TwistMag-lipas Tippmannin TiPX:ään ja TCR:ään

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

1516_discussions.jpg?width=300Englantilainen Flying Lynx Paintball-yritys on lähtenyt hakemaan joukkorahoitusta Indiegogo-sivuston kautta uudenlaiselle Tippmannin TiPX-pistooliin ja sen johdannaiseen TCR:ään sopiville lippaille, nimeltään TwistMag.

Nimensä mukaisesti uutuus on käännettävää mallia, jossa vakioon lipaskuiluun menevään lippaaseen on saatu mahtumaan kaksi putkellista kuulaa. Yhden putken tyhjennyttyä lipas irrotetaan ja sitä käännetään akselinsa ympäri siten, että päällimmäisenä oleva osa kuitenkin pysyy samassa asennossa, jolloin toinen putkellinen kuulia paljastuu ja lipas voidaan jälleen kiinnittää. Verrattuna esim. ZetaMag-lippaisiin etuna on se, että TwistMagissa koko lippaan pituus jää huomattavasti lyhyemmäksi.

Toimiakseen lipas tarvitsee mutkan sisään vaihdettavan adapterin (on poistettavaissa eikä vaadi varsinaisia muutoksia mutkaan itseensä, katso videosta alta), jonka kanssa ei voi käyttää vakiolippaita. Näin TwistMagien toiminta muissa TiPX:n lippaita käyttävissä aseissa lienee mahdotonta ilman sopivia muutoksia.

Ensimmäisen versioon menee 7+7 kuulaa ja sen jälkeen luvassa on lisää myös isomman kuulamäärän versioita.

Linkkejä:

Esittelyideo:

Tämä iframe ei ole sallittujen joukossa




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

viimeisin viesti: @kimmo-kainulainen: 29/12/16 23:52:58
Ville "Korppi" Ahola
Ville "Korppi" Ahola
@ville-korppi-ahola
8 vuotta sitten
39 viestiä

En usko että tuosta mitään tulee, hieno idea mutta.... ihan liian liian hieno liike tuon  pääliosan kääntäminen vauhissa tehtäväksi. Samalla vaivalla heittää  zetamagin ympäri ja takaisin sisään. Kuka hitto alkaa hiplaamaan lipasta vauhissa sormenpäillä.....

Tagit