Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9090
Youtube-videot: 587
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Vierumäen kierrokselle lisäjoukkue 2. divisioonaan

user image 23.08.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Ehkäpä uusia joukkueita mukaan myös ensi kaudella?

Vierumäen kierrokselle lisäjoukkue 2. divisioonaan

Paintballin joukkuekadosta kärsivältä kisatiimirintamalta kuuluu välillä positiivistakin uutista, sillä ylivieskalaisen Jokilaakson Paintball ry:n joukkue lähtee mukaan Suomen Paintball-liiton kauden päätösosakilpailuun, joka pelataan Vierumäen Urheiluopiston kentällä 9.-10.9.2017.

Jokilaakson Paintballin Sami Hauhtonen kertoo, että Vierumäelle on tulossa 2. divisioonaan yhdistelmäjoukkue Vatos Locosista ja seuran naisjoukkue Vatos Locos Chicasta. Jokilaakson pelaajia on nähty tällä kaudella mukana ainakin PH Generationsin riveissä aiemmissa kisoissa, joten sillä lailla liiton kisaympyrät ovat jo osin tuttujakin. Kakkosdivisioonaa on jouduttu alkukaudesta pelaamaan viidellä joukkueella aiotun kuuden sijaan, joten päätöskierros päästä viemään läpi täydellä otteluohjelmalla Vatos Locosin kanssa, olettaen tietysti ettei poisjääntejä tule.

Osallistuminen toiminee myös vähän niin kuin testinä ensi kautta ajatellen, toivottavasti Jokilaaksosta nähdään ensi vuonna joukkue tai vaikka kaksikin mukana koko kauden verran.

Linkkejä:

Tagit