Hillbilly Classic 4-man Heinolassa 20.5.2022

PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
3 months ago
497 posts

phhillbillyclassic4man2023.jpg


EDIT: Ei valitettavasti löytynyt tarpeeksi kiinnostuneita, joten tapahtuma peruuntuu, jätetään idea odottelemaan parempia aikoja :)

Hillbilly Classic 4-man Heinolassa 20.5.2022


Pitkästä aikaa metsäturnausta Heinolassa! 

Pelialustana Metsäliigan ajoista tuttu metsäkenttä, joka toki on vuosien varrella sen jälkeen ollut toistuvasti muutosten kohteena.

Mennään jenkkilästä tutuilla Classic-säännöillä, eli käytettävillä värikuula-aseilla mekaanisilla rajoittaman tulinopeus, sähköisiä voi käyttää jos tulinopeuden voi säätää maksimissään 5,5 kuulaan/sekunti. Sähköboxeja saa käyttää. Pallorajoitus/peli/pelaaja: boxi + 1 bulkki.

Infoja:

-Kapteenien kokous klo 10 ja pelit alkuun sen jälkeen.

-Peliaika 7 minuuttia/peli

-Osallistumismaksu 100 eur/joukkue. 

-Ilmoittaudu sähköpostitse kettutero@gmail.com viimeistään 14.5.2021.

-Minimi joukkuemäärä 6 ja max 12 tiimiä. Pelisysteemi säädetään joukkuemäärän mukaan, kuitenkin niin että joka tiimille tulee vähintään 8 peliä. 

-Peliin kerrallaan neljä pelaajaa kentälle, joukkueella saa olla haluamansa määrä varapelaajia. Yksi pelaaja saa pelata vain yhdessä joukkueessa turnauksen aikana.

-Omat kuulat sallittu, palloja saatavilla paikanpäältä rajoitetusti. Varaa etukäteen jos tarvitset, kiitos! kettutero@gmail.com 

-Peleissä käytettävä paintball-käyttöön valmistettuja ja ehjiä silmä- ja kasvosuojaimia eli paintball-maskeja. Ei siis airsoft- tai muuhun käyttöön tehtyjä suojaimia.

-Paikalla sadekatos (tilaa tietty rajallisesti) ja nuotio lämmittelyä varten, mutta pukeudu kelin mukaan. Tiimien omat teltat tervetulleita.

-Lähtönopeusraja 300 fps

-Piippusukkien käyttö pakollista muualla kuin kronoalueella ja pelikentällä pelien ollessa käynnissä.

-Muutokset mahdollisia

-Tapahtuma Facebookissa https://www.facebook.com/events/191696260245988/

Yleistä tietoa seurasta kotisivuilta ja kuvia kentiltä http://www.PHpaintball.fi tai FB-sivuilta https://www.facebook.com/paijatpb/

Ajo-ohje


Heinolaan 4-tietä Lahdesta päin: 4-tieltä noustaan ylös Heinola E-rampista. Rampista oikeaan. Noin 100 metrin päästä heti vasempaan (Hevossaari-kyltti). Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Heinolaan 4-tietä Mikkelistä päin: Tähtisillan jälkeen 4-tieltä noustaan Heinola E-rampista ylös. Käännytään oikealle Hevossaarentielle. Ajetaan Citymarketin ohi eteenpäin Hevossaarentietä yli pitkän siltakannaksen, sen jälkeen toinen risteys oikealle Puukemiankadulle. Noin 150 metriä ajettuasi vasemmalla kelta-punainen puomi. Aja puomista loiva mäki ylös ja olet perillä.

Pelipaikan karkea osoite: Puukemiankatu 9, Heinola. Ainakin Google Maps löytää hyvin paikalle.


updated by @ph-paintball: 09/05/23 12:36:13
PH Paintball
PH Paintball
@ph-paintball
one month ago
497 posts

Ei valitettavasti löytynyt tarpeeksi kiinnostuneita, joten tapahtuma peruuntuu, jätetään idea odottelemaan parempia aikoja :)

Tags