Oliver Lang pitämässä sapattivuoden 2015

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

Kalifornialaisen pro-joukkue San Diego Dynastyn perustajajäsen ja ehkäpä maailman tunnetuin paintball-pelaaja Oliver Lang näyttäisi jäävän "sapattivapaalle" juuri ennen parin viikon päästä käynnistyvää Yhdysvaltojen turnauskauden alkua. Aikomuksena näyttäisi olevan laajamittainen matkustelu ja ehkäpä eräänlainen "itsensä etsiminen."

Paintballin pelaamisen lopettamisesta ei näyttäisi kuitenkaan olevan kyse, vaan Lang ilmaisee toiveensa paluusta vuonna 2016 jenkkiturnauksiin ja aikoo myös pelata Euroopassa kuluvan vuodena aikana sekä järjestää nk. paintball-klinikoita eri puolilla maailmaa.




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

viimeisin viesti: @kimmo-kainulainen: 29/12/16 23:48:54
Jani Leskinen
Jani Leskinen
@jani-leskinen
9 vuotta sitten
350 viestiä

Viime vuonnahan juuri ennen kauden alkua OL vetäytyi johonkin retriittireissulle moneksi kuukaudeksi, nyt sitten pidempi chillailu. Saapa nähdä jaksaako/riittääkö Fraige, Yosh ja Greenspan pitämään Dynyn kuvioissa.

Miten tässä tuntuu vanhalta kun nämä "junnut" alkaa huilailemaan...

Pamppu
Pamppu
@pamppu
9 vuotta sitten
89 viestiä

Aika minimaaliseltahan tuo Langin sapattivuosi kuulostaa - painttia Euroopassa ja klinikoilla. Ehkä mies tajuaa itsekin ottaa hieman aikaa itselleen ja rauhoittaa treenaamista ja pelaamista ettei pala totaalisen loppuun. Aika harva jaksaa suhteellisen pienellä liksalla rundata Amerikan pääsarjaa 4-5 turnaunausta vuodessa, päälle Etelä- ja pohjois-Amerikan pienempiä turnauksia varmaan 4-5kpl, Euroopan pääsarjoja 4 turnausta vuodessa ja siihen varmasti vielä vähintään 5 klinikkaa ja treenit päälle. Nopeilla laskuilla herra on helposti kiinni minimissään 20 viikonloppua vuodesta eri puolilla maailmaa ja siihen vielä treenit päälle. Taitaa pelkät lentokoneessa ja lentoasemilla vietetyt päivät olla reilusti enemmän kuin keskiverron suomalaisen painttaajan lajiin käyttämät päivät vuodessa.

Ei siis sapatti, vaan rennompi vuosi sellaisen lajin parissa josta ei kuitenkaan halua eroon?

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

Tiimikavereiden kommenteista päätellen päätös jenkkilässä pelaamisen tauosta taisi tulla yllätyksenä, ei ole helppoa "ammattilaisillakaan"




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

Tagit