2D Paintball Online Multiplayer -selainpeli

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

Uusi selaimessa toimiva 2D Paintball Online Multiplayer Digital Paintball Game tarjoilee ilmaista peliä kisapeintin maailmasta.

Ylhäältä päin kuvattuna pelissä on tietysti selkeitä yhtäläisyyksiä parin vuoden takaiseen kosketusnäytöille suunniteltuun Paintball Pro-mobiilipeliin, mutta isona erona on, että 2D:tä voi pelata yhtä aikaa useampi ihmispelaaja. Hiiren ja näppäimistön yhdistelmällä ohjaus on myös luonnostaan tarkempi ja monipuolisempikin kuin kosketusnäytöllä.

Kenttinä toimii niin eri sarjojen virallisia kenttäpohjia kuin myös omatekemiä ja matseja pelataan viiden pelaajan joukkueiden monierämalliin. Tarjolla on näppäimiä niin eri suuntiin liikkumiseen kuin lataamiseen, piipun putsaamiseen, nopeampaan juoksuun ja matalan syndin taakse kumartumiseen tai yli hyppäämiseen. Mikäli ihmisen ohjaama pelaaja tippuu, voi siirtyä koneen ohjaaman botin tilalle, jos niitä vielä on kentällä.

Pelaamistä pääsee testaan suoraan selaimessa ilman rekisteröitymistäkin.

Peli on kirjoitushetkellä Alpha-vaiheessa, joka toimii Chrome-selaimessa, eli varsin varhainen versio, joten bugeja löytynee.




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

viimeisin viesti: @kimmo-kainulainen: 29/12/16 23:52:44
Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
8 vuotta sitten
2,375 viestiä

Ohjelman kehittelyä on jatkettu, tutoriaali-videota:

Kenttäeditoria:




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

Tagit