Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1385
events: 1
images: 8817
youtube videos: 453
Files: 18
Groups: 1

Pelimuodot: lippuhyökkäys

user image 19.01.2012
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Mitä on paintball?
paintball.fi


Lippuhyökkäys
Lippuhyökkäyksessä voidaan käyttää samanlaista kenttää kuin kahden lipun lipunryöstössäkin. Sen sijaan että joukkueet yrittäisivät siepata vastustajan lippua, niin lippuhyökkäyksessä he yrittävät kuljettaa oman lippunsa vastustajan kotipesään. Voittaja on se joukkue joka ensimmäisenä tässä onnistuu.

Jos lipunkantaja saa osuman, niin hän jättää lipun siihen missä eliminoitui ja poistuu kentältä. Oman joukkueen pelaajat saavat sitten ottaa lipun ja jatkaa sen kuljettamista kohti vastustajan kotipesää. Vastustajan lippuun ei saa koskea. Lippua ei saa piilottaa ja sitä pitää kantaa kaiken aikaa näkyvissä.

Lippuhyökkäys on varsin mielenkiintoista ja mukavan erilaista vaikkapa tavallisen kahden lipun pelin jälkeen pelattuna. Sen sijaan että kuka tahansa pelaajista voi käydä hakemassa vastustajan lipun, niin lippuhyökkäyksessä lipunkantaja pitääkin päättää etukäteen ja muun joukkueen pitää suojata häntä.

Etukäteen pitää myös päättää että pyrkiikö koko joukkue kerralla kohti vastustajan kotipesää yhtenä ryhmänä, vai edetäänkö varoivaisemmin pienemällä porukalla ja yritetään hidastaa vastustajan lipunkuljettajaa.

Takaisin pelimuotolistaukseen

Tags