Hillbilly Arena 7-man Classic Heinolassa 30.5.2021

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
one month ago
315 posts


7manclassic2021.jpg

Hillbilly Arena 7-man Classic Heinolassa 30.5.2021


Pitkästä aikaa metsäturnausta Heinolassa! 

Mennään jenkkilästä tutuilla Classic-säännöillä, eli käytettävillä värikuula-aseilla mekaanisilla rajoittaman tulinopeus, sähköisiä voi käyttää jos tulinopeuden voi säätää maksimissään 5,5 kuulaan/sekunti. Sähköboxeja saa käyttää. Pallorajoitus/peli/pelaaja: boxi + 2 bulkkia.

Hommat tietysti etenevät koronarajoitusten mukaan, eli katsotaan miten tilanne kehittyy tapahtuman lähestyessä.

Pelialustana Metsäliigan ajoista tuttu metsäkenttä, joka toki on vuosien varrella sen jälkeen ollut toistuvasti muutosten kohteena. 

Perusinfoja:

-Osallistumismaksu 200 eur/joukkue. 

-Ilmoittaudu sähköpostitse kettutero@gmail.com viimeistään 23.5.2021.

-Minimi joukkuemäärä 5 ja max 10 tiimiä. Pelisysteemi niin että tiimille tulee vähintään 8 peliä. (Mahdollisuuksien mukaan pelataan niin, että joukkueet kohtaavat toisensa kahdesti aloittaen kentän molemmista päistä.)

-Pelissä kerrallaan seitsemän pelaajaa kentällä, joukkueella saa olla haluamansa määrä vara-/vaihtopelaajia. Yksi pelaaja saa pelata vain yhdessä joukkueessa turnauksen aikana.

-Nykytilanteen mukaan oleillaan väljästi, eli ei pakkauduta kaikki katokseen, käytellään myös muita pöytiä ja kamojahan voi pitää myös vaikka auton takaluukussa. Samoin käytellään kronopaikkaa ja täyttöasemaa yksi henkilö kerrallaan. Tarjolla käsidesiä.

-Omat kuulat sallittu, palloja saatavilla paikanpäältä rajoitetusti. Varaa etukäteen jos tarvitset, kiitos! kettutero@gmail.com 

-Peleissä käytettävä paintball-käyttöön valmistettuja ja ehjiä silmä- ja kasvosuojaimia eli paintball-maskeja. Ei siis airsoft- tai muuhun käyttöön tehtyjä suojaimia.

-Paikalla sadekatos (tilaa tietty rajallisesti) ja nuotio lämmittelyä varten, mutta pukeudu kelin mukaan.

-Lähtönopeusraja 300 fps

-Piippusukkien käyttö pakollista muualla kuin kronoalueella ja pelikentällä pelien ollessa käynnissä.

-Muutokset mahdollisia

-Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/266189571913004/

Yleistä tietoa seurasta kotisivuilta ja kuvia kentiltä http://www.PHpaintball.fi tai FB-sivuilta https://www.facebook.com/paijatpb/

Ajo-ohje

Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.

7manclassic2021.jpg
7manclassic2021.jpg  •  1.8MB

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
3 weeks ago
315 posts

Valitettavasti alueelliset koronarajoitukset eivät ole kehittyneet kovinkaan suotuisesti turnauksen järjestämisen kannalta ja taitaa koronatilanne vaikuttaa vielä myös pelihaluihin, joten 7-man Classic jää tällä kertaa pelaamatta.

Maksetut osallistumismaksut palautetaan ja ryhdytään suunnittelemaan uutta tulemista syksypuolella :).

Tags