Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1495
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9096
Youtube-videot: 589
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Syys-Mekanon ensimmäisen kierroksen tuloksia Heinolasta

user image 19.08.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Sarjan syyspuoli alkuun metsäkentällä

Syys-Mekanon ensimmäisen kierroksen tuloksia Heinolasta

Päijät-Hämeen Paintball ry:n järjestämä Mekano Cupin syyspuolen kausi on saatu alkuun Heinolan Hevossaaressa pelatulla kolmiosaisen sarjan ensimmäisellä turnauksella. Sarja pelataan nimensä mukaisesti pelkästään mekaanisin värikuula-asein ja boxein ja lisäksi käytössä on tiukka pallolimitti, eli mukaan lähteminen on pyritty tekemään mahdollisimman helpoksi, kun ihan perinteisillä vuokra-aseillakin pärjää seassa kivasti. Lisäksi sarjaan osallistutaan yksilöinä, eli omaa joukkuetta ei tarvitse ensimmäiseksi olla kasaamassa, jos kisapelaamisen koittaminen kiinnostaa. Tämä ei kuitenkaan sulje pois kokeneempien harrastajien osallistumista, eli sillä lailla mukaan mahtuu kaikentasoisia pelaajia.

Mukana oli jälleen useampi pelaaja elämänsä ensimmäisessä turnauksessa, joten sillä lailla perusidea on saanut tuulta alleen. Toki pelaaminen on rennompaa kuin perinteisissä turnauksissa, mutta kieltämättä pisteiden laskeminen aina vähän nostaa sykettä eri lailla kuin ihan tavallisissa peruspeleissä.

Syyskauden ensimmäisellä kierroksella pelattiin yhteensä kuusitoista peliä ja pelaajat arvottiin joukkueisiin neljään kertaan. Kärkipaikan vei Mika Sinisalo kymmenellä voitolla, kakkoseksi Paavo Kettu niin ikään kymmenellä voitolla (tasapelit ratkaistiin eliminaatiolukujen avaulla) ja kolmanneksi Satu Heiskanen kahdeksalla voitolla.

Sarja jatkuu 23.9.2017 niin ikään Heinolassa järjestettävällä kierroksella, jolloin pelataan ns. konseptikentällä ja päätöskierros on lokakuussa Vierumäen Urheiluopiston kisakentällä.


Ensimmäisen turnauksen kärkikolmikko (vasemmalta):

Satu Heiskanen kolmanneksi, Mika Sinisalo voittoon ja Paavo Kettu kakkoseksi

 syysmekano1_001.jpg

 

Tagit