Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1385
events: 1
images: 8817
youtube videos: 453
Files: 18
Groups: 1

Pelimuodot: VIPin suojelu

user image 19.01.2012
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Mitä on paintball?
paintball.fi


VIPin suojelu
VIPin suojelussa pelaajat jaetaan muutamaan henkivartijaan, isoon joukkoon hyökkääjiä ja yhteen VIPpiin. Henkivartijat yrittävät viedä VIPin esimerkiksi pelialueen takarajasta yli ja hyökkääjät taas yrittävät eliminoida VIPin. Peli päättyy joko VIPin eliminointiin tai tämän turvaan pääsyyn, aikarajaa ei yleensä tarvita.

Variaatioita:
VIPpi voi olla ilman asetta, pikku pistoolilla aseistettuna tai normaalissa pelivarustuksessa. Henkivartijoiden peliä voi myös hieman helpottaa siten, että hyökkääjillä saa olla esim. vain 20 kuulaa/pelaaja, kun henkivartijoilla on täysi kuulalasti.

Vinkkejä:
Soveltuu mainiosti pelattavaksi vaikkapa polttareissa, juhlakalu tietysti VIPpinä ja ilman asetta :). Jos tarkoituksena on takarajan ylitys, niin pelialue kannattaa muodostaa niin, että se on leveämpi kuin pidempi (eli vaikkapa normaalilla suorakaiteen muotoisella kentällä pelataankin siten, että pitkät sivut ovat takarajoina) ja henkivartijat ja VIPpi lähtevät liikkeelle paikasta, jota hyökkääjät eivät tiedä. Tällöin hyökkääjät joutuvat levittäytymään laajalle alueelle ja läpipääsyn mahdollisuus kasvaa edes jonkinlaiseksi :).

Takaisin pelimuotolistaukseen

Tags