Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1342
events: 1
images: 9394
youtube videos: 440
Files: 18
Groups: 1

NXL:n Mid-Atlantic Major juhannuksena

user image 24.06.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Erikoinen pelialusta herättänyt huomiota

NXL:n Mid-Atlantic Major juhannuksena

Maailman seuratuin paintball-sarja National Xball League järjestää juhannusviikonloppuna kauden toisen pro-turnauksensa Philadelphian lähellä Yhdysvaltain itärannikolla. Mukana on jälleen lähemmäs kaksi sataa joukkuetta ja luvut nousevat jälleen sunnuntaita kohti, kun ratkaisupeleistä pudonneet joukkueet todennäköisesti osallistuvat myös sivusarjoihin.

Erikoisempi pelialusta


Etukäteen huomiota ovat herättäneet kisapaikan rakennusvaiheessa otetut ja netissä kiertäneet kuvat, joissa pelialustan nurmi on sanotaanko… mielenkiintoinen. Nettilähetyksessä keskitytään keskuskenttään jolla pro-joukkueet pelaavat ja se tuppaa tietysti olemaan saatavissa olevista alustoista paras, joten nähtäväksi jää minkälainen se on, mutta ainakin osa divisioonajoukkueista taitaa pelata varsin erilaisella pohjalla kuin millä yleensä treenataan.

Alusta on kuitenkin herättänyt niin paljon huomiota, että NXL:n presidentti Tom Cole on reagoinut siihen julkaisemalla tiedotteen siitä miten tähän päädyttiin, linkki alla.

Korkean profiilin pelaajasiirto


Ensimmäinen turnauksen jälkeen pro-pelaajien joukkuevaihdoksissa kaiken huomion on kerännyt Tyler Harmonin siirtyminen San Diego Dynastysta Houston Heatiin. Harmon on pitkäaikainen Dynastyn pelaaja ja siirto kieltämättä yllätti. Houston Heat on kuitenkin varakkaan omistajan ansiosta yksi niistä harvoista paintball-joukkueista jotka pystyvät tarjoamaan pelaamisesta sellaisia korvauksia, että siirtyminen on mielekästä muista seikoista huolimatta. Tilannetta saa seurata mielenkiinnolla, kuinka nopeasti Harman pääsee.

Dynastylle jää sitten aikamoisen aukon paikkaaminen, joukkue on kärsinyt lisäksi loukkaantumisista, joten tiimin kisakunto on myös Philadelphiassa auki. Toisaalta voi käydä hyvinkin niin, että yhden avainpelaajan puuttuminen tarjoaa sitten muille, varsinkin nuoremmille tilaisuuden nostaa omaa profiiliaan. Joukkueen pelit taitavat joka tapauksessa olla tavallistakin suuremman mielenkiinnon kohteena juhannuksena.

Nettilähetys

Luvassa on jälleenmaksullinen nettilähetys gosports.comin kautta. Jos siitä ei halua maksaa, niin sarjalla on ollut viime aikoina tapana lähettää ainakin osia matseista livenä myös somekanavien kautta, joten kannattaa pysyä kuulolla minkä juhannuksen vietossa ehtii.

Linkkejä:

 

 

 

Tags