World Paintball Organization WPBO yhdistämään sarjoja?

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

1510_discussions.jpg?width=200Suunnitelmat isojen sarjojen peliformaattien yhtenäistämisestä näyttäisivät etenevän, kun Millennium Seriesin ja Sup'Airin johtomies Laurent Hamet kertoo tulevan vuoden suunnitelmista Facefullin haastatelussa.

Uutta kaupallisten sarjojen kattojärjestöä WPBO:tä (World Paintball Organization) lupaillaan julkistukseen marras-joulukuun vaihteessa ja yhtenäisiä sääntöjä vuodenvaihteeseen.

Tänä vuonna testailussa ollutta rajoitetulla pallomäärällä pelaamista ei kuitenkaan tässä vaiheessa vielä ainakaan sanota varmaksi ensi vuoden osalta.

Aiempia uutisotsikoita:




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

viimeisin viesti: @kimmo-kainulainen: 29/12/16 23:52:48
Pamppu
Pamppu
@pamppu
9 vuotta sitten
89 viestiä

Heti kun Lauret Hamet hämmentää jotain, alkaa mua hiukan epäilyttää. EPBF-touhu on ollut täysin naurettavaa jo vuosikausia ja oletan, että WPBO yrittää myös lypsää rahaa sieltä sun täältä.


EPBF halusi lähentyä SPBL:n kanssa joskus 3 vuotta sitten, mutta sitä sähköpostia jossa EPFB:n ihanuudesta olisi kerrottu lisää... ei koskaan ole tullut. Toivottavasti tästä nyt tulee jotain hyvää, mutta pahoin pelkään että ei tule.

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

Siinä on kyllä kertynyt yhdelle miehelle niin monta "hattua" eri firmojen ja organisaatioiden johdossa että se kieltämättä herättää ajatuksia.

Toisaalta se sitten mahdollistaa niiden omien ideoiden ajamisen eteenpäin ihan eri malliin, toivoa sopii että suunta on oikea :).




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

Tagit