Forumin käyttö @marko-kangas

Marko Kangas
@marko-kangas
12/05/15 08:22:30
10 viestiä

BPS Kirkkonummi 9.5.2015 Palaute



Kilpapaintball



Kappas paljastuinkin laiskaksi ja olen lueskellut sääntö tiivistelmän tuolta naamakirjan kuvaus osiosta jossa puhutaan vain rosteri rajasta. =D
Tosin kuten jo sanoin ei tästä meille mitään hyötyä olisi ollut suuntaan tai toiseen.

Joukkue pisteet minua kiinnostaa lähinnä sen takia että miltä mikäkin joukkue näyttää paperilla ja mitenkä se näkyi tuloksissa.
Marko Kangas
@marko-kangas
11/05/15 18:16:00
10 viestiä

BPS Kirkkonummi 9.5.2015 Palaute



Kilpapaintball



Aiemmalla sissoksen kierroksellahan tämä taisi olla viellä rosteri rajoituksella? Itse en ainakaan mielestäni tästä kenttä rajoituksesta ole kuullut mitään puhetta ennen sääntöpäivityksiin perehtymistä joten josko siitä syystä olisi osa jäänyt pimentoon tästä muutoksesta?

En sitten tiedä ainakaan omalta osalta olisiko pisteiden ventytyksestä ollut mitään iloa kenellekkään, mutta olisihan se mukava nähdä jokaisen joukkueen pelaaja pisteet tilastona kun nyt kerran näitä pisteitä on alettu käyttelemään. :)
Marko Kangas
@marko-kangas
26/01/15 16:06:43
10 viestiä

PAINTBALL TAG TEAM TOURNAMENT



Kilpapaintball



Siksihän siellä saattaa lukea pbs joka on vähän niinkuin lyhennettynä paintballs. En tietenkään varma ole mutta näin sen itse olettaisin olevan.
Marko Kangas
@marko-kangas
18/11/14 19:55:56
10 viestiä

Basic Paintball Series 2015



Kilpapaintball



Mikäli tässä on kaksi erillistä sarjaa rinnakkain niin mikäs siinä, näkee siinä sivussa kovempaakin peliä, mutta muutoin jos tämä halutaan pitää aloittelijoille suunnattuna eventtinä niin ei noihin pisteisiin tulisi koskea tai sitten korkeintaan kiristää kaikki 3div. Yläpuolella käyneet ulos. Nähtiinhän se jo viime kaudella metsäliiga puolella miten aloittavalta joukkueelta vietiin mielenkiinto pelaamiseen liian kovassa sarjassa.
Marko Kangas
@marko-kangas
04/01/15 16:25:53
10 viestiä

Etek 5 Planet Eclipseltä



Tekniikka ja varusteet



Tänään sai ensi testaukseen kyseisen kapineen ja ihan soiva peli tuo on. Ääneltään paljon hiljaisempi mitä aiemmat etekit eikä sitä potkuakaan enään kovin pahasti ole.
Marko Kangas
@marko-kangas
14/10/14 17:22:30
10 viestiä

Etek 5 Planet Eclipseltä



Tekniikka ja varusteet



tuota pbnatioinin ketjua kun jaksaa lueskella niin kyllähän siellä on jo epävirallinen varmistus tälle annettu. sekä myös spekulointia tuon ympäriltä mukaan lukien am mallin mahdollinen pois jääminen. jännä nähdä mitä tulee jos tulee. oma mielenkiinto kyllä lopahti tuohon am version puuttumiseen mutta odotellaan odotellaan..
Marko Kangas
@marko-kangas
31/08/14 11:23:20
10 viestiä

o: spiren color kit tai vaihto kuoret



Myydään/Ostetaan/Vaihdetaan



Kävipä sillä tavalla että spirestä napsahti nappien suoja särki. joten mikäli joltain löytyisi ylimääräisenä kyseistä palikkaa tahi vaihtoehtoisesti colorkittiä tai vaihto kuoria missä tuo pala tulee mukana niin saapi tarjota
viimeisin viesti: @marko-kangas: 29/12/16 23:46:20
Marko Kangas
@marko-kangas
01/10/13 20:18:56
10 viestiä

Metsäliiga 2014 - Keskustelua miten se voisi olla parempi kuin aikaisempi vuosi.



Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen



Niin ja siis itsehän ajoin nimenomaan tätä takaa että pisteytys pysyisi nykyisellään. Onhan sekin totta että jo ensimmäisellä kierroksella oppi että mitkä joukkueet sieltä tulee ja kovaa päälle ja ainakin omalla kohdalla näitä vastaan koitin vain lukita omaa linjaani. Toki myös oppi paljon omista virheistä pitkin kautta että mitkä osa alueet vaatii kehitystä.

muutenhan koko kaudella oli erittäin hyvä fiilis paikanpäällä ja tuntui monellakin olevan perus viikonloppu pelit sillä erolla että täällä tuli näitä oikeasti "kovia" jätkiä vastaan.

Mutta noin muutoin aloittelija ystävällisenä tämän uskoisi toimivan näinkin. liputuksille lisää vaikka sen neljännen pisteen niin siinä erottuu että ketkä siellä pelaa lipusta ja ketkä harjoittelee,höntsäilee tai muuten vaan fiilistelee hyvistä peleistä, eikai tässä kuitenkaan pelata kuin maineesta ja kunniasta samanmielisten kesken vai jäikö se vaan multa huomaamatta se pääpalkinto matkalahjakortti koko joukkueelle? ;)
Marko Kangas
@marko-kangas
01/10/13 12:25:27
10 viestiä

Metsäliiga 2014 - Keskustelua miten se voisi olla parempi kuin aikaisempi vuosi.



Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen



Tälleen ensikertalaisen silmin kateltuna ja koettuna tuo pisteytys systeemi oli ihan hyvä. Koska näin ainakin itse koen että on se toisen joukkueen eliminointikin omalla tavallaan voittamista ja siksi myös yhden pisteen arvoista. Tokihan se liputus on pelin ajatus ei siinä ja siitä enemmän pisteitäkin sai. esimerkkinä vaikka kun tuolla joku viikonlopun vitsinä vertasi tätä kamppailulajiin, niin melko harva ottelija lähtee tunnettua tyrmääjää vastaan tyrmäystä hakemaan vaan kyllä se yritetään aikaan saada ja tekniikka pisteet ratkaisee. Eli jos tietää että siellä on tarkat ja kovaa päälle tulevat pelaajat toisessa päädyssä niin turha niitä vastaan on kilpaa juosta vaan koittaa saada oma peli siihen malliin että se vasta puoli pysähtyy seinään. toinen mikä mun mielestä puhuu tämän pisteytyksen puolesta on se että koko kausi pysyi kohtuullisen tiukkana joukkueiden eroista huolimatta ja viimeisessä erässä mahdollisuuksia voittoon oli useammallakin. Miten on ollut aiempina vuosina ja eikö tämä ole ajatus että saataisi porukkaa yrittämään enemmän? Mikä taas tulee mahdollisiin uusiin joukkueisiin niin uskoisi niilläkin olevan mielekkäämpää pelata tällä systeemillä kun voiton mahdollisuus ei kaadu heti ensimmäiseen kompuroituun päivään?

Ja kuten alussa totesin niin ensikertalaisen mietteittä koska vanhoista systeemeistä ole niin minkään moista havaintoa. :)