• Paintball-maahantuojat

  Paintball-maahantuojat
  Kiinnostaako paintball-vuokraamon perustaminen tai muu kaupallinen toiminta lajin parissa?
  Lajin alkuaikoina tuotteiden hankinta oli ajoittain erittäin hankalaa, kun suunnilleen kaikkien liikkeiden piti tuoda tavarat itse rajan yli, mutta nykyisin toiminta on muuttunut hyvin organisoiduksi ja keskittynyt muutamille isommille maahantuojille.
  Tietenkin omatoiminen tuontikin onnistuu edelleen, mutta kansainvälisten valmistajien tuotteita saa nykyisin Suomesta suoraan maahantuojilta ilman että niitä täytyy etsiä ja tilata tehtailta isommissa erissä. Tämä mahdollistaa sen että esimerkiksi vuokraamot voivat keskittyä nimenomaan ydinliiketoimintaansa eli vuokrauksiin ilman tuontiin liittyvää paperisotaa.
  Tältä sivulta löydät suomalaisia paintball-maahantuojia, joiden valikoimista löytyvät tarvittavat lajiin liittyvät tuotteet, oli kyse sitten vuokraustoiminnan varusteista tai paintball-kaupan perustamisesta.

  Klikkaamalla kartalla yrityksen nimeä pääset sen listausmerkintään.

  maahantuojatkartta.png
  sissoslogo.jpg Paintball Sissos Oy www.paintballsissos.fi

  Paintball Sissos on Pohjois-Euroopan johtava paintballvarusteiden markkinoija. Päävarastomme on Helsingissä ja muut myymälämme Helsingborgissa sekä Riikassa. 2012 mennessä olemme toimittaneet paintball-varusteita yli 22 maahan!

  Olemme tehtaan virallinen edustaja useimmille maailman johtaville brandeille ja edustamme yksinoikeudella myös useita alan merkkejä Pohjoismaissa ja Baltiassa.

  Maahantuonnin lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman lisäpalveluja sekä turnausten että tapahtumien järjestäjille ja pelikentille markkina- alueellamme.

  Mikäli olet itse kiinnostunut aloittamaan paintball-aseiden vuokrauksen tai haluat esim. perustaa pelikentän autamme mielellämme. Meiltä saat niin värikuulat kuin pelivarusteetkin nopeasti ja kilpailukykyiseen hintaan. Ota yhteyttä ja kerromme lisää vuokraus- tai pelikenttä toiminnan aloittamisesta.

  Lisätietoja: www.paintballsissos.fi/paintballyrittajaksi

  tai helsinki@sissos.com, 010-3877880

  Suomen suurin ja laajin tuotevalikoima suoraan varastosta, ilman odottelua!


  Maahantuodut tuotemerkit:

  Tippmann
  V-Force
  DraXxus
  Center Flag
  PMI
  KEE
  NPS
  32 Degree
  RPS
  Diablo
  VolcAno
  Evil
  Exalt
  Supairball
  Smart Parts
  Invert
  Empire
  HALO
  Luxfer
  Pure Energy
  Ventz
  BT
  Dye
  Extreme Rage
  Guerrilla Air
  Myth
  Proto
  DXS
  JT
  Viewloader
  Brass Eagle
  Boost Air
  Bauer
  Planet Eclipse
  Reball
  ZBall
  GXG
  NXe
  VolcAno
  EXIT
  GOG
  Sivun alkuun