Valken MagFed Gun - MFG

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
6 years ago
2,352 posts

mfg.jpg

Valken lähtee mukaan kisaamaan magfed-markkinoista omalla MFG-mutkallaan, joka näyttäisi olevan aika suora kilpailija Tippmannin TMC:lle. Suositushintaluokka on vähän korkeampi, mutta MFG tarjoaa heti vakiona mukaan suoraan tukkiin asennettavaa pulloa, joka on TMC:n tarjolla vain lisävarusteena. Lisäksi lippaiden perusteella pyrstökuulien käyttö onnistuu myös ilman modauksia.

Magfed-pelaamisessa tärkeiden lippaiden kohdalla Valken näyttäisi tarjoavan omaa vaihtoehtoa. Siinä lippaan jousen kiristämiseen käytettävä rulla saadaan nousemaan kiristyksen ajaksi lippaan ulkopinnan yläpuolelle, jolloin sormin kiertäminen helpottuu.

Lippaiden kapasiteetista tai hinnasta erikseen ostettaessa ei kuitenkaan tätä kirjoittaessa vielä ollut tarkempaa tietoa, kuvia:

mfg_1.png

mfg_2.png

mfg_3.png

Esittelyvideota:
--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

updated by @kimmo-kainulainen: 29/02/20 09:58:45
Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
5 years ago
2,352 posts

Valkenin MFG ANSgearin videoesittelyssä, ehkä vähän yllättäen päädytty sellaiseen ratkaisuun, että lippaaseen mahtuu 15-16 kuulaa kilpailijoiden 20 sijaan:
--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry
Ville "Korppi" Ahola
Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
5 years ago
39 posts

Jos tätä mutkaa joku harkitsee oikeasti niin samalla voi buukaa ajan etusormen pidennys leikkaukseen. Säästyy monelta vitutukselta kun ostaa suoraan vain vähä arvokkaamman mcs Blizzardin tai boltin.... tai vaikka sen tipparin TMC:n jos välttis haluaa päivitysmahdollisuuksia rajoittaa muutaman kympin tähden.

Tags