Forum Activity for @ph-paintball

PH Paintball
@ph-paintball
22/05/19 09:09:49
187 posts

Magfed Games: Bunker Busters Heinolassa 30.6.2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

magfed_bb_fs_001.jpg

Pelit lähenee . Ja kun magfed-peleistä on kyse, niin mukaan sopivat mainiosti pyrstölliset kuulat, joten arvotaan osallistujien kesken yksi 250 kappaleen laatikko First Strike-pyrstökuulia.


Laatikko arvotaan ennen pelien alkua klo 11 paikalla olevien pelaajien kesken, eli voittaja pääsee käyttelemään niitä halutessaan saman tien peleissä.

PH Paintball
@ph-paintball
19/05/19 22:45:49
187 posts

Harrastepelejä Heinolassa toukokuussa 2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Sunnuntaina urakoitiin Hevossaaren kentillä naisten pelit, junnupelit ja viikkopelit, kiitokset kaikille osallistujille :)

Jatkoa seurailee jälleen viikon päästä sunnuntaina.

ph.JPG

PH Paintball
@ph-paintball
15/05/19 10:25:03
187 posts

12 Gram Challenge 2 Heinolassa 26.5.2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Tuolla kuvia viime vuoden pelin kalustosta, saataisiinkohan tällä kertaa Splatmasteriakin kentälle? :)

paintball.fi/kimmo-kainulainen/valokuvat/...

12gramchallengejamekaanisetmetsapelit292018heinolassagalleryimage.jpg

PH Paintball
@ph-paintball
12/05/19 18:17:20
187 posts

Kisapeliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella 2019


Peliseuraa

ph_avoimet_treenit.jpg

Kisatreeniseuraa kaudella 2019

Viime vuoden malliin PH Paintball järjestää kesäkaudella 2019 avoimia kisatreenejä Vierumäen Urheiluopistolla olevalla keinunurmikentällä. Mukana niin erilaisia harjoitteita kuin myös pelaamista.

Pääsääntöisesti treenit ovat keskiviikkoiltaisin klo 18 alkaen, tervetuloa mukaan. Treeneistä ilmoitellaan kalenterissa, ilmoittaudu mukaan suoraan tapahtumien kautta esim. Facebookissa tai alta löytyvillä yhteystiedoilla.

Mukaan toimintaan?

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnoissa tietysti neuvotaan. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla ja Facebookissa:


ph_avoimet_treenit.jpg ph_avoimet_treenit.jpg - 1.7MB

updated by @ph-paintball: 12/05/19 18:17:57
PH Paintball
@ph-paintball
10/05/19 10:46:02
187 posts

Magfed Games: Bunker Busters Heinolassa 30.6.2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

ph_bunker_busters_2019.jpg

Magfed Games: Bunker Busters Heinolassa 30.6.2019


PH Paintball/Vanguard järjestää sunnuntaina 30.6.2019 magfed-pelit Heinolan Hevossaaressa metsä- ja rakennetuilla kentällään.

Teemana Bunker Busting, eli pelataan pääasiassa bunkkerin valtausta sekä muita hyökkäys/puolustus-pelimuotoja. Alustoina sekä metsä- että rakennetut kentät ja niiden yhdistelmät.

Infoilua:

 • Portti aukeaa klo 10, ole paikalla niin että voit aloittaa pelaamisen klo 11. Pelit käyntiin, kun sopivan kokoinen määrä pelaajia on valmiina. Pelejä jatkuu iltapäivään klo 14-15 välille miten porukalla on intoa. Pyritään pitämään hyvä pelitahti ja lyhyet tauot. Ruokatauko jossain välissä jos pelaajat sitä haluavat, nuotio on jos ei metsäpalovaroitusta. (Magfed-pelien jälkeen normaalit viikkopelit mekaanisilla mutkilla alkaen klo 15, tervetuloa niihinkin samalla pelimaksulla.)
 • Parkkeeraus kenttien välittömässä läheisyydessä, taukoalueella käytössä sadekatos ja pöytiä. Taukoalue on erotettu kentistä suojaverkoin.
 • Pelataan paintballin magfed-mutkilla, eli piipun alta lippaista syöttävillä värikuula-aseilla, eli MFOG (Magfed Only Games).
 • Normipelaajalla max lipaskoko 35 kuulaa (eli käytännössä tavallisten lippaiden lisäksi pienintä markkinoilta löytyvää rumpulipasta voi käyttää, jos semmoinen joltakulta löytyy). Eri pelimuodoissa saattaa olla käytössä esim. tehtävän kohteiden suojina isompia kuulamääriä käyttäviä tulitukimutkia. (Jos sinulta löytyy box mag-tyyppistä isoa lipasta niin ole mieluusti etukäteen yhteydessä jos saataisiin käyttöön jossain pelimuodossa, mutta varaudu pelaamaan normilippain.)
 • Pelaajilla saa olla kentällä mukana kivääri- ja pistoolimalliset värikuula-aseet. Ei rajoitusta lipasmääriin, saapi kantaa niin paljon kuin jaksaa.
 • Joissain pelimuodoissa käytössä rajoitetusti kilpiä, näitä tulee järjestäjän puolelta. Voi tuoda myös omia, mutta niitä ei siis kaikissa pelimuodoissa voi käyttää. (Jos olet tuomassa kilven, niin infoa järjestäjää etukäteen, niin voidaan säätää pelimuotoja isomman kilpimäärän mukaan.)
 • Ei omia väri- tai savukranuja, näitä tulee järjestäjältä pelimuotojen tarpeiden mukaan.
 • Henk. koht. PMR-radioiden käyttö sallittua/toivottua, ovat pelimuodoista riippuen enemmän ja vähemmän hyödyllisiä :).
 • Osallistumismaksu 5 eur (varaa tasaraha, kiitos!), sisältää paineilmatäytöt.
 • Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.
 • Omat kuulat sallittu, tavallisia ja nk. pyrstökuulia voi käyttää. Tavallista kuulaa paikanpäältä rajoitetusti myös saatavilla 10-15 eur/pussi laadusta riippuen, mieluiten varaa etukäteen jos tarvetta.
 • Lähtönopeusraja normaali 300 fps:ää.
 • Piippusukkien käyttöpakko muualla kuin pelikentällä ja kronoalueella.
 • Lisäinfoja tässä ketjussa tai vaikka sähköpostilla magfed@phpaintball.fi
 • Ilmoittautumiset tähän ketjuun, FB-tapahtumaan (linkki alla) tai sähköpostilla magfed@phpaintball.fi
 • lähimmät kaupat ja otto-automaatti tulotien varressa ostoskeskuksessa n. 2 kilometrin päässä
 • muutokset mahdollisia

Linkkejä:

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

 


ph_bunker_busters_2019.jpg ph_bunker_busters_2019.jpg - 1.9MB

updated by @ph-paintball: 10/05/19 16:24:57
PH Paintball
@ph-paintball
07/05/19 21:22:04
187 posts

12 Gram Challenge 2 Heinolassa 26.5.2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

ph_12gram_challenge_2.jpg

12 Gram Challenge 2


Viime vuoden tapahtuman malliin PH Paintball haastaa pelaajia 12 grammaisilla kapseleilla toimivien värikuula-aseidensa kanssa pelaamaan Heinolan Hevossaareen sunnuntaina 26.5.2019, jos vain löytyy sopivaa kalustoa. Tai löytyyhän niitä Suomesta varmaan kolmi- tai nelinumeroinen määrä, mutta löytyykö pelaajia kentälle saakka? :) Eli nyt Splatmasterit, PGP:t ja ties mitkä vanhat ja uudemmatkin mutkat pölyttymästä esiin ja käyttöön.

Tavoitteena olisi siis saada mukaan niin vanhempaa kalustoa kuin myös pelaajia ulkoiluttamaan uusia pistooleja, jotka eivät kakkosmutkana ollessaan saa kovin paljon käyttöä. Pelataan metsä- ja rakennetuilla kentillä, portti aukeaa klo 10, tule paikalle niin että olet valmiina pelaamaan klo 11. Pelit päättyvät klo 14-15 välillä miten on intoa pelata. (Näiden pelien jälkeen kentällä mekaaniset metsäpelit alkaen klo 15, tervetuloa myös sinne mukaan samalla osallistumismaksulla joko 12 grammaisilla pelejä jatkaen taikka sitten muilla mutkilla.)

Varusteita ei rajailla sen enempää iän mukaan, tervetuloa mukaan uudenkarhealla pistoolilla tai museoikäisellä varusteella. Käytössä pitää olla yksi kapseli kerrallaan, eli pikavaihtajat sallitaan, mutta kaasu aseeseen siis vain yhdestä kapselista kerrallaan. Weirdotkin viritykset sallitaan, jos joku saa nykyaikaisen sähkömutkan toimimaan kapseleilla niin sekin käy :)

Mutkassa kerrallaan max 25 värikuulaa, eli stick feedejä ja tuubeja käyttöön taikka sitten nykyaikaisia piipun alta syöttäviä lippaita. Pikku boxitkin kelpaavat, mutta täyttö sitten tuubeilla, ei bulkkeja kentälle.

-Osallistumismaksu 5 eur. Omat kuulat ja CO2-kapselit sallittu, paikanpäältä rajoitetusti myös saatavilla, varmista/tilaa mieluiten etukäteen jos tarvitset. Mieluiten kannattaa itse tuoda sellaisen valmistajan kapseleita joiden tiedät varmasti toimivan omassa mutkassa, kapseleiden ulkomittojen ”standarditkin” tuntuvat  varsin häilyviltä.

-Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.

-Poikkeuksellisesta varustuksesta johtuen vuokrakamoja ei ole näihin peleihin tarjolla.

-Pelataan erilaisia pelimuotoja metsä- ja rakennetuilla kentillä pelaajien halujen mukaan.

-Suositusikäraja ilman aikaisempaa kokemusta vähintään 12 vuotta.

-Lähtönopeusraja 300 fps

-Piippusukkien käyttö pakollista muualla kuin pelikentällä pelien ollessa käynnissä

-Muutokset mahdollisia


Jos 12 grammaiset kapselit eivät ole tuttuja, niin kyseessä ovat 12 grammaa CO2-kaasua (hiilidioksidi) sisältävät metalliset kapselit, joita käytetään esim. värikuulapistooleissa sekä erilaisissa ilmapistooleissa. Kapselit ovat yleensä kertakäyttöisiä, aseeseen laitettaessa venttiilin piikki pistää kapselin päätyyn reiän, josta kaasu pääsee värikuula-aseeseen. Yleensä kapselilla ampuu noin 20-40 normaalikokoista .68 kaliiberin värikuulaa (riippuen aseen mallista), pienempiä kuulia reilusti enemmän. Kapselien vaihtaminen kentällä vie aseen mallista riippuen enemmän tai vähemmän aikaa, jolloin asetta ei voi laukaista, joten se vaikuttaa aika tavalla pelaamiseen. Lajin alkuaikoina kaikki värikuula-aseet käyttivät 12 gramman kapseleita, ennen kuin isompia CO2- säiliöitä ja sitten paineilmapulloja alettiin mukauttaa paintball-käyttöön.

Kapselit ovat englanniksi esim. ”12 gram CO2 cartridge” tai ”CO2 capsule” tai ”CO2 powerlet.” Niitä löytyy myös muita kokoja pienemmistä isompiin, joilla on aika kirjo eri käyttötarkoituksia, esim. pelastusliiveissä  nk. ”paukkuliivien” täyttämiseen.


Yleistä tietoa seurasta kotisivuilta PHpaintball.fi tai FB-sivuilta www.facebook.com/paijatpb/

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.


ph_12gram_challenge_2.jpg ph_12gram_challenge_2.jpg - 1.8MB

updated by @ph-paintball: 07/05/19 21:22:42
PH Paintball
@ph-paintball
06/05/19 12:05:30
187 posts

Avoimia treenejä Vierumäellä toukokuussa 2019


Kilpapaintball

ph_avoimet_treenit.jpg


Avoimia treenejä Vierumäellä toukokuussa:

 • 9.5.2019 klo 18-21 HUOM! Päivä muuttunut alkuperäisestä
 • 15.5.2019 klo 18-21
 • 22.5.2019 klo 18-21
 • 29.5.2019 klo 18-21

Avoimet pelit Vierumäen kisakentällä keinonurmella klo 18-21 by PH Paintball.

Paikalle hyvä tulla esim. puolta tuntia ennen aloitusta jotta saa varusteet järjestykseen ennen aloitusta.

Pelimaksu 5 eur, sisältää paineilman.

Omilla kuulilla voi pelata ja paikanpäältäkin voi ostaa, tilaa pallot mieluiten etukäteen.

Kenttä on Scandic-hotellilta päin tullessa Vierumäki Areenan jälkeen vasemmalla.

vierumaki_ajoohje.PNG


ph_avoimet_treenit.jpg ph_avoimet_treenit.jpg - 1.7MB
PH Paintball
@ph-paintball
06/05/19 10:17:19
187 posts

Harrastepelejä Heinolassa toukokuussa 2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Toukokuun viikkopelit saatiin sunnuntaina kivasti käyntiin viidentoista pelaajan voimin. Kokeiltiin pelaamista yhdistetyillä metsä- ja kyläkentällä ja päästiin myös pelaamaan uuden pelimuodon ensimmäiset testit.

Seuraavat viikkopelit sunnuntaina 19.5.2019 alkaen klo 15-

ph.JPG

PH Paintball
@ph-paintball
29/04/19 13:19:53
187 posts

Harrastepelejä Heinolassa toukokuussa 2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

ph_viikkopelit_toukokuu_2019.jpg

Harrastepelejä Heinolassa toukokuussa 2019


 • PELATTU sunnuntaina 5.5.2019 klo 15-
 • PELATTU sunnuntaina 19.5.2019 klo 15-
 • sunnuntaina 26.5.2019 klo 15- tapahtuma Facebookissa

PH Paintball järjestää paintballin MEKAANISET HARRASTEPELIT Heinolan Hevossaaressa.

-Portti aukeaa klo 14, aloitus noin klo 15. Paikalla on hyvä olla esim. puolta tuntia aiemmin jotta saat kamat valmiiksi peleihin. Pelit käyntiin, kun sopivan kokoinen määrä pelaajia on valmiina. Pyritään pitämään hyvä pelitahti ja lyhyet tauot. Tauko jossain välissä jos pelaajat sitä haluavat.

-Osallistumismaksu 5 eur jos ennakkoilmoittautuu viimeistään edellispäivänä, 10 eur ilman ennakkoilmoittautumista.

-Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.

-Pelit pelataan 100 kuulaa per peli rajoituksella. Omat kuulat sallittu, palloja saatavilla paikanpäältä rajoitetusti, hintaa 10 eur pussi/500 kpl. Varaa etukäteen jos tarvitset, kiitos!

-Pelataan metsä- ja rakennetuilla kentillä pelaajien halujen mukaan.

-Suositusikäraja ilman aikaisempaa kokemusta vähintään 12 vuotta.

-Ei sähkötoimisia merkkaimia eikä loadereita

-Lähtönopeusraja 300 fps

-Piippusukkien käyttö pakollista muualla kuin kronoalueella ja pelikentällä pelien ollessa käynnissä

-Lopetusajankohta vähän sen mukaan miten porukka jaksaa pelata.

-Tarvittaessa lainavarusteet 10 eur setti ilman haalareita. Varaa etukäteen, kiitos!

-Pelaamiseen soveltuvat omat vaatteet, lenkkarit, hanskat, huivi, pipo tai lakki suositeltavat. Vanha huono pyyhe tai talouspaperia osumien putsaamiseen.

-Muutokset mahdollisia

Yleistä tietoa seurasta kotisivuilta ja kuvia kentiltä http://www.PHpaintball.fi tai FB-sivuilta https://www.facebook.com/paijatpb/

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.


ph_viikkopelit_toukokuu_2019.jpg ph_viikkopelit_toukokuu_2019.jpg - 1.8MB

updated by @ph-paintball: 19/05/19 22:46:07
PH Paintball
@ph-paintball
29/04/19 10:43:42
187 posts

Metsäpelejä Heinolassa huhtikuussa 2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Sunnuntaina päästiin pelaamaan reilummasti, kun aamummalla väännettiin magfed-kalustolla CSAR-pelissä ja sen jälkeen mekaaniset metsäpelit perään.

Kiitokset jälleen kaikille osallistujille läheltä ja kauempaa :).

Toukokuun viikkopeleistä infoja tulossa.

csar2019_pk_001.jpg

1