Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1503
events: 1
images: 9249
youtube videos: 612
Files: 19
Groups: 1

NXL Netherlands Invitational ennakko 2023

user image 26.05.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Suomalaisväriä Droogsin joukkueissa

NXL Netherlands Invitational ennakko 2023

National Xball Leaguen eurosarja käynnistyy tänä viikonloppuna Hollannissa Netherlands Invitational-turnauksella. Siellä mukana on nelisenkymmentä joukkuetta, jotka kisaavat pro- ja semi-pro-tasoilla. Ennakkotietojen perusteella Suomesta ovat mukana Waasankadun Palloseuran Miro Rainio ja Henri Leskinen, jotka pelaavat Droogs Frankfurt (pro) ja Droogs Horrorshow (semi-pro)-tiimeissä.

droogs.jpg

droogshorrorshow.jpg

Tapahtumasta on luvassa nettilähetys Youtuben kautta (linkki alla), joten jos tekniikka kestää niin turnausta pitäisi pystyä seuraamaan suorana.

NXL ei lähtenyt ottamaan kovin kummoisia riskejä tämän vuoden eurosarjoilla koronarajoitusten jälkeen, vaan ne pelataan varsin typistettynä. Luvassa on kolme turnausta, joista syksyn viimeinen on perinteinen täysikokoinen tapahtuma. Nyt pelattavassa Hollannin osakilpailussa ja kesäkuun alussa Englannin Birminghamissa pelataan vain pro- ja semi-pro-tasoilla, joten tapahtumat ovat varsin pieniä verrattuna 100+ joukkueen normaaleihin turnauksiin.

Hollannin listoilta löytyy myös naisten WNXL:n tiimejä, mutta osallistujia on vain kolme eikä tätä kirjoittaessa pelilistoja ole vielä näkyvissä, joten on vähän epäselvää miten sarja pelataan.

Linkkejä:

Kimmo Kainulainen
26/05/23 19:19:32 @kimmo-kainulainen:

Droogs Frankfurtin pelejä perjantailta:

  • Ronholt Dynamitea vastaan alkaa kohdasta 39 minuuttia
  • PPArena Pilseniä vastaan alkaa kohdasta 2 h 50 min


Jani Leskinen
27/05/23 20:05:54 @jani-leskinen:

Sunnuntain pudotuspeleihin jatkaa semi-pro sarjassa Droogs Horrorshow, jossa mukana Henri Leskinen Waasankadun Palloseurasta (ex-PH Young Guns, ex-Urho) 


Tags