PSP 2015 kalenteri

Kimmo Kainulainen
Kimmo Kainulainen
@kimmo-kainulainen
9 vuotta sitten
2,375 viestiä

Jenkkisarja Paintball Sports Promotions ei ole pelkästään tekemässä rohkeita muutoksia sääntöihin kautta 2015 odotellessa, vaan isompia muutoksia nähdään myös kisakalenterissa. Kausi alkaa kuitenkin tuttuun tapaan jo maaliskuussa Dallassissa Teksasissa.

Uudella kaudelle uudeksi paikkakunnaksi tulee mukaan Tennesseen osavaltion pääkaupunki Nashville, jonne sijoittuu kauden toinen turnaus, Kalifornian Riversiden jäädessä pois. Se ei kuitenkaan ole mikään iso juttu, voisi sanoa että on enemmänkin sääntö kuin poikkeus että joku kaupunki tippuu pois ja muita tulee tilalle säännöllisin väliajoin, kun sarja etsii mahdollisimman paljon joukkueita houkuttelevia paikkoja. Ainut toimiva tapa kun on kokeilla käytännössä kuinka paljon osallistujia saadaan mihinkin, etukäteen "tulkaa tänne" huutelijoita kyllä riittää :).

Suomalaisille webcastin seuraajille Nashville on tervetullut muutos, se sijoittuu aikaeroltaan samaan paikkaan kuin Chicago, joten pelit alkavat ja loppuvat reilusti aiemmin kuin kauempana lännessä sijainneesta Riversidestä tehdyissä lähetyksissä.

Historiallinen muutos sen sijaan on Chicago Openin siirtäminen pois kesäkuulta. Se on perinteisesti ollut kauden toiseksi suurin tapahtuma World Cupin jälkeen ja järjestetty (suomalaisittain hassusti) useimmiten juhannuksen aikaan. Kun kauden "tavalliset" turnaukset ovat houkutelleet mukaan 100+ joukkuetta, on Chicagossa usein nähty 200+ tiimiä ja tapahtuma onkin usein aloitettu jo torstaina normaalin perjantain sijaan, jotta se on saatu päätökseen sunnuntaina.

Chicago Openin paikka oli kesäkuussa jo alkuperäisen NPPL:n aikaan 90-luvulla, joten sen siirtäminen on sarjalle taloudellinen riski. Chicagon kesän kuumankostea keli on kuitenkin ongelma ja kun PSP on viime vuosina kärsinyt niin ukkosmyrskyjen kuin pakkaselle menneiden kelien kourissa, niin mikään muu kuin World Cup ei taida olla enää pyhää, vaan riskejä minimoidaan siirtelemällä paikkoja ja/tai aikoja sinne, missä turnauksia tuhoavan sään mahdollisuus on pienimmillään.

Lisäksi bonuksena tulee se, että kauden neljäs turnaus on perinteisesti ollut osallistujamäärältään vuoden heikoin, kun kolmen tapahtuman jälkeen pelaajat joutuvat jo laskemaan rahojaan ja säästämään World Cupia varten. Jos riskipeli onnistuu ja pelaajat lähteävät Chicagoon niin kuin aiemminkin, niin aiemmasta heikosta tapahtumasta tuleekin vuoden toiseksi paras ja samaan aikaan tietysti toivotaan että alkukausi menee ainakin entiseen malliin.

Event #1
PSP Dallas Open
March 13 - 15, 2015
Cousins Paintball, 8975 FM 740, Forney, TX 75126

Event #2 - NEW VENUE
PSP Nashville

May 1 - 3, 2015
Sharp Springs Natural Area, 1000 Espey Drive, Smyrna, TN 37167

Event #3
PSP Mid Atlantic Open

June 18 - 21, 2015
OXCC, 2941 Old Telegraph Rd, Chesapeake City, MD 21915

Event #4
PSP Chicago Open

August 7 - 9, 2015
CPX Sports Park, 2903 Schweitzer Rd, Joliet, IL 60436

Event #5
PSP World Cup
October 15 - 18, 2015
Fantasy of Flight, 1400 Broadway Blvd SE, Polk City, FL 33868 





--
Paintball.fi
Päijät-Hämeen Paintball ry

viimeisin viesti: @kimmo-kainulainen: 29/12/16 23:48:09

Tagit