Peliseuraa Lahden ja Päijät-Hämeen alueella 2017

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
7 vuotta sitten
551 viestiä


phpb_tahtilogo_tekstilla_1000_1023.pngKesäkausi 2017 lähenee, kiinnostaako paintballin pelaaminen?


Päijät-Hämeen Paintball ry toimii nimensä mukaisesti Päijät-Hämeen alueella järjestäen erilaisia paintballiin eli värikuulapeleihin liittyviä pelejä, treenejä ja talkoita. Yhden kauden aikana seura järjestää yleensä kymmeniä erilaisia pelitapahtumia, pääasiassa kesäkaudella (huhti-marraskuussa vähän keleistä riippuen) arki-iltaisin tai viikonloppuisin joko Heinolan Hevossaaressa tai Vierumäen Urheiluopistolla olevalla kentällä. Seura on mukana Suomen Paintball-liiton turnauksissa sekä muissakin kilpasarjoissa. Tarjolla on sekä harrastepelaamista metsäkentillä että kiinnostuneille mahdollisuus treenata kisajoukkueen mukana.

Järjestämme myös viikottain junnupelejä nuoremmille lajista kiinnostuneille.

Toiminta


Seuran toiminta aktivoituu keväisin arki-iltapelien alkaessa, jolloin luvassa on reilusti pelimahdollisuuksia kiinnostuneille. Kauden 2017 pelit ovat jo käynnistyneet huhtikuussa. Harrastepuolella pelit luonnollisesti keskittyvät hauskanpitoon monipuolisten kenttien ja pelimuotojen avulla. Kisapuolella seuran tavoitteena on osallistua eri sarjoihin useammalla joukkueella, tapahtumien tuloslistoista tutulla "PH Paintballin" nimellä, joten pelaamaan pääsee myös lajin varsin mielenkiintoisella turnauspuolella, pelipaikat jaetaan harjoitusaktiivisuuden mukaan.

Heinolan Hevossaaressa on kaksi erilaista kenttää: perinteinen metsäkenttä sekä "Varikoksi" kutsuttu, erilaisista kovapintaisista suojista kasattu, kohtuullisen tasaisella alustalla oleva konseptikenttä, joten kentillä pääsee tutustumaan lajin kaikkiin puoliin. Lisäksi kolmas kenttä on rakenteilla.

Vierumäen Urheiluopiston alueella on käytössä ilmatäytteisistä suojista rakennettu kisakenttä, jossa pelialustana on keinonurmi ja ympärillä suojaverkot.

Muutama kuva ja videoita kentistä tuolla:

Mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Seuralla on reilut parikymmentä aktiivijäsentä ikähaarukalla teineistä nelikymppisiin, valtaosa Päijät-Hämeestä mutta myös kauempaa ja mukaan mahtuu tietysti lisää.

Mukaan toimintaan?


Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnoissa tietysti neuvotaan. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla ja Facebookissa:


viimeisin viesti: @ph-paintball: 27/04/17 09:11:05

Tagit