68 Caliber Low Impact-piippuja Valkenilta

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
viime vuonna
2,077 viestiä

lowimpact.PNG

Valken on esitellyt uuden Low Impact-tuotteen, joka valtavirrasta poiketen onkin normaaleilla 68 kaliiberin värikuulilla toimivaa, eikä käytä pienempiä 50 kaliiberin kuulia. Low Impact-piiput on suunnattu vuokrakäyttöön, jossa piipun vaihtamalla saa pudotettua lähtönopeutta jopa alle 200 fps:n. Näin kuulan iskuenergiaa saadaan pudotettua ilman että itse mutkia tarvitsee vaihtaa tai ottaa käyttöön heikompia jousia, jolloin koneiston toiminnan luotettavuuden kanssa ei tule ongelmia.

Systeemi tuntuisi varsin hyvältä vaihtoehdolta erityisesti sellaisille kentille joilla on paljon tarvetta sekä normaaleille että low impact-peleille. Piiput hankkimalla selviää yhdenlaisilla värikuula-aseilla eikä varastossa myöskään silloin tarvitse pitää kahta eri kuulakokoa.

Teknisiin yksityiskohtiin ei videolla mennä, mutta jos värikuula-aseisiin itseensä ei tehdä muutoksia, niin käytännössähän piippujen täytyy olla kaasunkulutuksen kannalta erittäin heikkoja, elikäs kehityksessä on tällä kertaa menty aivan eri suuntaan siitä mihin yleensä pyritään :). Toki olisi mukava nähdä piippu käytössä myös kronolla, miten hyvin lähtönopeudet pysyvät tasaisina todellisuudessa.

Videoesittelyä:

lowimpact.PNG.png
lowimpact.PNG.png  •  1.1MB
--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

Tagit