Elektro Cup 2018 ennakkoinfoa

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
6 vuotta sitten
551 viestiä

Elektro Cup 2018 ennakkoinfo.png


Elektro Cup 2018


Viime vuoden Mekano Cup-turnausten hyvien kokemusten pohjalta Päijät-Hämeen Paintball lähtee järjestämään vastaavaa kisasarjaa myös sähköisten värikuula-aseiden käyttäjille Vierumäen Urheiluopiston kisakentällään. Mekanoista poiketen Elektro Cupeissa saa siis pelata myös sähköisillä värikuula-aseilla. Tapahtumiin ilmoittaudutaan yksilöinä ja joukkueet arvotaan pelipäivän mittaan useampaan kertaan uusiksi, seuraten sitä minkä verran kukin pelaaja päivän mittaan on voittavalla puolella.

Näin tarjoutuu mahdollisuus testata kisapelaamista ilman että tarvitsee kasata omaa joukkuetta, mikä on aika iso kynnys monelle lajista kiinnostuneelle. Samalla pääsee myös tutustumaan ja pelaamaan muiden harrastajien kanssa ja pelisysteemi myös kannustaa kokeneempia pelaajia neuvomaan aloittelijoita.

Eli perusideoina helposti lähestyttävät pelit, joihin on helppo tulla yksilönä ja kulut pysyvät kurissa pallorajoituksella. Tapahtumat järjestetään kesäkaudella 2018 sunnuntaisin, lisäinfoa tulossa lähiviikkoina.

Tagit