Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9095
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

NXL Europe alkaa Prahassa - 5 asiaa seurattavaksi

user image 25.05.2018
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Katsojan opasta viikonlopun turnaukseen

NXL Europe alkaa Prahassa - 5 asiaa seurattavaksi

NXL Europe vie isomman kansainvälisen paintball-sarjan ensimmäistä kertaa Tšekin tasavaltaan, jossa pelataan perjantaista sunnuntaille Prague Open. Mukana Suomesta ovat Helsinki Cyclone ja BOS Paintball, eli pitkästä aikaa enemmän kuin yksi joukkue reissussa :). NXL:n normaaliin tyyliin tarjolla on maksullinen nettilähetys keskuskentän tapahtumista.

NXL kaikkien aikojen ensimmäinen Euroopan turnaus Ranskassa tuntui sujuvan hyvin ja ilmoittautuneiden määrä onkin noussut reilusta seitsemästä kymmenestä lähelle sataa tähän toiseen turnaukseen, joten uuden isännän vierastaminen ei kovin kauaa kestänyt. Toki NXL:n systeemi, jossa pro-sarjaa lukuun ottamatta ei tarvitse maksaa koko kautta etukäteen johtaa siihen, että joukkuemäärät vaihtelevat turnauksesta toiseen jatkossakin enemmän kuin Millennium Seriesin aikaan. NXL:n jenkkilästä tuoma 10-man sivusarja ei edelleenkään ole kerännyt ilmoittautumisia etukäteen, mutta saanee muutaman joukkueen lauantaina sen jälkeen kun XBallista pudonneet joukkueet ovat selvillä.

Viisi asiaa seurattavaksi Prahassa:


1. Helsinki Cyclone


Cyclone aloitti kauden Ranskassa taistelemalla tiensä hienosti sunnuntain jatkopeleihin, joten tällä kertaa tietysti toivotaan samaa ja läpimurtoa finaaliin saakka. Alkusarjassa vastaan tulevat tällä kertaa Lucky 15s Staffordshire, Bad Boys Oss, Lion’s Martigny sekä Galapagos One41 Tortugas, joista valtaosa taitaakin olla tuttuja vastuksia joko viime turnauksesta tai viime vuodelta.


2. BOS Paintball


Järvenpääläinen BOS Paintball on mukana Prahassa XBallin kolmosdivisioonassa ja tämä taitaakin olla BOSsin ensimmäinen kerta NXL:n/Millenniumin turnauksissa, CPS-sarjassahan tiimi on vieraillut aiemminkin. Tšekissä rosterissa on yhdistelmä BOSsin ja Fieldfighterin pelaajia.

Kolmosdivisioonassa on Prahassa mukana kaksikymmentä joukkuetta. BOSsille vastaan tulevat perjantaina Cologne Hurricanes ja MPA Fusion sekä sunnuntaina Team Aweh ja How Big Is Paintball


3. Houston Heat vs Edmonton Impact


Heat ja Impact ovat kohdanneet kahden viimeisimmän NXL-turnauksen finaaleissa sekä Euroopassa että USA:ssa. Molemmilla kerroilla Heat on vienyt voiton, joka lienee käynyt hallitsevien mestareiden luonnon päälle.

Normaaliin tyyliin ottelukaavio ei aseta aiemmin hyvin sijoittuneita joukkueita vastakkain alkusarjassa, mutta toivotaan että sunnuntaina nähdään jälleen näiden kisaajien kiivas taisto. Jos se tälläkin kertaa osuu finaaliin, niin aina vain parempi.

Tai saataisiinkohan tällä kertaa joku muukin tiimi finaaliin saakka? :)


4. Naisten maaotteluturnaus


NXL Europen yhteydessä pelattavien maaotteluturnausten sarjassa on tällä kertaa mukana naisten sarja, joka edellisturnauksen tyyliin otti vähän varaslähtöä pelauttamalla alkusarjoja jo torstaina. ennen muun tapahtuman alkua. 

Uutuutena tähän maaotteluun on luotu sekä viiden että kolmen pelaajan sarjat. Mukana näyttäisi olevan tiimit ainakin Saksasta, Iso-Britanniasta, Ranskasta, Venäjältä, Panamasta sekä Etelä-Afrikasta.


5. Emelya Red Storm


Jenkkistaroja Los Angeles Infamousista ja San Antonio X-Factorista sisältävä venäläisjoukkue Emelya Red Storm saattaa sotkea tuloslistoja mukavasti. Toki keräilyjoukkueen treenaaminen jäänee aika vähiin, mutta tiimi puski Chartresissakin sunnuntaille, joten pelaajat eivät tule rapakon yli suinkaan lomailemaan. Jos peli lähtee sopivasti kulkemaan, niin joukkue voi hyvinkin olla kärkikahinoissa ja kiinnostava seurattava.

Alkusarjassa Red Storm saa kuitenkin vastaansa ranskalaisen Tontons Flingueursin ja niin ikään jenkkipelaajilla vahvistetun Expendablesin, joten ihan täysillä saa pelata jotta jatkopaikka irtoaa.


Linkkejä nettilähetyksen seuraamiseen:

 

Tagit