Magfed harrastajia.?

Tontsa
Tontsa
@tontsa
7 years ago
31 posts
Elikkä yleistä jorinaa onko kyseinen peli muoto tosiaan niin suosittua.? Ja onko maassamme pelityypin harrastajia/vuokra kalustoa jos haluaa kokeilla... 2018 Meinaamme kavereitten kanssa hommata kyseiseen peliin välineet, niin mietin yllä olevia.. :)


--
Magfed
Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
7 years ago
2,375 posts

Magfed-pelaaminen ei ole vielä kovin yleistä, mutta mukavasti ylöspäin matkalla.

Varusteita alkaa jo saada suoraan Suomesta hankittuna, joten siinä on yksi iso kynnys alentunut, kun ei tarvitse tilailla ulkomailta ja kun kamoja alkaa ihmisillä olla, niin pelejäkin järjestellään.

Vuokrakamasettejä on tapahtumissa ollut tarjolla muutamia, mutta ei niitä missään nimessä ole samaan malliin kuin perinteisiä vuokramutkia ja tuskin tuleekaan. Lippaat on sillä lailla monimutkaisempia ja huoltoa vaativampia kuin perinteiset boxit, että niiden kanssa varmaan palaisi hihat jos koittaisi pyörittää isoa vuokratoimintaa ihan vaan magfed-kamoilla :).
--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry
Tontsa
Tontsa
@tontsa
7 years ago
31 posts
Ja puolet lippaista hukassa päivän päätteeksi, hermot poltettu jatkuvaan lataukseen... 😊


--
Magfed
Teemu Koponen
Teemu Koponen
@teemu-koponen
7 years ago
1 posts
Magfed paintball finland löytyy facebookista. Speedballgames ainakin vuokraa vehkeitä suomessa. Ja myy.
Ville "Korppi" Ahola
Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
6 years ago
39 posts

itseasiassa magfed pelaajia on jo Turusta Lappeenrataan koko matkan rannikolla ja sitten Päijäthämeessä että Rovaniemellä. Sasu Suntio on modern combat sports ambassador ja hänellä on 5 magfed vuokra settiä  ja rovaniemellä vuokra kamoja on tosiaan SpeedBall gamesilla jonka omistaa Seppo Sintonen.

Meidät löytää facebookista kuten yllä on mainittu. itselläni on pari laina settiä omista vanhoista varusteista kasattuna. Monilla harrastajilla on myös vara mutkia joita monet myös lainaa kun pyytää nätisti ja käsittelee kunnolla. :-)

Ihan paripäivää sitten Speedball games sai magfed lähetyksen jenkeistä jossa meille vakio magtardeille tuli tilaus tavarana uusia kilkeitä, mutta ymmärtääkseni myös  myytäväksikin tuli muutamat. Speedball gamesilla on hyvä valikoima ja omistajalta voi rohkeesti kysellä  mitä suosittelee. Sintosen Speedball games on vähintäänkin Suomen kokenein magfed kauppias ja  mitä kaupantekoa olen seurannu niin kauppaa tehdään niin että asiakas oikeasti pääsee pelaaman asiallisilla varusteilla.

Tähä tämmönen huomautus että olen minimaalisesti Speedball gamesin sponsoroima ja vakioasiakas. Muilta milsimiin liityviä firmoja mitä suosittelen on varusteleka ja tradesoft.fi

crossbones
@crossbones
6 years ago
33 posts
Tampereen ja pirkanmaan alueelle pitäus keksiä millä sais lajiin lisää väkeä. Airsoft pelaajia riittää mutta splättis jäänyt vähemmälle, mielestäni jopa surku että "keskellä" suomea moinen kuolio.
Ville "Korppi" Ahola
Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
6 years ago
39 posts

haha tampereel kuolio. Turun paintball skene on kokonaisuudessa muumio..... olis ees metsäpelei mutta nöy. Joutuu ajaa Helsinkiin pelaa aina.

Tontsa
Tontsa
@tontsa
6 years ago
31 posts
Porin päässä 2hlö on vasta vehkeet, et katsotaan saadaanko muita innostettua niin täällä päin pystyisi myös järjestään....


--
Magfed
crossbones
@crossbones
6 years ago
33 posts

Tampereella tällähetkellä ongelmana kentät missä käydä.4-5 pelaajaa löytyy Magfediin omassa porukassa ja paras kenttä on vilppulassa TRY-Paintballin kenttä jonne myös jonkunverran matkaa.

Ville "Korppi" Ahola
Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
6 years ago
39 posts

mulla on 4 magfed mutkaa joista 3 voi kokeilla tai jos tahtoo ihan pelaa niillä (jollain kolmasta) niin mietsi arvostais jos siitä maksais jotain, tosin junnut voi lainaa tapahtumas vapaammin.

Liittykää Facepuupissa magfed paintball Finlandiin niin saadaan tieto kulkee mitä missä millon ja ketkä.

16.6.2018 esim pelataan lappeenrannassa operaatio 'Karelian Storm 2' ja sotiminen tapahtuu vanhassa sairaala kompleksissa.

Tags