Magfed Games: Bunker Busters Heinolassa 30.6.2019

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
3 months ago
217 posts

ph_bunker_busters_2019.jpg

Magfed Games: Bunker Busters Heinolassa 30.6.2019


PH Paintball/Vanguard järjestää sunnuntaina 30.6.2019 magfed-pelit Heinolan Hevossaaressa metsä- ja rakennetuilla kentällään.

Teemana Bunker Busting, eli pelataan pääasiassa bunkkerin valtausta sekä muita hyökkäys/puolustus-pelimuotoja. Alustoina sekä metsä- että rakennetut kentät ja niiden yhdistelmät.

Infoilua:

 • Portti aukeaa klo 10, ole paikalla niin että voit aloittaa pelaamisen klo 11. Pelit käyntiin, kun sopivan kokoinen määrä pelaajia on valmiina. Pelejä jatkuu iltapäivään klo 14-15 välille miten porukalla on intoa. Pyritään pitämään hyvä pelitahti ja lyhyet tauot. Ruokatauko jossain välissä jos pelaajat sitä haluavat, nuotio on jos ei metsäpalovaroitusta. (Magfed-pelien jälkeen normaalit viikkopelit mekaanisilla mutkilla alkaen klo 15, tervetuloa niihinkin samalla pelimaksulla.)
 • Parkkeeraus kenttien välittömässä läheisyydessä, taukoalueella käytössä sadekatos ja pöytiä. Taukoalue on erotettu kentistä suojaverkoin.
 • Pelataan paintballin magfed-mutkilla, eli piipun alta lippaista syöttävillä värikuula-aseilla, eli MFOG (Magfed Only Games).
 • Normipelaajalla max lipaskoko 35 kuulaa (eli käytännössä tavallisten lippaiden lisäksi pienintä markkinoilta löytyvää rumpulipasta voi käyttää, jos semmoinen joltakulta löytyy). Eri pelimuodoissa saattaa olla käytössä esim. tehtävän kohteiden suojina isompia kuulamääriä käyttäviä tulitukimutkia. (Jos sinulta löytyy box mag-tyyppistä isoa lipasta niin ole mieluusti etukäteen yhteydessä jos saataisiin käyttöön jossain pelimuodossa, mutta varaudu pelaamaan normilippain.)
 • Pelaajilla saa olla kentällä mukana kivääri- ja pistoolimalliset värikuula-aseet. Ei rajoitusta lipasmääriin, saapi kantaa niin paljon kuin jaksaa.
 • Joissain pelimuodoissa käytössä rajoitetusti kilpiä, näitä tulee järjestäjän puolelta. Voi tuoda myös omia, mutta niitä ei siis kaikissa pelimuodoissa voi käyttää. (Jos olet tuomassa kilven, niin infoa järjestäjää etukäteen, niin voidaan säätää pelimuotoja isomman kilpimäärän mukaan.)
 • Ei omia väri- tai savukranuja, näitä tulee järjestäjältä pelimuotojen tarpeiden mukaan.
 • Henk. koht. PMR-radioiden käyttö sallittua/toivottua, ovat pelimuodoista riippuen enemmän ja vähemmän hyödyllisiä :).
 • Osallistumismaksu 5 eur (varaa tasaraha, kiitos!), sisältää paineilmatäytöt.
 • Merkkaa itsesi tapahtumaan tai ilmoittaudu mukaan kommentilla jos pelaajia on useampiakin tulossa samassa seurueessa, niin pysytään kärryillä tulijoiden määrästä.
 • Omat kuulat sallittu, tavallisia ja nk. pyrstökuulia voi käyttää. Tavallista kuulaa paikanpäältä rajoitetusti myös saatavilla 10-15 eur/pussi laadusta riippuen, mieluiten varaa etukäteen jos tarvetta.
 • Lähtönopeusraja normaali 300 fps:ää.
 • Piippusukkien käyttöpakko muualla kuin pelikentällä ja kronoalueella.
 • Lisäinfoja tässä ketjussa tai vaikka sähköpostilla magfed@phpaintball.fi
 • Ilmoittautumiset tähän ketjuun, FB-tapahtumaan (linkki alla) tai sähköpostilla magfed@phpaintball.fi
 • lähimmät kaupat ja otto-automaatti tulotien varressa ostoskeskuksessa n. 2 kilometrin päässä
 • muutokset mahdollisia

Linkkejä:

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

 


updated by @ph-paintball: 10/05/19 16:24:57
PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
3 months ago
217 posts

magfed_bb_fs_001.jpg

Pelit lähenee :). Ja kun magfed-peleistä on kyse, niin mukaan sopivat mainiosti pyrstölliset kuulat, joten arvotaan osallistujien kesken yksi 250 kappaleen laatikko First Strike-pyrstökuulia.


Laatikko arvotaan ennen pelien alkua klo 11 paikalla olevien pelaajien kesken, eli voittaja pääsee käyttelemään niitä halutessaan saman tien peleissä.

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
2 months ago
217 posts

Tänään saatiin todella peinttirikas viikko päätökseen magfed-peleillä ja niiden päälle vielä normi harrastepelit, kiitokset kaikille mukana olleille!

20190630_120432878_iOS.jpg

Tags