Forumin käyttö @petro-tiihonen

Putros
@petro-tiihonen
20/09/12 05:05:58
5 viestiä

asetta hankkimassa



Aloittelijoiden kysymykset



Mitkä on noissa kuulissa konkreettisimmat erot? Kaikille aseille ei ilmeisesti sovi kaikki kuulat. joissain kuulissa ominaisuutena on "rental", eli vuokraukseen sopivat. Mikähän on sen idea?

Putros
@petro-tiihonen
19/09/12 18:02:14
5 viestiä

asetta hankkimassa



Aloittelijoiden kysymykset



Kiitoksia noista tiedoista. Kyllä vaan houkuttelisi kovasti tuo A-5 tai Bravo One/Sierra One, tuo Sierra One on melkein hienompi. Jos noissa on sähkökahvat niin onks niissä joku nappi aseessa aina mistä vaihtaa tulimoodi? Tuo Response idea kyllä kuulostaisi hyvälle toisaalta, mutta jos tuohon Bravoon on hankala saada niin ei tule sit kysymykseen. Tollasta BT-4 Delta merkkainta katselin tänään kanssa, kellään mitään kokemuksia/tietoja siitä? 

Mites noiden kuulien kanssa, mitä suosittelisitte meille käytettäväks metsä peliin? Vuokraamosta saadut kuulat oli jotain Zero merkkisiä muistaakseni, katselin vaan että netistä sais kyllä halvemmalla suurimman osan kuulista.

Putros
@petro-tiihonen
19/09/12 06:48:53
5 viestiä

asetta hankkimassa



Aloittelijoiden kysymykset



Jees, kiitokset noista vastauksista! Ja Jesper, tuo kommenttini yläällä olikin tarkoitettu vain ensimmäiseen vastaukseen, joka ei mielestäni hirveästi kysymyksiini vastannut. Kiire ei ole :)

Ja asiaan... Tietty maski pitää olla kunnollinen, huomannut että nuo vuokramaskit kun huurtuu niin johan on paska pelata. Se on aikeissa kyllä hommata vaikka pelit rajoittuukin kaveriporukan kesken pelattaviin peleihin. Ja noista aseista.... Nuo Bravo One ja A5 taitaa olla itselle ne mieluisimmat, kuitenkin battlet meillä keskittyy metsässä pelattavaan hyvin sota tyyliseen peliin, jossa haetaan "sotafiilistä". Kannattaako noita aseita ostaa käytettynä? Näyttäs yks herkullinen A5 olevan käytettynä myynnissä :)

Miten noissa sähkökahvoissa kestää patterit? Ja jos patteri loppuu toimiiko edelleen semi-autona? 

Putros
@petro-tiihonen
18/09/12 20:39:25
5 viestiä

asetta hankkimassa



Aloittelijoiden kysymykset



Eli noihin kysymyksiin aseista on mahdoton saada vastausta :D? täytynee siis etsia joku ulkomainen foorumi jossa joku ehkä voi jopa vastata kysyttyihin kysymyksiin.

Putros
@petro-tiihonen
18/09/12 20:23:00
5 viestiä

asetta hankkimassa



Aloittelijoiden kysymykset



Moro. Olis aloittelijan kysymyksiä aseen hankkimisesta. Aseista ei itsellä oikein ole ymmärrystä (muuta kun mitä tullut Tippmannin 98 vuokra-aseilla pelattua) joten kärsivällisyyttä kiitos :)

Eli mieli tekis hankkia itselle ase jota vois käyttää kun pelaillaan kaveri porukassa huvikseen. Oon katsellut kolmea vaihtoehtoa, mutta viisaammat voisitte kertoa niistä hieman enemmän (jos jollain riittää inspiraatio) ja kertoa vähän plussia sekä miinuksia ja suosituksia.

Tippmann 98 AK-customoinnilla..... On ilmeisesti todella toimintavarma vekotin, ja hyvä peruspyssy.Tuohon ei taida sarjatuli mahdollisuutta saada?

Tippmann Bravo One...... Olis ihan mukavan näköinen pyssy, ja tuohon olis sähkökahva mahdollisuuskin sitten. Onko kuinka luotettava vekotin? Mitenkäs tuo sähkökahvan toimivuus, onko paljon ongelmia? tarvitseeko jonkun erikois loaderin?

Tippmann A-5.... Olis periaatteessa houkuttelevin vaihtoehto, tosin kallein. Jotain pahaa luin jostain Cyclon jutusta, mutta enhän siitä mitään ymmärtäny niin kertokaa mielipiteitänne reilusti tuostakin.

Kertokaa ja valaiskaa noista perusasioista tyhmää. Kun ei näistä mitään ymmärrä :(


viimeisin viesti: @petro-tiihonen: 29/12/16 23:35:22