Paintball Pistoleros - paintballin pistoolipelit Heinolassa 27.9.2020

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
2 months ago
293 posts

paintball_pistoleros_2020.jpg


Paintball Pistoleros - paintballin pistoolipelit Heinolassa 27.9.2020


PH Paintball järjestää paintballin PISTOOLIPELIT Heinolan Hevossaaressa. Rentoa pelailua, pelataan erilaisia pelimuotoja eri kentillä tai niitä yhdistellen.

Pelivälineinä normaalista poiketen siis vain kaikenmoiset pistoolit, eli ei minkäänlaisia tukkeja. Saapi käyttää lippaita, revolverimalleja tai tuubisyöttöjä, kysy jos epäilyttää :). Pistoolissa kerrallaan max 15 kuulaa, eli esim. Tipx:n pidempi lipas käy, mutta ei minkäänlaisia yläpuolelta syöttäviä hopper-mallisia lippaita, että pysyy tulivoima samantyyppisenä kaikilla. 

Pistooli voi toimia CO2-kapseleilla tai letkun kanssa pullo selässä, mutta tosiaan ei mitään tukkeja ampumisen tukena letkullisessakaan mutkassa.

Perusinfoja:

-Portti aukeaa klo 11, aloitus noin klo 12, lopettelu noin klo 16, miten peli-intoa riittää. Paikalla on hyvä olla esim. puolta tuntia ennen aloitusta, jotta saat kamat valmiiksi peleihin. Pelit käyntiin, kun sopivan kokoinen määrä pelaajia on valmiina. Pyritään pitämään hyvä pelitahti ja lyhyet tauot. Vähän pidempi ruokatauko jossain välissä, jossa pelaajat sitä haluavat.

-Nykytilanteen mukaan oleillaan väljästi, eli ei pakkauduta kaikki katokseen, käytellään myös muita pöytiä ja kamojahan voi pitää myös vaikka auton takaluukussa. Samoin käytellään kronopaikkaa ja täyttöasemaa yksi henkilö kerrallaan. Tarjolla käsidesiä.

-Osallistumismaksu 10 eur. 

-CO2-kapseleita saatavilla rajoitetusti, varaa etukäteen. (Mieluiten tuo omat kapselit, joiden tiedät toimivan omassa mutkassasi.)

-Poikkeuksellisesta välineistöstä johtuen vuokravälineitä ei ole tarjolla kuin ehkä pelaajilla yksittäisiä.
 
-Omat kuulat sallittu, palloja saatavilla paikanpäältä rajoitetusti, hintaa 10 eur pussi/500 kpl (68 kaliiberi). Varaa etukäteen jos tarvitset, kiitos!

-Suositusikäraja ilman aikaisempaa kokemusta vähintään 12 vuotta. Alaikäiset ensikertalaiset huoltajan mukana.

-Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.

-Paikalla sadekatos (tilaa tietty rajallisesti) ja nuotio lämmittelyä varten, mutta pukeudu kelin mukaan.

-Pelataan metsä- ja rakennetuilla kentillä erilaisia pelimuotoja mahdollisesti kenttiä yhdistellen. 

-Ei sähkötoimisia merkkaimia eikä loadereita.

-Lähtönopeusraja 300 fps

-Piippusukkien käyttö pakollista muualla kuin kronoalueella ja pelikentällä pelien ollessa käynnissä.

-Lopetusajankohta vähän sen mukaan miten porukka jaksaa pelata.

-Ota mukaan (uusille pelaajille ja miksei kokeneemmillekin vinkkinä):

• Pelaamiseen soveltuvat omat vaatteet (jotka saattavat likaantua), tukevat kengät, hanskat, huivi, pipo tai lakki suositeltavat.
• Kelinmukaiset kengät erittäin tärkeät, kostealla/pakkasella erityisesti.
• Vanha huono pyyhe, t-paita tai talouspaperia osumien putsaamiseen.
• Vettä juotavaksi ja osumien pyyhkimistä helpottamaan.
• Pientä, helposti/nopeasti syötävää evästä.
• Vaihtovaatteet.

-Muutokset mahdollisia 

-Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/612590556096147/

Yleistä tietoa seurasta kotisivuilta ja kuvia kentiltä http://www.PHpaintball.fi tai FB-sivuilta https://www.facebook.com/paijatpb/

Ajo-ohje


Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

Tags