Harrastepelejä Heinolassa marraskuussa 2019

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
5 vuotta sitten
551 viestiä

ph_viikkopelit_toukokuu_2019.jpg

Harrastepelejä Heinolassa marraskuussa 2019


PH Paintball järjestää paintballin MEKAANISET HARRASTEPELIT Heinolan Hevossaaressa.

-Portti aukeaa klo 12, aloitus noin klo 13. Paikalla on hyvä olla esim. puolta tuntia aiemmin jotta saat kamat valmiiksi peleihin. Pelit käyntiin, kun sopivan kokoinen määrä pelaajia on valmiina. Pyritään pitämään hyvä pelitahti ja lyhyet tauot. Tauko jossain välissä jos pelaajat sitä haluavat.

-Osallistumismaksu 5 eur jos ennakkoilmoittautuu viimeistään edellispäivänä, 10 eur ilman ennakkoilmoittautumista.

-Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.

-Pelit pelataan 100 kuulaa per peli rajoituksella. Omat kuulat sallittu, palloja saatavilla paikanpäältä rajoitetusti, hintaa 10 eur pussi/500 kpl. Varaa etukäteen jos tarvitset, kiitos!

-Pelataan metsä- ja rakennetuilla kentillä pelaajien halujen mukaan.

-Suositusikäraja ilman aikaisempaa kokemusta vähintään 12 vuotta.

-Ei sähkötoimisia merkkaimia eikä loadereita

-Lähtönopeusraja 300 fps

-Piippusukkien käyttö pakollista muualla kuin kronoalueella ja pelikentällä pelien ollessa käynnissä

-Lopetusajankohta vähän sen mukaan miten porukka jaksaa pelata.

-Tarvittaessa lainavarusteet 10 eur setti ilman haalareita. Varaa etukäteen, kiitos!

-Pelaamiseen soveltuvat omat vaatteet, lenkkarit, hanskat, huivi, pipo tai lakki suositeltavat. Vanha huono pyyhe tai talouspaperia osumien putsaamiseen.

-Muutokset mahdollisia

Yleistä tietoa seurasta kotisivuilta ja kuvia kentiltä http://www.PHpaintball.fi tai FB-sivuilta https://www.facebook.com/paijatpb/

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.


viimeisin viesti: @ph-paintball: 14/11/19 10:18:03

Tagit