Forumin käyttö @jere-malila

Jere Malila
@jere-malila
21/04/15 09:45:44
6 viestiä

O: Rotor / Etsitään omaa :D



Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan



No niin, jollain teistä pahiksista on mun high-cap rotori lainassa. Palauttakaapa se sedälle.

...jos sitä kuitenkaan ei löydy niin olispa mahtavan suotavaa ostaa uus tilalle. Jos sulla on sellainen jonka haluat myydä niin laita koodia: jere ät malila.fi - en täältä kuitenkaan huomaa jos tarjoot jotain.

-J-


viimeisin viesti: @jere-malila: 29/12/16 23:50:12
Jere Malila
@jere-malila
21/04/15 09:47:56
6 viestiä

Vironpeli 2015



Vironpeli



Älyvapaata toimintaa siinä kohtaa kun kakkoserä on jo rullattu päätyyn asti ja täytyy viihdyttää itseään vastustajan puutteessa: https://www.youtube.com/watch?v=L6xP_0AtaOg&feature=youtu.be

Jere Malila
@jere-malila
23/08/14 08:58:02
6 viestiä

Suurpeli 2014 kuvia ja videoita



Suurpeli



Ystävät! Sain vaihdoin purettua eilen videomateriaalit muistikortilta ja lirpasin perjantai-illan kunniaksi nopiasti tommoseen parin minsan demopätkän Suurpeli 2014:sta. Jakakaa eteenpäin linkkiä jos uskotte, että kyseinen tapahtuma saattaa kiinnostaa kavereita. Saatais ens vuonna enemmän väkeä Suurpeliin. Vähän jo mietin että jos itekin sit pelais (vaikka en mää ees tiiä missä mun pyssy on...)

Enimmäkseen taitaa olla keltaista toimintaa tällä videolla. Kaikki materiaali löytyy ens viikolla Anssi:lta ja saapa nähdä mitä se keksii sillä tehdä. Tässä siis vaan pätkiä yhden erän alusta.

Ja se tärkein: https://www.youtube.com/watch?v=ekvQGI-XRus

Jere Malila
@jere-malila
02/05/14 08:33:43
6 viestiä

Vironpeli 2014



Vironpeli



Sehän oli kaikin puolin magee peli! Osaltaan rennon siitä teki se fakta, että harvoin on tullut oltua pelaamassa noin härövarustuksessa kuin nyt. Olin asiakkaan luona Helsingissä junakyydein ja siitä suoraan laivaan. Tästä johtuen ei pystynyt kuljettamaan päivää varusteruumisarkkua mukana. Peliasusteena farkut, pelipaita (kiitos Anssi, ilman tätä ois vedetty hupparilla), bulkkivyö ei mahtunut ympäri (lastenmalli) joten kuskasin sitä olkapäällä rambo-panosvyötyyppisesti. Pyssykin löytyi Vironpuolelta samoin ilmaleka. Ja siitä huolimatta kylvin kuolemaa ne erät jotka pelasin.

Muistin taas miks oon näissä painttipiireissä pyöriny. Aina sattuu kun tapahtuu... ja tuntuu tapahtuvan usein näillä reissuilla

Kiitos kaikille jotka malttoi olla ampumatta sekä mua että kuvauskalustoa :)

Ootte ihkui <3

-J-

Jere Malila
@jere-malila
30/04/14 13:15:24
6 viestiä

Vironpeli 2014



Vironpeli



Woplaa! Sain koostettua nyt jonkunlaisen videon Vironpelistä. Vilahtaapa siellä pari tuttua hahmoakin :)

https://www.youtube.com/watch?v=Dvp3hlrsm6c

Miltäs näyttää?

-JeMa-