Peliseuraa talvella 2022-2023 Lahti ja Päijät-Häme

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
9 months ago
530 posts

phpb_tahtilogo_tekstilla_333x333.png

Talvella Päijät-Hämeen Paintball järjestää monipuolisia harrastepelejä sekä kisatreenejä Heinolassa. Tervetuloa mukaan peleihin kokeilemaan.


Harrastepelit mekaanisin välinein


Harrastepelejä pelataan Heinolan Hevossaaren metsäkentillä, jossa käytössä on kolme erilaista kenttää, jotka voidaan myös yhdistää isommaksi kokonaisuudeksi. Näissä peleissä pelataan yleensä mekaanisin pelivälinein ja rajoitetulla pallomäärällä, joten aloittelijankin on kiva lähteä mukaan, ilmassa ei ole lannistavaa määrää värikuulia :).

helmipelit20226.jpg


Magfed eli lipaspelaaminen


Seuran harrastepelaajista iso osa pelaa myös magfed-tyyliin PH Vanguardin nimellä, eli lipassyöttöisillä pelivälineillä. Rajoitetun kuulan harrastepeleissä magfed-varustein pystyy pelaamaan kivasti ja lisäksi järjestetään myös aivan erillisiä magfed-pelejäkin.

ph-loppiaispaintball-2023-1.jpg


Kisatreenit sisällä


Talvella varsinaiset kilpailut ja turnaukset ovat tauolla, mutta treenaamaan pääsee sisätiloissa Paintball Kellarilla Heinolassa. Siellä harjoitellaan sisäsiistein kumikuulin keinonurmialustalla, eli vastaavaa kuin mitä kesälläkin. Toiminta on erilaisia treenejä/drillejä sekä ylipäätään pelituntuman ylläpitoa talven yli.

reball.jpg


Junnupelejä


Nuoremmille lajista kiinnostuneille järjestetään talvella geelikuula- ja nerffipelejä sisätiloissa Paintball Kellarilla Heinolassa. Geelikuulassa käytetään värikuulien sijaan paljon pienempiä vedellä täytettyjä kuulia joiden lähtönopeus on pieni, joiden osumat eivät juuri tunnu, joten ne sopivat lajiin tutustuville mainiosti.

20221214 17.53.24.jpg


Tapahtumakalenteri seurantaan


Tapahtumista ilmoitellaan täällä kalenterissa ja seuran FB-sivun tapahtumina. Harrastepelit järjestetään pääasiassa sunnuntaisin, mutta poikkeuksiakin nähtäneen vuoden mittaan, joten kannattaa aina tsekata viimeisin tilanne ja ilmoittautua tapahtumiin.

Mukaan toimintaan?


Peleihin mukaan ovat tervetulleita kaikki lajista kiinnostuneet. Seuralla on nelisenkymmentä jäsentä ja junnua ikähaarukalla teineistä nelikymppisiin, valtaosa Päijät-Hämeestä mutta myös kauempaa ja mukaan mahtuu tietysti lisää.

Ota rohkeasti yhteyttä ja tule peleihin tutustumaan toimintaan, olet sitten lajista kiinnostunut tai jo kokeneempi konkari. Seuralta löytyy varusteita joilla lajia pääsee kokeilemaan ja jos innostus iskee, niin omien varusteiden hankinnassa ja huoltamisessa seura tarjoaa laadukasta neuvontaa. Muiden jäsenten varusteita pääsee näkemään ja vähän testaamaankin. Peleihin on järjestetty myös ilmahuolto, joten harrastaminen seurassa ei vaadi henkilökohtaisia investointeja siihen puoleen.

Lisätietoa seurasta kotisivuilla ja Facebookissa:

Tags