Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1435
events: 1
images: 7200
youtube videos: 496
Files: 18
Groups: 1

NXL Lone Star kenttälayout julki 2023

user image 20.04.2023
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Potentiaalinen kenttäpohja myös kotimaan sarjoihin

NXL Lone Star kenttälayout julki 2023

Kun kotimaassa vasta kaivellaan turffikenttiä lumesta, on National Xball Leaguen Yhdysvaltain sarjassa jo toinen turnaus tulossa ensi viikolla Teksasissa Lone Star Majorin nimellä. NXL on julkaissut tapahtumassa käytettävän kenttälayoutin, jossa on tällä kertaa menty vähän perinteisemmällä tyylillä kuin kauden avauksessa.

Kenttäpohjaa voidaan käyttää myös Suomessa turnauksissa, mutta kotimaan sarjojen layouteista päättäminen on vielä hämärän peitossa. Vaihtoehtoina ovat entiseen malliin menevä mahdollisimman aikainen julkaisu ja NXL:n tyylinen, puolitoista viikkoa ennen kierrosta tapahtuva julkistaminen. Joukkueet äänestävät millä systeemillä mennään, mutta epäselväksi on jäänyt milloin päätös saadaan aikaan.

SM-liiga ja divisioonat starttaavat vasta kesäkuun puolella, joten sitä ennen ehtii tulla vielä NXL:n eurosarjan toukokuun lopun ensimmäisen turnauksen layouttikin, joten valinnan varaa olisi siten kolmelta kierrokselta tältä vuodelta ja totta tai vanhempiakin voi käyttää. Toki tuoreemmat layoutit tuppaavat tietysti olemaan mieleisempiä.

nxl2023lonestarlayout1.jpg

nxl2023lonestarlayout2.jpg 

nxl2023lonestarlayout3.jpg

Kimmo Kainulainen
25/04/23 10:48:31 @kimmo-kainulainen:

Layoutin videoanalyysiä How to play paintball-kanavalla:


Tags