Uusi MFOG metsäkenttä Haminaan

Ville "Korppi" Ahola
Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
7 vuotta sitten
39 viestiä

Lyhyesti: Uusi metsäkenttä Haminaan vapaaseen magfed peli käyttöön.

Tämän hetkinen tarve/tila: Metsä on luonnontilassa -> Tarvitaan talkoolaisia kentän tuunaamiseen priimakuntoon.

Minkälainen kenttä on?  Kenttä on  osin huokoista vanhaa kuusimetsää  ja osin  aijemmin soista nykyisin kuivanutta/vanhaa peltoa olevaa lehtimetsää. Kuusi metsässä on vanhoja kuivaneita savikuoppia jotka toimivat poteroina joko korpossa tai maaten.  Vanha pelto/kosteikko on hyvin vahvan aluskasvillisuuden verhoamaa koivikkoa. Kentällä ei ole varmaan yhtään kiveä.

[ Spesiaali peleissä syksyisin kentän kokoa voidaan kasvattaa kattamaan pelto pätkä ja sen takana mäellä oleva metsä saareke. ]

Mitä alueelle pitäisi tehdä on risujen poistoa, rakentaa joitakin suojia ja kevyttä vielä määrittelemätöntä linnoittamista.

Kentän käyttö tulisi siis olemaan ilmaista, mutta kaikki ilmat, vedet ja ammukset täytyy pelaajien tuoda mukanaan.

Henk koht kävin  26.7. metsässä pelaamssa ja jestas siellä oli kiva tetsata ja 3v3 pelitkin oli hyvin intensiivisiä

Joten mikäli pitäisit mahdollisuudesta pelata vaihtelevassa metsässä ja vaikutat ~150 km säteellä Haminasta niin talkoo henkeä arvostetaan. Vaikka alussa kirjoitin että pelkästään magfed peleille niin rajoitetun kuulamäärän milsim pelit ovat myös mahdollisia. Ajatuksena  on pitää kenttällä pelattavat pelit aloittelija ystävällisinä ja taktisina. Päivää alueen tuunaamiseen ei ole päätetty, mutta  syksyn aikana olisi tarkoitus päästä pelaamaan ekat pelit. Itä - Länsi peli?

Lisätietoja helpoiten Magfed Paintball Finland ryhmästä facebookista. Magfed Paintball Finland

Tähän kenttä projektiin inspiraatiota on antanut lähes vuosittainen 'Backland wars' ja CTC:n kenttä Paimiossa. Kenttä ei tule olemaan kaupallinen ja tavoitteena on Kouvolan seuraa lainaten että siellä 'pelataan laadukasta painttiä'.

t.

Korppi

ps. paintball alkoi siitä että punaniskat ampuivat toisiaan metsässä joten palataan juurille ja tehään se hyvässä hengessä :-D


viimeisin viesti: @ville-korppi-ahola: 28/08/17 15:14:49

Tagit