; lopulta sitte siellä on  8 pelaajaa, voi jee. Paraas tapauksessa ne pelin järjestäjän kuulat on jotain ylivuotisia varaston jämiä jotka ei lennä läheskään suoraan ja hintaa on silti 15e pussi. Tarvis avoimia pelialueita jonne sais kaikki mennä pelaa omilla romuilla ilmatteeks kun tahtoo.

Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
21/12/17 13:55:24
39 viestiä

Tippmann TMC magfed-värikuula-ase



Tekniikka ja varusteet



TMC simpanssi mode... meinaan tulee ihan hemmetin pitkä ote pyssystä tolla pulloperä modilla.

Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
21/12/17 13:38:56
39 viestiä

Missä menet, Suomi Paintball?



Yleinen paintball-keskustelu



Osa ongelmaa on pelipaikkojen vähyys ja toinen on ihmisten  innon väljähtyminen.  Ehkä vahvoi oireita aiheuttavana ihmisenä ja magfed militistinä ei pitäs ees suuta aukasta, mutta kylhän homma lähtee edelleen harrastus metsäpeleistä. Rekki pallosta sitte jengi kehittyy kilpa tai skenaario puolelle. Rehellisesti sanottuna jos mun eka kosketus olis ollu kilpa kenttään niin oisin todennu että fuck this shit.

Tarvitaan aktivoitumista, verkostoitumista, informaatiota ja näkyvyyttä. Aina jostain löytyy joku joka tuntee maanomistajan ja saa puhuttua metsää/peltoa pelikentäksi, tai kenties jollain suhteet kuntaan kunnossa ja saa sieltä pelialueen. Jos kaikki lymyilee omissa koloissaan niin mitään ei tapahdu ja porukka vähenee.

Tähän liittyen täytyy nostaa hattua PH paintille jolla on ilmeisesti todella aktiivinen harrastajakunta ja ilmeisesti useempi aktiivinen pelipaikka. Toinen kiitettävästi mölyävä seura tulee kotikulmiltani kymenlaaksosta nimittäin Polar paintball jonka jäbät tekee kyllä hienoo jälkee.

Itse asun ittelle suht uudella paikkakunnalla ja minulla ei ole mikäänlaisia kontakteja täällä mihinkään maanomistajiin, mutta jos asuisin kotipuolessa niin pitäisin maksuttomia avoimia pelejä varmaan joka viikonloppu. Okei tunnen täältä yhdet kentän pitäjät mutta kaupalliset pelit ja varsinais-suomalainen 'vitut mä tonne toisen kunnan alueelle meen pelaa' asenne tekee tehtävänsä.

Aijemmin mainitut polttari pelit kyllä pitävät kaupallisia kenttiä elossa, mutta yksi kaupallinen kenttä ei pidä pelaaja yhteisöä elossa kerrankuussa järjestettävillä avoimilla peleillä. Ja mitä tulee  uusiin pelaajiin niin hei ihan tosi, moniko uusi haluaa lähtä kilpakentille pelamaan sähkömutkia vastaan.

Historiassa oon ollu parin eri ry.n hallituksissa ja kyllä se homma lähtee seuran/porukan aktiivisuudesta. Ihmisten täytyy uhrata aikaa että juttui saadaan tapahtuu. Kun joku kysyy 'millon on seuraava alkeis kurssi' niin kaikki kiinnostuu ja nyökyttelee ja vastas voi olla: 'kun joku sellaisen vetää'.... Sitten kun kysytään kuka vois alkaa vetämään alkeiskurssia niin  kukaan ei ehdi.

Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
29/08/17 12:39:30
39 viestiä

Paintball kaupat ETA alueella (Kysymys / Lista)



Yleinen paintball-keskustelu



paintballshop.cz vuoti mun visakortin tiedot, eli jos sieltä tilaatte niin  ei luotolla.

Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
28/08/17 15:13:59
39 viestiä

Uusi MFOG metsäkenttä Haminaan



Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen




Lyhyesti: Uusi metsäkenttä Haminaan vapaaseen magfed peli käyttöön.

Tämän hetkinen tarve/tila: Metsä on luonnontilassa -> Tarvitaan talkoolaisia kentän tuunaamiseen priimakuntoon.

Minkälainen kenttä on?  Kenttä on  osin huokoista vanhaa kuusimetsää  ja osin  aijemmin soista nykyisin kuivanutta/vanhaa peltoa olevaa lehtimetsää. Kuusi metsässä on vanhoja kuivaneita savikuoppia jotka toimivat poteroina joko korpossa tai maaten.  Vanha pelto/kosteikko on hyvin vahvan aluskasvillisuuden verhoamaa koivikkoa. Kentällä ei ole varmaan yhtään kiveä.

[ Spesiaali peleissä syksyisin kentän kokoa voidaan kasvattaa kattamaan pelto pätkä ja sen takana mäellä oleva metsä saareke. ]

Mitä alueelle pitäisi tehdä on risujen poistoa, rakentaa joitakin suojia ja kevyttä vielä määrittelemätöntä linnoittamista.

Kentän käyttö tulisi siis olemaan ilmaista, mutta kaikki ilmat, vedet ja ammukset täytyy pelaajien tuoda mukanaan.

Henk koht kävin  26.7. metsässä pelaamssa ja jestas siellä oli kiva tetsata ja 3v3 pelitkin oli hyvin intensiivisiä

Joten mikäli pitäisit mahdollisuudesta pelata vaihtelevassa metsässä ja vaikutat ~150 km säteellä Haminasta niin talkoo henkeä arvostetaan. Vaikka alussa kirjoitin että pelkästään magfed peleille niin rajoitetun kuulamäärän milsim pelit ovat myös mahdollisia. Ajatuksena  on pitää kenttällä pelattavat pelit aloittelija ystävällisinä ja taktisina. Päivää alueen tuunaamiseen ei ole päätetty, mutta  syksyn aikana olisi tarkoitus päästä pelaamaan ekat pelit. Itä - Länsi peli?

Lisätietoja helpoiten Magfed Paintball Finland ryhmästä facebookista. Magfed Paintball Finland

Tähän kenttä projektiin inspiraatiota on antanut lähes vuosittainen 'Backland wars' ja CTC:n kenttä Paimiossa. Kenttä ei tule olemaan kaupallinen ja tavoitteena on Kouvolan seuraa lainaten että siellä 'pelataan laadukasta painttiä'.

t.

Korppi

ps. paintball alkoi siitä että punaniskat ampuivat toisiaan metsässä joten palataan juurille ja tehään se hyvässä hengessä :-D


viimeisin viesti: @ville-korppi-ahola: 28/08/17 15:14:49
Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
21/06/17 15:29:42
39 viestiä

Tippmann TMC magfed-värikuula-ase



Tekniikka ja varusteet



Sanoisin että TMC ei ole niin hyvä kuin 98c. 98c:ssä on niin monta erikehitys suuntaa ja se sopii kaikkiin kenttätyyppeihin. Kyllä, mun eka mutka oli Sierra one, mutta se oli taittoperällä ihan 98c.

Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
21/06/17 15:21:58
39 viestiä

50 kaliiberin kuulan magfed-mutkia Maxtactilta



Tekniikka ja varusteet



Pienempi kantama johtuu 300fps rajoitetusta lähtönopeudesta, uskoisin että 50cal ammuksilla voidaan ampua kauemmas jos rajoitukset siirretään iskuvoimaan kuten airsoftissa.

  2