Yhtenäiset säännöt NXL:ään ja Millennium Seriesiin?

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

Uutta tulemistaan tekevän amerikkalaisen NXL-sarjan ja eurooppalaisen Millennium Seriesin huhuttu yhteistyö näyttäisi etenevän ja tavoitteena on, että sarjat käyttäisivät samoja sääntöjä jo kaudella 2016. Yhteistä hyvää valvomaan näyttäisi rakentuvan World Paintball Organization, josta sitten taidetaan toivoa kattojärjestöä hallinnoimaan koko lajin kehitystä. Kieltämättä kuitenkin vaikuttaisi vähän samalta kuin nykyinen eurooppalainen paintball-liitto, eli johtopuoli tulisi käytännössä lajin kaupallisten vaikuttajien suunnalta.

Millaiset yhtenäistetyt kisasäännöt sitten voisivat olla? Erot käytössä olleissa PSP:n ja Millen säännöissä eivät nyt mitenkään maailmaa kaatavia ole, mutta jos tavoitteena on prikulleen samojen opusten käyttö, niin vastaantuloa odotettaneen molemmilta suunnilta.

Lisäksi Millennium Series testasi kauden aloituksessaan rajoitettua pallomäärää ja sen huhuiltiin mahdollisesti tulevan käyttöön kauden 2016 alusta, ennen kuin NXL pääsi vauhtiin, joten sekin lienee yhtenä vaihtoehtona.

NXL on ratsastanut voimakkaasti sillä että se haluaa kuulla pelaajien ja tiimien mielipiteitä sääntöasioissa, saa nähdä miten käy kun pitää ryhtyä tekemään kompromisseja Atlantin yli.




--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

viimeisin viesti: @kimmo-kainulainen: 29/12/16 23:50:12

Tagit