Peliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella 2018

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
10 kk sitten
162 viestiä


phpb_tahtilogo_tekstilla_1000_1023.pngKesäkausi 2018 lähenee, kiinnostaisiko paintballin pelaaminen?


Päijät-Hämeen Paintball ry toimii nimensä mukaisesti Päijät-Hämeen alueella järjestäen erilaisia paintballiin eli värikuulapeleihin liittyviä pelejä, treenejä ja talkoita. Yhden kauden aikana seura järjestää yleensä kymmeniä erilaisia pelitapahtumia, pääasiassa kesäkaudella (huhti-marraskuussa vähän keleistä riippuen) arki-iltaisin tai viikonloppuisin joko Heinolan Hevossaaressa tai Vierumäen Urheiluopistolla olevalla kisakentällä. Seura on mukana Suomen Paintball-liiton turnauksissa sekä muissakin kisoissa.

Tarjolla on sekä harrastepelaamista metsäkentillä että kiinnostuneille mahdollisuus treenata kisajoukkueen mukana. Järjestämme myös viikoittain junnupelejä nuoremmille lajista kiinnostuneille.

Keväällä toiminta vauhtiin


Talvella on pelailtu harvakseltaan ulkona vähän säiden mukaan ja satunnaisesti sisällä sekä ylläpidetty kuntoa perinteisempien palloilulajien parissa seuran viikoittaisilla urheiluvuoroilla. Varsinainen toiminta aktivoituu keväisin säiden lämmetessä alkaessa, jolloin luvassa on reilusti pelimahdollisuuksia kiinnostuneille. Kauden 2018 säännölliset pelit ovat jo käynnistyneet huhtikuussa metsäkentällä ja kisakenttä vielä vähän odottelee lumien sulamista.

Harrastepuolella pelit luonnollisesti keskittyvät hauskanpitoon monipuolisten kenttien ja pelimuotojen avulla. Pääasiassa pelataan mekaanisin värikuula-asein ja rajatulla kuulamäärällä, joka on todettu hyväksi tavaksi saada uusia harrastajia mukaan toimintaan. Vuonna 2017 järjestettiin myös seuran ensimmäiset nk. magfed-pelit ja mukana onkin jo kymmenkunta jäsentä joilla on tähän soveltuvat lipassyötteiset värikuula-aseet.

Kisapuolella seuran tavoitteena on osallistua eri sarjoihin useammalla joukkueella, tapahtumien tuloslistoista tutulla "PH Paintballin" nimellä, joten pelaamaan pääsee myös lajin varsin mielenkiintoisella turnauspuolella, pelipaikat jaetaan harjoitusaktiivisuuden mukaan.

Heinolan Hevossaaressa on kolme erilaista kenttää: perinteinen metsäkenttä, "Varikoksi" kutsuttu, erilaisista kovapintaisista suojista kasattu, kohtuullisen tasaisella alustalla oleva konseptikenttä, joten kentillä pääsee tutustumaan lajin kaikkiin puoliin sekä uusin kolmas kenttä, joka on osin pelattavissa mutta kevään mittaan vielä rakenteilla.

Vierumäen Urheiluopiston alueella on käytössä ilmatäytteisistä suojista rakennettu kisakenttä, jossa pelialustana on keinonurmi ja ympärillä suojaverkot.

Muutama kuva ja videoita kentistä tuolla:

Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Seuralla on reilut parikymmentä aktiivijäsentä ikähaarukalla teineistä nelikymppisiin, valtaosa Päijät-Hämeestä mutta myös kauempaa ja mukaan mahtuu tietysti lisää.

Mukaan toimintaan?


Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnoissa tietysti neuvotaan. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla ja Facebookissa:

PH_2018.png

Tagit