Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1483
events: 1
images: 8848
youtube videos: 559
Files: 18
Groups: 1

NXL:n Teksasin osakilpailuennakko 2023

user image 28.04.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Sää jälleen epävarmuustekijänä

NXL:n Teksasin osakilpailuennakko 2023

National Xball Leaguen Yhdysvaltain kauden toinen turnaus pelataan viikonloppuna Round Rockissa Teksasissa. Mukana on jälleen yli 200 joukkuetta, mutta NXL:n onni sään suhteen näyttäisi jatkuvan huonona. Alueelle on perjantaille luvattu ukkosta, kovaa tuulta ja rakeitakin. Lauantaina tuuli saattaa vielä yltyä, mutta ukkosen sentään pitäisi pysyä poissa. Sunnuntai olisi sitten kaunis päivä.

Viime kauden päätösturnauksessa World Cupissa trooppinen myrsky osui paikalle ja silloin nelipäiväisen tapahtuman ensimmäisenä päivänä ei pelattu lainkaan ja alkusarjan pelien määrää säädettiin. Kaikkiaan tapahtuma meni hienosti ongelmat huomioiden, mutta Teksasissa turnaus on kolmipäiväinen, joten pelivaraa ei samalla lailla ole. Toivoa sopii että tapahtuma saadaan vietyä läpi.

Dynasty kärjessä


Sarjan kärjessä on San Diego Dynasty, joka vei kauden avausturnauksen voittamalla finaalissa Tampa Bay Damagen. Joukkue vei myös viime vuoden mestaruuden ja kauden päätösturnauksen, joten voittoputki on nyt kahden turnauksen mittainen. Kolmosena on Edmonton Impact ja neljäntenä pienoinen yllättäjä New York Xtreme.

Talvitauolla isolla rahalla kasattu AC Diesel jäi kauden avauksessa alkusarjaan, joten sieltä ainakin odotetaan nyt nousua jatkopeleihin. Lohkot ovat sellaiset että ennakkoarvioilta A:ssa saattaa tulla enemmän vääntöä Dynastyn, Heatin ja Infamousin välillä suorista jatkopaikoista. Neljästä lohkosta menevät jatkoon aina kaksi parasta sekä kaksi parasta lohkokolmosta.

nxl2023lonestarbrackets.jpg

Veikkaukset lohkokärjistä:

  • A – Dynasty ja Infamous
  • B – Damage ja AC Diesel 
  • C – Impact ja X-Factor
  • D – Xtreme ja MLKings

Linkkejä:

 

 

 

Tags