Webcast 2017 ideointi topickki

stormtrooper.fi a.k.a VJ un E
stormtrooper.fi a.k.a VJ un E
@stormtrooperfi-aka-vj-un-e
8 years ago
14 posts

Terps !!!

Ennenmmin tai myöhemmin tämä asia on edessä julkisesti, ja jos tähtien asennot ovat oikeita tulevalle kesälle, niin luvassa on webcast kaudelle 2017 joka sisältää kaikki neljä osakilpailua. Sen takia haluan tulla asian kanssa jo tässävaiheessa julki vaikkei mitään varmaa olekkaan vielä tiedossa, niin tämän toteutteeksani tarvin peliijien feedbackkiä ja hoituu toki näin foorumin välitykselläkin. Menen kuitenkin tänään harrastamaan VJ touhuja Heinolaan ja jos joku paikallinen pelaaja siellä luuraa illalla, niin tule moikkaamaan ja kertomaan oma kuningas ideasi webcastiin. Tähän threadean saa toki huudella kaikkein villimmätkin ideat ja me todellakin toteutetaan kaikki mitkä on resurssiem mukaan mahdollisia tehdä. Jokatapauksessa streami tulee olemaan kaupallinen jotta saadaan tekijäporukan kulut korvattua joten myöhemmin varmasti sponssikyselyitä täällä luvassa sekä asian voi jättää jo hautumaan mikäli haluaisi omalle firmalleen näkyvyyttä. Tarkoituksena on tehdä kahdentasoisia sponsoreja. Pääsponssit jotka näkyvät jokaisessa ottelussa ja pienempiä paikallisa sponsseja jotka sponssaa vain paikallisen osakilpailun ajan ideana kuitenkin Support Your Local meininki. Ja tämä ei ole mainos, mutta mua voi tulla morottaa sinne Heinolaan Tukkijätkä nimiseen ravitsemusliikkeeseen/hotelliin alkaen klo 21:00 ja teen tätä VJ touhua ihan ilmatteeks ku se mua kiinnostaa ja haluan kehittyä paremmaks jatkossa 3D projisoinneissa ja DMX-valo ohjauksissa osana artistien showta.

Terkuin: stormtrooper.fi a.k.a VJ un E


updated by @stormtrooperfi-aka-vj-un-e: 29/12/16 23:57:24
Niko Hyytiäinen
Niko Hyytiäinen
@niko-hyytiainen
8 years ago
38 posts
Osallistujille tiedotus: Selostajan näkökulmasta toivoisin että JOKAISELLA TIIMILLÄ olisi pelipaita jossa sukunimi ja pelinumero näkyy selkeästi. Niinkuin mitä tahansa selostettua peliä on mukavampi katsoa/kuunnella kun selostaja mainitsee pelaajia nimeltä ja katsojakin osaa yhdistää ketä hehkutettaessaan tarkoitetaan kun nimi/numero löytyy selästä. Ihan nykyajan joukkueurheilun perusperspektiivejä. http://www.jersey53.fi/ http://www.anthraxpaintball.com/
stormtrooper.fi a.k.a VJ un E
stormtrooper.fi a.k.a VJ un E
@stormtrooperfi-aka-vj-un-e
8 years ago
14 posts

Semmottine tuli täs mieleen täs vähän offtopicin että onko tietoa onks paintball.fi foorumilaisilla joku oma steam yhteisö. Meinasin että jos ois saannut esim aktiivisia kynäripelaajia yhteen ketkä pelaa myös painttiä niin cästäisin jotain näytösmachiä omalla peliohjelmallani twitchissä. Tietty kaikkein paras jos parilla painttitiimeillä ois jo valmiiks esport possensa ni laittais ne vastakkain :) Kuhan ideoin voi se olla oikea painttipelikin.

stormtrooper.fi a.k.a VJ un E
stormtrooper.fi a.k.a VJ un E
@stormtrooperfi-aka-vj-un-e
8 years ago
14 posts

Varmaankin jonkunlaiseen joukkorahoitusratkaisuun tässä mahdollissa kesän 2017 streameissä tullaan päätymään ja mikäli tarvittavat varat ja luvat saadaan kasaan niin en näe estettä niiden streamien toteutumiseen. Osallistun SPBL Ry:n vuosikokoukseen ja sen jälkeen tiedotamme miten homma etenee tai ei etene. Toivotan jokatapauksessa kaikille peinttaajille erittäin mukavaa ja antoisaa kuulavuotta 2017.

Greetz,

stormtrooper.fi

stormtrooper.fi a.k.a VJ un E
stormtrooper.fi a.k.a VJ un E
@stormtrooperfi-aka-vj-un-e
7 years ago
14 posts

Valitettavasti webcastien teko on jäissä, mutten ole luopunut asiasta. Hyvällä onnella teen ainakin yhden kisaviikonlopun vielä tälläkaudella. Palaan tähän topicciin, kun asia varmistuu.

Tags