Forum Activity for @ph-paintball

PH Paintball
@ph-paintball
14/07/19 20:17:05
209 posts

Harrastepelejä Heinolassa heinäkuussa 2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Pitkälti toistakymmentä peluria jälleen mukana harrastepeleissä :).

Jatkoa seuraa taas viikon päästä sunnuntaina, tervetuloa mukaan.

ph2.JPG

PH Paintball
@ph-paintball
11/07/19 11:34:52
209 posts

Active Hours paintball-pelejä Vierumäellä kesällä 2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Vierumäellä pari viikkoa pyörineet tämän kesän Active Hours-paintballpelit ovat olleet suosittuja, osallistujia on ollut 20+ per kerta. Pelit pelataan pienemmällä .50 kaliiberin kuulalla ja mukana on ollut mm. perheitä lajiin tutustumassa.

Pelit jälleen tänään torstaina (11.7.2019) klo 17 ja lauantaina samoin alkaen klo 17, lisäinfoja ja liput Vierumäen tapahtumakalenterista kohdasta "Avoin paintball"


activehours2019.jpg

PH Paintball
@ph-paintball
08/07/19 20:49:29
209 posts

Magfed Mayhem Heinolassa 3.8.2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

magfed_mayhem_2019.jpg


Magfed Mayhem Heinolassa 3.8.2019


PH Paintball/Vanguard järjestää lauantaina 3.8.2019 magfed-tapahtuman Heinolan Hevossaaressa metsä- ja rakennetuilla kentällään.

Kenttien käyttö pelaajamäärän mukaan, isommalla ryhmällä tavoitteena yhdistää kaikki kolme kenttää yhteen erilaisia hyökkäys/puolustus-pelimuotoja varten, pelaten molempiin suuntiin.

Infoilua:

 • Portti aukeaa klo 9.30, ole paikalla niin että voit aloittaa pelaamisen klo 11. Pelit käyntiin, kun sopivan kokoinen määrä pelaajia on valmiina. Pelejä jatkuu iltapäivään klo 17 tienoille miten porukalla on intoa. Pyritään pitämään hyvä pelitahti ja lyhyet tauot. Ruokatauko jossain välissä jos pelaajat sitä haluavat, nuotio on jos ei metsäpalovaroitusta.
 • Parkkeeraus kenttien välittömässä läheisyydessä, taukoalueella käytössä sadekatos ja pöytiä (katettua tilaa tietysti rajallisesti). Taukoalue on erotettu kentistä suojaverkoin.
 • Pelataan paintballin magfed-mutkilla, eli piipun alta lippaista syöttävillä värikuula-aseilla, eli MFOG (Magfed Only Games).
 • Normipelaajalla max lipaskoko 35 kuulaa (eli käytännössä tavallisten lippaiden lisäksi pienintä markkinoilta löytyvää rumpulipasta voi käyttää, jos semmoinen joltakulta löytyy). Eri pelimuodoissa saattaa olla käytössä esim. tehtävän kohteiden suojina isompia kuulamääriä käyttäviä tulitukimutkia. (Jos sinulta löytyy box mag-tyyppistä isoa lipasta niin ole mieluusti etukäteen yhteydessä jos saataisiin käyttöön jossain pelimuodossa, mutta varaudu pelaamaan normilippain.)
 • Pelaajilla saa olla kentällä mukana kivääri- ja pistoolimalliset värikuula-aseet. Ei rajoitusta lipasmääriin, saapi kantaa niin paljon kuin jaksaa.
 • Joissain pelimuodoissa käytössä rajoitetusti kilpiä, näitä tulee järjestäjän puolelta. Voi tuoda myös omia, mutta niitä ei siis kaikissa pelimuodoissa voi käyttää. (Jos olet tuomassa kilven, niin infoa järjestäjää etukäteen, niin voidaan säätää pelimuotoja isomman kilpimäärän mukaan.)
 • Ei omia väri- tai savukranuja, näitä tulee järjestäjältä pelimuotojen tarpeiden mukaan.
 • Henk. koht. PMR-radioiden käyttö sallittua/toivottua, ovat pelimuodoista riippuen enemmän ja vähemmän hyödyllisiä :).
 • Osallistumismaksu 5 eur (varaa tasaraha, kiitos!), sisältää paineilmatäytöt.
 • Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.
 • Omat kuulat sallittu, tavallisia ja nk. pyrstökuulia voi käyttää. Tavallista kuulaa paikanpäältä rajoitetusti myös saatavilla 10-15 eur/pussi laadusta riippuen, mieluiten varaa etukäteen jos tarvetta.
 • Lähtönopeusraja normaali 300 fps:ää.
 • Piippusukkien käyttöpakko muualla kuin pelikentällä ja kronoalueella.
 • Lisäinfoja tässä ketjussa tai vaikka sähköpostilla magfed@phpaintball.fi
 • Ilmoittautumiset tähän ketjuun, FB-tapahtumaan (linkki alla) tai sähköpostilla magfed@phpaintball.fi
 • lähimmät kaupat ja otto-automaatti tulotien varressa ostoskeskuksessa n. 2 kilometrin päässä
 • muutokset mahdollisia

Linkkejä:

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

 


magfed_mayhem_2019.jpg magfed_mayhem_2019.jpg - 1.6MB
PH Paintball
@ph-paintball
08/07/19 16:34:15
209 posts

Metsäliigan Heinolan kierros 13.7.2019


Kilpapaintball

Kierros lähenee, lauantaina nähtäneen alla olevan videon Iso-K:n ja PMM:n pelistä uusinta myöskin.

Kenttä on tosiaan nyt kesäkunnossa aivan eri näköinen tämän keväisen kierroksen sijaan, harmaus on vaihtunut vehreyteen :)


PH Paintball
@ph-paintball
07/07/19 20:01:44
209 posts

Harrastepelejä Heinolassa heinäkuussa 2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Tänään saatiin talkoiltua Vierumäen kentän turffia pätkän verran lisää uusiksi ja sen jälkeen metsäpelit Hevossaaressa, vähän kastuttiin mutta pahimmat sateet sentään vältettiin. Kiitokset jälleen kaikille osallistujille :).

Pelit jatkuvat taas viikon päästä sunnuntaina, tervetuloa mukaan.

ph.JPG

PH Paintball
@ph-paintball
03/07/19 09:09:28
209 posts

Metsäliigan Heinolan kierros 13.7.2019


Kilpapaintball

Viimeisimmästä Heinolan Metsäliigasta on jo aikaa, mutta niin hyvin tiimit ovat pysyneet hengissä, että tulevalla kierroksella taidetaan nähdä uusintä näidenkin joukkueiden kohtaamisesta :)


PH Paintball
@ph-paintball
02/07/19 13:01:18
209 posts

12 Gram Challenge 3 Heinolassa 28.7.2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

12gram_challenge_3.jpg


12 Gram Challenge 3


Taas mennään, eli 12 grammaisilla CO2-kapseleilla toimivien mutkien pelit järjestetään jo kolmatta kertaa Heinolan Hevossaaren kentillä, tapahtuman päivämäärä on sunnuntai 28.7.2019. Eli nyt Splatmasterit, PGP:t ja ties mitkä vanhat ja uudemmatkin mutkat pölyttymästä esiin ja käyttöön.

Tavoitteena olisi siis saada mukaan niin vanhempaa kalustoa kuin myös pelaajia ulkoiluttamaan uusia pistooleja, jotka eivät kakkos-, kolmos- tai nelosmutkana ollessaan saa kovin paljon käyttöä. Pelataan metsä- ja rakennetuilla kentillä, portti aukeaa klo 10, tule paikalle niin että olet valmiina pelaamaan klo 11. Pelit päättyvät klo 14-15 välillä miten on intoa pelata. (Näiden pelien jälkeen kentällä mekaaniset metsäpelit alkaen klo 15, tervetuloa myös sinne mukaan samalla osallistumismaksulla joko 12 grammaisilla pelejä jatkaen taikka sitten muilla mutkilla.)

Varusteita ei rajailla sen enempää iän mukaan, tervetuloa mukaan uudenkarhealla pistoolilla tai museoikäisellä varusteella. Käytössä pitää olla yksi kapseli kerrallaan, eli pikavaihtajat sallitaan, mutta kaasu aseeseen siis vain yhdestä kapselista kerrallaan. Weirdotkin viritykset sallitaan, jos joku saa nykyaikaisen sähkömutkan toimimaan kapseleilla niin sekin käy :)

Mutkassa kerrallaan max 25 värikuulaa, eli stick feedejä ja tuubeja käyttöön taikka sitten nykyaikaisia piipun alta syöttäviä lippaita. Pikku boxitkin kelpaavat, mutta täyttö sitten tuubeilla, ei bulkkeja kentälle.

-Osallistumismaksu 5 eur. Omat kuulat ja CO2-kapselit sallittu, paikanpäältä rajoitetusti myös saatavilla, varmista/tilaa mieluiten etukäteen jos tarvitset. Mieluiten kannattaa itse tuoda sellaisen valmistajan kapseleita joiden tiedät varmasti toimivan omassa mutkassa, kapseleiden ulkomittojen ”standarditkin” tuntuvat  varsin häilyviltä.

-Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.

-Poikkeuksellisesta varustuksesta johtuen vuokrakamoja ei ole näihin peleihin tarjolla.

-Pelataan erilaisia pelimuotoja metsä- ja rakennetuilla kentillä, pelaajamäärästä riippuen joko joukkueina tai kaikki kaikkia vastaan.

-Suositusikäraja ilman aikaisempaa kokemusta vähintään 12 vuotta.

-Lähtönopeusraja 300 fps

-Piippusukkien käyttö pakollista muualla kuin pelikentällä pelien ollessa käynnissä

-Muutokset mahdollisia


Jos 12 grammaiset kapselit eivät ole tuttuja, niin kyseessä ovat 12 grammaa CO2-kaasua (hiilidioksidi) sisältävät metalliset kapselit, joita käytetään esim. värikuulapistooleissa sekä erilaisissa ilmapistooleissa. Kapselit ovat yleensä kertakäyttöisiä, aseeseen laitettaessa venttiilin piikki pistää kapselin päätyyn reiän, josta kaasu pääsee värikuula-aseeseen. Yleensä kapselilla ampuu noin 20-40 normaalikokoista .68 kaliiberin värikuulaa (riippuen aseen mallista), pienempiä kuulia reilusti enemmän. Kapselien vaihtaminen kentällä vie aseen mallista riippuen enemmän tai vähemmän aikaa, jolloin asetta ei voi laukaista, joten se vaikuttaa aika tavalla pelaamiseen. Lajin alkuaikoina kaikki värikuula-aseet käyttivät 12 gramman kapseleita, ennen kuin isompia CO2- säiliöitä ja sitten paineilmapulloja alettiin mukauttaa paintball-käyttöön.

Kapselit ovat englanniksi esim. ”12 gram CO2 cartridge” tai ”CO2 capsule” tai ”CO2 powerlet.” Niitä löytyy myös muita kokoja pienemmistä isompiin, joilla on aika kirjo eri käyttötarkoituksia, esim. pelastusliiveissä  nk. ”paukkuliivien” täyttämiseen.


Yleistä tietoa seurasta kotisivuilta http://www.PHpaintball.fi tai FB-sivuilta https://www.facebook.com/paijatpb/

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.


12gram_challenge_3.jpg 12gram_challenge_3.jpg - 876KB
PH Paintball
@ph-paintball
01/07/19 11:41:48
209 posts

Avoimia treenejä Vierumäellä heinäkuussa 2019


Kilpapaintball

ph_avoimet_treenit.jpg


Avoimia treenejä Vierumäellä heinäkuussa:


Avoimet pelit Vierumäen kisakentällä keinonurmella klo 18-21 by PH Paintball.

Paikalle hyvä tulla esim. puolta tuntia ennen aloitusta jotta saa varusteet järjestykseen ennen aloitusta.

Pelimaksu 5 eur, sisältää paineilman.

Omilla kuulilla voi pelata ja paikanpäältäkin voi ostaa, tilaa pallot mieluiten etukäteen.

Kenttä on Vierumäki Resort-hotellilta (entinen Scandic) päin tullessa Vierumäki Areenan jälkeen vasemmalla.

vierumaki_ajoohje.PNG


ph_avoimet_treenit.jpg ph_avoimet_treenit.jpg - 1.7MB
PH Paintball
@ph-paintball
01/07/19 11:36:56
209 posts

Harrastepelejä Heinolassa heinäkuussa 2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

ph_viikkopelit_toukokuu_2019.jpg

Harrastepelejä Heinolassa heinäkuussa 2019PH Paintball järjestää paintballin MEKAANISET HARRASTEPELIT Heinolan Hevossaaressa.

-Portti aukeaa klo 14, aloitus noin klo 15. Paikalla on hyvä olla esim. puolta tuntia aiemmin jotta saat kamat valmiiksi peleihin. Pelit käyntiin, kun sopivan kokoinen määrä pelaajia on valmiina. Pyritään pitämään hyvä pelitahti ja lyhyet tauot. Tauko jossain välissä jos pelaajat sitä haluavat.

-Osallistumismaksu 5 eur jos ennakkoilmoittautuu viimeistään edellispäivänä, 10 eur ilman ennakkoilmoittautumista.

-Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.

-Pelit pelataan 100 kuulaa per peli rajoituksella. Omat kuulat sallittu, palloja saatavilla paikanpäältä rajoitetusti, hintaa 10 eur pussi/500 kpl. Varaa etukäteen jos tarvitset, kiitos!

-Pelataan metsä- ja rakennetuilla kentillä pelaajien halujen mukaan.

-Suositusikäraja ilman aikaisempaa kokemusta vähintään 12 vuotta.

-Ei sähkötoimisia merkkaimia eikä loadereita

-Lähtönopeusraja 300 fps

-Piippusukkien käyttö pakollista muualla kuin kronoalueella ja pelikentällä pelien ollessa käynnissä

-Lopetusajankohta vähän sen mukaan miten porukka jaksaa pelata.

-Tarvittaessa lainavarusteet 10 eur setti ilman haalareita. Varaa etukäteen, kiitos!

-Pelaamiseen soveltuvat omat vaatteet, lenkkarit, hanskat, huivi, pipo tai lakki suositeltavat. Vanha huono pyyhe tai talouspaperia osumien putsaamiseen.

-Muutokset mahdollisia

Yleistä tietoa seurasta kotisivuilta ja kuvia kentiltä http://www.PHpaintball.fi tai FB-sivuilta https://www.facebook.com/paijatpb/

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.


ph_harrastepelit_2019.jpg ph_harrastepelit_2019.jpg - 1.8MB

updated by @ph-paintball: 14/07/19 20:15:21
PH Paintball
@ph-paintball
30/06/19 21:10:39
209 posts

Magfed Games: Bunker Busters Heinolassa 30.6.2019


Metsä-, magfed- ja harrastepelaaminen

Tänään saatiin todella peinttirikas viikko päätökseen magfed-peleillä ja niiden päälle vielä normi harrastepelit, kiitokset kaikille mukana olleille!

20190630_120432878_iOS.jpg

1