Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1509
events: 1
images: 9467
youtube videos: 630
Files: 19
Groups: 1

XField Paintball 3:n testipelit keskiviikkona

user image 7.03.2017
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Tietokone-, konsoli- ja mobiilipelit
paintball.fi

Yhden päivän betatestaus euroserverillä

XField Paintball 3:n testipelit keskiviikkona

XField Paintball 3 on ranskalaisen yrityksen kehittelemä paintball-peli. Aiemmista mobiilipeleistä ollaan nyt siirtymässä tietokoneille (mahdollisesti jatkossa myös konsoleille) ja uutuutta pääsee betatestaamaan Euroopan puolella keskiviikkona 8.3.2017 ja jenkkilässä seuraavalla viikolla, joten toivoa varsinaisen julkaisun lähestymisestä on ilmassa. Peliä on esitelty mm. Millennium Seriesin turnauksissa

Betatestaukseen tarvitsee ilmaisen Steam-ohjelman, jonka kautta pelin pääsee lataamaan kun on rekisteröitynyt alta löytyvästä linkistä. Testissä käytössä on Millennium Seriesin kauden avaavan Pugetin kenttälayout.

Uusin versio on edennyt hitaasti, mutta pääsy Steam-pelikaupan uusia pelejä avittavan Greenlight-systeemin kautta julkaisuun on toki rohkaisevaa. Julkaisua aiottiin ilmeisesti jo vuoden 2016 puolelle, sitten helmikuulle ja maaliskuulle 2017. Nyt julkaisuajaksi mainitaan huhtikuu, joten ehkäpä…

xf2.jpg

Kilpa- ja metsäkenttiä


Peliin lupaillaan lisättäväksi kaikki tämän vuoden WPBO-kenttäpohjat, joita käytetään isommissa turnauksissa ja todennäköisesti myös Suomen sarjoissa, joten sillä lailla se saattaa kerätä aktiivisten kisapelaajien kiinnostusta päästä testaamaan tulevaa alustaa, jos siihen ei livenä satu olemaan mahdollisuutta. XField ei kuitenkaan ole pelkästään kisapelaamista, vaan mukana pitäisi olla myös metsä- ja muunlaisia harrastepelikenttiä.

xf3.jpg

Aikoinaan tuli testattua pelin ensimmäistä mobiiliversiota, mutta sen pelaaminen jäi siihen testiin varsin hankalan ohjaussysteemin ”ansiosta,” toivottavasti hommat ovat edistyneet. Alta löytyvä Let’s Play-video ei tosin hirmu sulavaa pelikokemusta lupaile, mutta sen jälkeen on toivottavasti tehty päivityksiä.

Mainosmateriaalin perusteella pelistä kehitellään myös Virtual Reality –laseilla toimivaa versiota ja luvassa pitäisi olla myös esports-turnauksia, mutta kunhan nyt saisivat peruspelinkin ensin toimimaan :).

Linkkejä:

Teaser-videota:

Let’s Play -video viime vuodelta:

 

 

 

Tags