Kimmo Kainulainen

Tilastot

Uutiset: 1494
Tapahtumat: 1
Kuvat: 9095
Youtube-videot: 588
Tiedostot: 18
Ryhmät: 1

Syys-Mekano alkaa elokuussa

user image 24.07.2017
Kirjoittaja: Kimmo Kainulainen
Kategoria: Kilpapaintball
paintball.fi

Kevään turnaussarja saa jatkoa

Syys-Mekano alkaa elokuussa

Päijät-Hämeen Paintball ry järjestää jatkoa kevään Mekano Cup-turnaussarjalle. Syys-Mekanossa pelataan samaan malliin kolme turnausta Heinolan ja Vierumäen kentillä niin metsä-, nurmi kuin tekonurmipohjallakin elo-syys-lokakuussa.

Järjestelyistä vastaava Tero Kettu PH Paintballista kertoo, että Mekano Cupissa pelataan nimensä mukaisesti vain mekaanisilla värikuula-aseilla ja pienillä boxeilla käyttäen pallorajoitusta. Tällä haetaan sitä että pelaajien kulut ja ilmassa olevan kuulan määrä pysyvät kurissa, joten tapahtumat ovat helppo tapa tulla tutustumaan turnauspelaamiseen, mutta eivät kuitenkaan rajaa pois kokeneempia pelaajiakaan. Tuomarointi järjestetään parilla vakiotuomarilla sekä kierrättämällä pelaajia myös raitapaidoissa.

Toisena pääpointtina on se, että tapahtumiin osallistutaan yksilöinä. Joukkueet arvotaan osallistujista paikan päällä ja tiimejä vaihdetaan myös päivän mittaan. Tämä madaltaa uusien pelaajien osallistumiskynnystä edelleen, kun omaa joukkuetta ei tarvitse kasata vaan mukaan pääsee helposti. Samalla punnitaan myös pelaajien yhteistyökyvyt aivan tuntemattomienkin pelaajien kanssa.

Kevätpuoleen nähden sääntöjä on kehitelty eteenpäin siten, että kauden parhaiden pelaajien lisäksi palkitaan myös kolme parasta joka turnauksessa. Erot saadaan selville pitämällä kirjaa voitetuista peleistä ja eliminaatioeroista. Jos sijoituksen eivät muuten selviä, niin viime kädessä paremmuus ratkotaan sitten päivän päätteeksi 1 vs 1 –peleillä.

Syys-Mekanon turnauspäivät:

Ensimmäisen kierroksen lisäinfoja on luvassa lähitulevaisuudessa.

Linkkejä:

 

Tagit