Forum Activity for @roope-rantalainen

Roope Rantalainen
@roope-rantalainen
26/05/20 21:53:56
7 posts

Juicen avoin kirje turnauspelaamisestaYleinen paintball-keskusteluOlen samaa mieltä Ketun kanssa. Mielestäni kisaleiskat voisi julkaista vasta edeltävänä päivänä ettei kukaan pääse harjoittelemaan sitä.

Näin luodaan tasavertainen tilanne kaikkien kesken. Helpottaisi myös aloittelevia joukkueita joilla ei ole omaa subbikenttää tulemaan pelaamaan. 10 000€ sijoitus omaan kenttään siksi, että pärjäisi kisoissa muille joukkueille jotka pääsevät hiomaan kenttää äärimmilleen. Ei kuulosta minun korvaan kauhean houkuttelevalta.
Roope Rantalainen
@roope-rantalainen
07/11/19 08:01:15
7 posts

Ostetaan: Merkkain, maski+muita kamojaMyydään/Ostetaan/VaihdetaanHei!

Laitoin meidän seuraan kyselyn, että onko jollain ylimääräisiä kamoja tarjolla. Itseltäni löytyy pinkki/hopee Geo 3 ja Dye i4 maski ylimääräisenä.

Porin paintball Ry
Pj

Roope Rantalainen
@roope-rantalainen
02/07/18 17:12:51
7 posts

Missä menet, Suomi Paintball?Yleinen paintball-keskusteluEdelliseen kommenttiin viitaten niin olen samaa mieltä, että kynnys on tällä hetkellä aivan liian suuri. En näkisi mahdottomana ideana, että ensivuonna olisi yksi sarja SPBL:n kierroksella joka olisi aivan noviiseille suunnattu. Sitä ei tarvitsisi kutsua miksikään divari sarjaksi vaan joku basic sarja tms. Kumminkin sellainen joka ei jo nimenään aiheuttaisi paineita. Pelattaisiin 4 pelaajalla ja kovat rajoitukset divari tason pelaajille. Esim. joukkueessa saa olla vain yksi divari pelaaja ja liigan pelaajilla ei mitään asiaa.

Ja osallistumismaksu ei saisi olla kauhean suuri. Jos ei muuten niin voisi koittaa saada tuomarikuluja alas sillä että tehtäisiin sitä talkoo voimin. Mullekkin henkilökohtaisesti riittäisi vain että ruuat maksettaisiin tässä tilanteessa, kumminkin hyvällä asialla tässä oltaisiin.

Roope Rantalainen
@roope-rantalainen
23/04/18 20:34:13
7 posts

Missä menet, Suomi Paintball?Yleinen paintball-keskusteluHei kaikki!

Hyppään tähän keskusteluun mukaan.

Mitä tossa luin muiden kommentteja niin hyviä ideoita on tullut esiin ja lämmittää oikeen sydäntä, että täällä on muitakin jotka ajattelee samalla lailla kuin minä tai edes sinnepäin Laugh

Itse liputan tälle seurojen verkostoitumiselle. Olisi kiva joskus koota kaikki suomen paintti seurojen päättävät henkilöt yhteen ja keskustella yhteisitä asioista. Koottaisiin eri seurojen vahvuudet ja heikkoudet niin ehkä sieltä voisi kaikille jäädä jotain työkaluja oman seuratoiminnan kehittämiseen.

Sekin olisi hienoa että saataisiin suomen laajuinen projekti pystyyn ja siihe vaikka vähintään 5 seuraa sitoutuisi pariksi vuodeksi. Ihan vaan joku pieni projektikin olisi fine. Vaikka semmoinen joka kohdistuisi alle 18v tai vaikka ihan vaan yläaste ikäisiin. Talvi kalasteltaisiin pelaajia ja kesä opeteltaisiin. Loppu huipennus SPBL päätöskierroksella oma sarja junnuille.

Kouluille on helppo mennä mainostamaan lajia. Se vaatiin vaan kovaa työtä lähteä kiertämään kouluja mainostamaan projektia.

Tää on sit vaan mun ehdotus, muidenkin ideat on hyviä Happy

Roope Rantalainen
@roope-rantalainen
20/04/18 20:37:27
7 posts

Noviisiturnaus PorissaKilpapaintball
Porin Paintball ry järjestää noviisi turnauksen Ässä Paintballin kisakentällä 12.5.2018

Turnaus ei ole tarkoitettu kisapelaajille.

Nyt on hyvä hetki tulla kokeilemaan paintballia ilman, että sinun tarvitsisi kasata omaa porukkaa kenen kanssa pääsisit pelaamaan. Turnaukseen voi osaalistua nimittän yksinkin. Pääset pelaamaan sekajoukkueseen jossa yksittäiset henkilöt muodostavat joukkueen. Ei enään päänvaivaa, että saisi 5hlö joukkuetta kasaan.


Lisätiedot löytyy liitteestä.

Terveisin

Roope Rantalainen
Seuran puheenjohtajaVÄRIKUULATURNAUSJULISTE-opiskelijat.jpg

    

VÄRIKUULATURNAUSJULISTE-opiskelijat.jpg
- 1.8MB

Roope Rantalainen
@roope-rantalainen
04/06/16 09:59:13
7 posts

Pelivideoita Vierumäen SPBL:stä 2016KilpapaintballSamoilla linjoilla Tomin kanssa. Tuota settiä voisi vaikka markkinoida johonkin TV-yhtiölle. Setti oli sen verran hyvää katsottavaa.

Tomi Akrén sanoi:

Striimaus vaan on se nykyajan meininki.

Video halutaan livenä (ja mieluusti selostettuna, kuten viime kierroksella), jotta päästään "kisatunnelmaan".Roope Rantalainen
@roope-rantalainen
30/05/16 10:17:02
7 posts

Vierumäki SPBL 2016 Webcast 28.5KilpapaintballNäitä lisää!!! Oli tosi hienoa settiä ja pari kaveria jotka eivät harrasta painttia kehuivat kovasti. 10p suoritus.