Kimmo Kainulainen

Stats

News: 1342
events: 1
images: 9397
youtube videos: 440
Files: 18
Groups: 1

NXL:n Mid-Atlantic Majorin kenttälayout julki

user image 10.06.2021
By: Kimmo Kainulainen
Posted in: Kilpapaintball
paintball.fi

Käyttöön SPBL:n toiselle kierrokselle?

NXL:n Mid-Atlantic Majorin kenttälayout julki

National Xball League on julkaissut kauden toisen Major-turnauksensa kenttälayoutin, joka pelataan juhannuksena Philadelphiassa. Siinä normaali snake-suoja on tällä kertaa vaihdettu varsin mielenkiintoiseen viritelmään, jossa matalat beam-suojat muodostavat tavanomaisen jonon sijaan kolmion.

Layout on varsin potentiaalinen vaihtoehto myös SPBL:n toiselle kierrokselle Kirkkonummelle. Normaalisti kotimaan sarjoissa pyrittäisiin käyttämään NXL Europen kenttiä kun mahdollista, mutta nyt on varsin epäselvää miten niitä saadaan järjestettyä. NXL Europen kauden pitäisi avautua heinäkuun puolessa välissä Englannissa järjestettävällä turnauksella. Normaalivuonna ilmoittautuminen sinne olisi jo auki, nyt tapahtumasta ei ole saatu juuri mitään infoa, ei tosin ole peruttukaan.

Päivämäärämuutosten vuoksi SPBL:n ensimmäisen ja toisen kierroksen välillä on tänä vuonna vain kolme viikkoa ja välissä vielä juhannus, joten sillä lailla tiimien treenaaminenkin menee aika eri lailla kuin kauden aloitukseen, jonka kenttä on ollut pitkään tiedossa.

nxl2021midatlantic_layout_1.jpg

nxl2021midatlantic_layout_2.jpg

nxl2021midatlantic_layout_3.jpg

Tags