Tietoja kaivataan: "Evolution X Autococker"

Teemumatu
Teemumatu
@teemumatu
4 years ago
2 posts

Hakusessa olisi siis tietoja otsikon mukaisesta, suht vanhasta ja harvinaisen oloisesta Paintball merkkaimesta.

Itse olen sen verran saanut selville, että nämä taitavat Paintball keskuudessa olla jonkin sortin keräilyharvinaisuuksia. Osia myydään todella kalliilla ebayssä enkä tainnut nähdä kokonaista merkkainta ollenkaan kenenkään myyvän.

Mikä tämänlaisen Evo X:n hinta mahtaisi olla Suomessa ja onko niitä täällä ylipäätään?

Pahoittelut ylläpidolle jos tuli väärälle alueelle. 

Arvostan suuresti jokaista auttavaa ja asiasta tietävää ihmistä! 

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
4 years ago
2,375 posts

Taitaa Evoja Suomessa jokunen olla, tosin onko ne vanhempia vai sitten noita X-malleja, niin ei oma silmä riitä heti tunnistamaan.

Ei varmaan kyllä tule myyntiin kovin usein, ovat niitä harvoja juttuja peinttihommissa joissa arvo saattaa ajan kanssa vaan kasvaa :). Sikälikin harvinaisempi juttu, että valmistaja Belsales on Englannista, kun valtaosa Autocockereiden virityspajoista on jenkkejä, joten murtautuminen sille markkinalle arvostettuun asemaan ei ole mikään pikkujuttu.
--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry
Teemumatu
Teemumatu
@teemumatu
4 years ago
2 posts
Kiitos paljon vastauksesta.

Vaikkakin todella hienoja ja monimutkaisia ja aikaansa edellä olevia merkkaimia nämä näyttäis olevan, uskoisin lähtöperän myötä arvon olevan suhteessa harvinaisuutta pienempi.

Jos käytännössä, esim omistaisin ihan kaikkine täsmäävine osineen aivan täydellisessä kunnossa olevan Evo X:n, sanotaan vaikka vuodelta 2003, niin mikä mahtaisi olla arvo nykypäivänä Suomessa ja minkälaiset markkinat näille ovat?
Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
4 years ago
2,375 posts

En kyllä osaa arvata löytyisikö Suomesta miten kiinnostuneita, ulkomailta varmaan paremmin, tuolla näkyy olevan keskustelua Evo X:stä tältä vuodelta ja vähän jenkkihintojakin heitelty: 
pbnation.com/showthread.php?t=5983247
--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

Tags